Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Huur koffietoestel bedrijf: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuur koffietoestel bedrijf-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Kortrijk
Dit is voor een school waar zo'n 100-tal personeelsleden werken. momenteel hebben we twee percolators, eventueel wensen we echter over te gaan naar 1 systeem voor vrij gebruik. Graag een offerte voor een tafelmodel van koffieautomaat die snel en efficiënt koffie kan verdelen. Dit mag zowel een aankoop huur als leasing offerte zijn.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Brussel
Dit gaat over een prijsvergelijking met onze huidige leveranciers. We hebben momenteel in totaal 11 grote modellen van koffieautomaten staan. 1 per verdieping. Deze zijn bedoeld voor zowel intern gebruik als bezoekers, bij bvb seminaries of opleidingen. De koffieautomaten zijn bedoeld voor vrij gebruik. Graag een offerte met alle facetten van huur, informatie over onderhoud, aanvulling enz... verder hebben we ook nog 3 betalende drankautomaten.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachines voor een bedrijf in Vilvoorde
Dit is voor een prijsvergelijking met ene huidige leverancier. Indien u een betere prijs en kwaliteit kunt leveren , wensen we over te schakelen. In totaal hebben we een 5tal toestellen nodig voor 200-300 medewerkers. Deze zitten op twee verschillende locaties. De toestellen zijn voor vrij gebruik , dus zonder muntinworp. Graag hadden we twee verschillende offertes verkregen. Een voor enkel de pure huur van deze toestellen. Een tweede offerte mag opgemaakt worden voor wanneer het onderhoud, aanvulling van de consumpties, etc... door uw bedrijf worden opgenomen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bakerij in Passendale
Bedoeling is om dagelijks verse koffie of warme chocomelk aan te bieden, dit zou dienen om mee te nemen en niet ter plaatse uit te drinken. Voorkeur gaat naar verse bonenkoffie maar mag ook op een andere manier hangt van model toestel en prijs af. we hebben 2 mogelijkheden om in de winkel een toestel te zetten, op werktafel max. hoogte is dan 50cm, of een zelfbedieningstoestel die een max hoogte heeft van 100cm koffie/chocomelk moet gevuld worden in model Starbucks bekertjes.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Wilrijk
Ik ben op zoek naar de prijs voor een huurcontract. Al dan niet met full service. Graag een offerte voor een automaat met muntsysteem. Deze is bedoeld voor zowel intern als extern gebruik; klanten en chauffeurs.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijd in Mol
Omdat het personeel niet meer volledig tevreden is over onze huidige koffieautomaten wensen we graag een prijsvergelijking door te voeren. IK zoek een offerte voor de huur van een aantal automaten. Momenteel gebruiken we er 5 voor zo'n 260 mensen dagelijks gebruik. Graag had ik een uitgebreide vrijblijvende offerte van verschillende apparaten en leveranciers bekeken. Om hieruit een keuze te kunnen maken.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag koffiemachine voor de politie in west-Vlaanderen.
We hebben een koffiemachine van Maas International. Het contract loopt ten einde en we willen graag een offerte ontvangen van een koffieautomaat. We werken met 150 man. Aan de hand van de offerte kunnen we beslissen wat voor soort machine we nemen en voor hoeveel personen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een koffiemachine voor ons bedrijf. Dagelijks zullen meer dan 20 personen gebruik maken van de koffiemachine
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in oprichting.
Wij zijn op zoek naar een koffiemachine met speciale koffie zoals Caramelkoffie en Speculaaskoffie eventueel.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
koffiemachine ter vervanging als alternatief Senseo
Wij zijn aan het kijken naar een oplossing, om geen Senseo-toestel dienen te gebruiken, een alternatief als het ware.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor bedrijf in Temse
Graag uw offerte voor een koffiemachine met verschillende opties en koffie soorten. Bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Antwerpen
Nespresso automaten koffie vergelijken prijzen promotie
wij hebben net (11/11/11) een neiuwe nespresso machine gekocht. Kan ik ook genieten van deze kennismakingsbox? wij hebben 4 machines in gebruik!
Koffiemachine
Namen
Offerte vers fruit op kantoor, fruitmanden op het werk, leverancier fruit op kantoor
Prix pour 1 machine à café
Koffiemachine
Antwerpen
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Nespresso Machine voor een 40 tot 80 tal tassen per dag.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
KOffiemachine met meerder warme dranken thee en warme choco
Een koffiemachine of misschien ook wel voor thee of warme choco? Twijfel tussen enkel koffie en meerdere warme dranken.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor evenement
Voor een evenement van 30 juni t/m 1 juli wil ik graag een koffiemachine huren voor zo'n 400 personen. Graag uw contact en offertes.
Koffiemachine
Antwerpen
Gebruiksvriendelijke koffiemachine gevraagd voor kantoor bank te Antwerpen
Graag een voorstel en prijs voor een gemakkelijke gebruiksvriendelijke koffiemachine voor ons kantoor.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Offertes met prijsverschil koffiemachine en warmedrankenautomaat
Graag offertes die prijsverschil tussen koffiemachine en warmedrankenautomaat weergeven. We hebben er nu al één van cafébar maar we gaan verhuizen, en dan zouden we er een tweede automaat bijnemen. (dit zal waarschijnlijk ook een automaat met meerdere warme dranken worden)
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Offerte koffiemachine, vergelijken leveranciers koffiemachine, koffiemachine met vers gemalen bonen
Een koffie-apparaat waarmee zowel tassen als thermossen koffie kunnen gemaakt worden.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Graag had ik een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor het huren of kopen van een koffiemachine. Graag dringend respons. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor bedrijf in Mollem
Wij zijn van plan te verhuizen naar een ander gebouw en dit zou daar wel van toepassing kunnen zijn, graag een vrijblijvende prijsofferte voor het huren of kopen van een koffiemachine, dit voor een 10-tal personen per dag waarvan een 3-tal werknemers. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor bedrijf uit Oost-Vlaanderen
Wij zijn een bedrijf uit Oost-Vlaanderen en wij zijn op zoek naar een koffiemachine. We zouden graag een machine in bruikleen nemen of huren. Bedankt voor uw offerte.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Huur koffiemachine
Wij organiseren volgend jaar op 26 februari "de nationale wandeldag" en verwachten minstens 5500 wandelaars. Het grootste deel van dit publiek drinkt graag koffie. We zouden graag een koffiemachine huren om in de zaal waar de wandeltocht start te plaatsen, deze machine zou een capaciteit van zeker 250 kopjes per uur moeten hebben.
Koffiemachine
Antwerpen
Prijs koffiemachine met soep, cappuccino, warm water
Graag uw prijs voor een koffiemachine voor 4 à 6 personen, eventueel ook soep, cappuccino, warm water, e.d. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag koffiemachine leveranciers
Betaalbare koffie om aan onze klanten te serveren en om zelf van te drinken. We zijn met 30 personeelsleden, klanten zijn dan bezoekers showroom en mensen die wachten op hun auto. 50 personen plus minus in totaal dagelijks. Op dit moment behelpen we ons met een klein toestelletje.

Huur koffietoestel bedrijf

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima service, snelle opvolging."

D. Claessens

"Efficace, rapide et indispensable."

Y. Mgs. Sprl


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.