Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Huren waterkoeler: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuren waterkoeler-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenserOfferte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een school in Vilvoorde
Dit gaat over een volledig nieuw project. We zoeken 1 tot maximaal 2 waterkoelers op de waterleiding. Deze zullen dagelijks gebruikt worden door 40-50 mensen. In deze offerte mag u ook opties zoals bijvoorbeeld bruiswater of verwarmd water aanbieden. Ook hebben we nog geen beslissing genomen voor een aankoop of huur. Graag hierover meer informatie en een prijsofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Wilrijk
Graag uw beste prijzen voor een waterkoeler voor het personeel. Ik heb momenteel nog geen keuze gemaakt tussen een waterkoeler op waterleiding of een zuil op fles. Ook heb ik nog niet beslist of we een huur of een aankoopcontract wensen. U mag dus zeker een uitgebreide offerte opmaken. We hebben intern een tiental mensen die hier potentieel gebruik van zullen maken.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor 9 personen
Binnen een 2-tal maanden ga ik met een andere activiteit van start, en ik had graag offertes ontvangen om daar een waterkoeler te laten plaatsen.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bestuur in Kruibeke
Momenteel zijn we aangesloten bij sippwel. Omdat we niet 100% tevreden zijn zouden we graag zou de kwaliteit en de prijs eens vergelijken met andere leveranciers. Momenteel mag u voor 1 waterkoeler een offerte opmaken gericht naar 30 man. graag een huurofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Hasselt
We wensen geheel vrijblijvend een offerte voor de huur en/of aankoop van 7 tot 8 waterkoelers voor vestigingen in de provincie Limburg. Er zal telkens een toestel geplaatst moeten worden per vestiging, dit voor een gebruik van maximum 50 en minimum 10 mensen. Graag een offerte met duidelijk kostprijs bij aankoop en de huurprijzen per maand inbegrepen het nodige onderhoud, energieverbruiken en verdere nodige informatie i.v.m. plaatsing en andere.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen
Ikzelf ben de mede beslissingsnemer in dit project. we wensen graag de huurprijs en verdere informatie voor 3 waterkoelers. Deze zullen dienen voor zo'n 65 man personeel op dagelijkse basis.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijf in Tildonk
We hebben momenteel een leverancier maar omdat we niet meer tevreden zijn wensen we graag een vergelijking te maken met andere leveranciers. Momenteel gebruiken we een systeem met waterkoelers met fles maar we hadden ook graag een vergelijking gemaakt met een systeem op de waterleiding. Op dagelijkse basis hebben we een kleine 100 mensen die gebruik zullen maken van de waterkoeler(s). Graag een huurofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een notariskantoor in Paal
Graag een offerte voor een waterkoeler te huren of aan te kopen voor ons notariskantoor. Deze zal dagelijks door 8 mensen gebruikt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Brussel
Waterkoeler met fles voor een bedrijf in Brussel
We verhuizen binnenkort naar nieuwe kantoren in Brussel. Momenteel doen we onze aankopen voor drank in een groot warenhuis. Nu wensen we hiervan een prijsvergelijking te doen met een waterkoeler. Zowel aankoop als huurofferte zijn welkom. We zijn in totaal met ongeveer 50 werknemers maar wel verdeeld over 4 verdiepingen. Eventueel wensen we een drankfontein per verdieping te plaatsen.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Roeselare
Deze aanvraag zal intern voorgelegd worden op de vergadering van deze maand. Ik heb de opdracht gekregen om verschillende offertes voor een prijsvergelijking op te vragen. Deze waterkoeler zal door 20-30 mensen dagelijks gebruikt worden. Graag zowel aankoop als huurprijzen.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Hamme
In totaal zijn we met 50 medewerkers op het bedrijf. Eventueel willen we er 2 bestellen voor 25 medewerkers elk Graag een offerte voor zowel huur als aankoop.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoelers voor een bedrijf in Hever
We wensen een offerte voor zowel 1 als 2 waterkoelers. Deze zullen voor een kleine 20 man dagelijks gebruik . Graag een offerte met zowel de kostprijs voor huur als aankoop. De beslissing met wie we verdergaan zal begin maart vallen.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Lille
Ik heb in totaal zo'n 20 mensen in dienst maar daarnaast komen er ook regelmatig klanten over de vloer. U mag rekenen op een dagelijks gebruik van 20-25 mensen. Graag had ik een prijsvergelijking doorgevoerd met verschillende leveranciers voor zowel aankoop als huuroffertes.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Hofstade
We zijn met 17ŗ18 personen op kantoor. We hadden graag een waterkoeler op waterleiding gehad. Graag een offerte voor meer dan 20 gebruikers per dag. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Brussel
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Deinze
Deze zal voor intern gebruik in het bedrijf zelf worden geplaatst. Ook onze klanten zullen van deze waterkoeler gebruik maken. Graag een offerte voor aankoop en huur. Doen jullie ook zelf aan aanvulling?
Waterkoeler of waterdispenser
Henegouwen
Waterkoeler voor een opleidingscentrum in Ghislenghien
We hebben zowel een showroom als een opleidingscentrum. Daarom dat we nu nog na willen kijken welk type van waterkoeler het meest handige zou zijn om hier te plaatsen.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Ronse
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Nu weet ik niet of ik liever een waterkoeler op fles wens of op waterleiding. Wat is voordeliger? Wat is praktischer? te gebruiken vanaf 10 personen
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler op waterleiding voor een vzw in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een waterkoeler op waterleiding. We hadden dat graag willen plaatsen in de kantine. We zijn een voetbalvereniging. Dagelijks 60 personen.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een school in West-Vlaanderen
We zijn een groene school en zouden graag op onze gang een waterkoeler willen plaatsen voor zowel leerlingen als personeel. We hebben dit jaar 78 leerlingen en zo'n dikke 20 man personeel.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag waterkoeler voor een bedrijf in Oostende.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een waterkoeler. Nu weet ik niet wat voor ons het beste uitkomt: een waterkoeler op waterleiding of op fles. Kan ik een offerte van beiden ontvangen? Dagelijks zullen minimaal 8 personen gebruik maken van de waterkoeler.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een moskee in Oost-Vlaanderen.
We zijn een moskee en willen graag waterkoelers plaatsen. Dagelijks zullen er meer dan 20 bezoekers gebruik maken van de waterkoeler. Graag een offerte.
Waterkoeler of waterdispenser
Brussel
Waterkoeler voor een bedrijf in Brussel.
We zijn met 25 man op kantoor. Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Alvast bedankt!
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een particulier in Vlaams Brabant.
We zijn met 2 personen. Ik wil graag weten wat een waterkoeler voor mij zou gaan kosten. Uiteraard hebben we geregeld bezoek die ook gebruik kunnen maken van de waterkoeler. Graag een offerte.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler met fles voor gemeenteschool, Oost-Vlaanderen
De waterkoeler zal in de leerkrachtenkamer geplaatst worden. We zoeken naar een contract dat ook kan zorgen voor het onderhoud en de aanvulling.
Waterkoeler met fles
Limburg
Waterkoeler op fles voor bouwbedrijf in Limburg
Wij zijn een groot bedrijf met een zeer verspreid terrein. Op dit moment hebben we al een 4-tal waterkoelers en onderzoeken momenteel of we een 5de zullen aanschaffen. Daarom had ik graag uw prijsoffertes ontvangen.

Huren waterkoeler

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Over jullie service ben ik zeer tevreden. Ik ben vriendelijk geholpen en ik kreeg snel antwoord..."

J. Deprez

"Zeer nuttige info ontvangen."

D. Jimmy


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.