Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Incaso informatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesIncaso informatie-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Brussel
Incasso voor een bedrijf in Brussel
Op dit moment gaat het over een totaal van 50 tot 100 facturen. deze staan vooral open bij Belgische bedrijven. Het totale terug te vorderen bedrag van de openstaande facturen zal rond de 5000€ bevinden. Graag een gerichte offerte en verdere informatie over uw incassodiensten.
Incassobureau
Antwerpen
Openstaande rekeningen bij particulieren voor een kinesistenpraktijk in Mechelen
Graag een vrijblijvende offerte voor de invordering van openstaande rekeningen bij particulieren voor een kinesistenpraktijk. Het totaalbedrag zal een kleien 5000 € zijn.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Oost Vlaanderen
We hebben een 5-tal onbetaalde rekeningen met een totaal bedrag van een kleine 2000€. De oudste en duurste rekening staat ongeveer een jaar open en is voor een bedrag van 547€. De andere rekeningen zijn iets lager en staan tussen de 2 en de 4 maanden open.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobedrijf voor bedrijf uit West-Vlaanderen
Tot nu toe hebben wij dat intern opgevolgd, maar gezien de omvang wensen wij extra hulp om deze achterstallige facturen te gaan innen.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag voor een incasso-oplossing op maat
Graag hadden wij via mail een aantal offertes ontvangen ivm incasso. Wij werken reclameoplossingen uit voor bedrijven. Wij hebben zowel kleinere als grotere klanten. Bobex Kwaliteitscontrole: de klant wenst enkel via mail offertes te ontvangen zodat hij rustig alle aanbiedingen kan vergelijken.

Incaso informatie

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex. Dit was een heel leerrijke ervaring."

I. Van Caeneghem

"Ik ben tevreden. Ik heb voldoende namen van firma's ontvangen."

R. Bormans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.