Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Inbraakbeveiliging: Ontvang snel meerdere gratis offertesInbraakbeveiliging-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Antwerpen
Ik wens een alarmsysteem voor in het bedrijf/prive. Voor het 1ste verdiep, opp. 40m≤, bekabeling is er. Meldkamer mag bekeken worden.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
camerabewaking voor een woning met stallingen te Londerzeel
Het is een vrijstaande woning. Het huis is van de jaren 90. Het een betreft paardenstallen. Ik wil de beesten in het oog houden. Als ik mijn paarden wil bekijken wil ik op een toestel kunnen kijken waar en wanneer ik wil. Het gaat over 8 camera's die in en rondom de stallen moeten worden gezet. Kan u mij contacteren voor een afspraak ? L D.W.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Mol
We hebben een alarmsysteem dat er al 13 jaar ligt. Het is voorzien van bekabeling en al. Moet alleen vervangen worden. Graag vrijblijvende offerte.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsusyteem voor een woning in Dendermonde
Ik wens dit systeem primair te gebruiken voor de beveiliging van mijn tuin. Zowel de voor als de achtertuin. Ik heb namelijke een vrij waardevolle vogelverzameling. De laatste tijd worden er nogal veel zaken gestolen in de buurt en daarom leek het mij beter deze woning te beveiligen. Ik heb nog geen idee welk type alarm hierop het beste gericht is dus daarom wens ik graag een afspraak ter plaatse zodat u uw opinie kunt geven.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Gistel
Graag een offerte voor inbraakbeveiliging van privťwoning. Ik wens eerst wel een afspraak om uw advies te horen welk alarmsysteem het meest aangeraden is voor mijn situatie.

Inbraakbeveiliging

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dankzij Bobex zijn we zonder al teveel inspanningen direct in contact gekomen met een heel aant..."

"Perfecte service!"

W. Walgraeve


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.