Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Huren warme drankautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuren warme drankautomaat-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een school in Hasselt
We overwegen 2 koffiemachines (of warmtedranken automaten) te plaatsen op 2 aparte verdieping. afhankelijk van de prijs. Graag 4 prijsoffertes voor: . koffiemachine en warmedrank automaat voor 20 49 personen . koffiemachine en warmedrank automaat voor 10 20 personen. Graag wensen we ook de aankoop en huurmogelijkheden te vergelijken. Dit is voor intern gebruik dus muntsysteem is niet nodig. Alvast hartelijk dank.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Dendermonde
Graag een offerte van een koffiemachine. We hebben een waterleiding, dus deze koffieautomaat zal makkelijk aan te sluiten zijn. Dagelijks te gebruiken door 59 personen. Enkel koffie of espresso graag.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Bilzen
We wensen graag een zeer uitgebreide offerte van verschillende automaten. Ook zouden we graag offerte willen ontvangen van zowel huur, leasing als aankoop. We wensen wel een automaat met een betaalsysteem.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Aarschot
Dit zal gebruikt worden voor intern gebruik binnen het bedrijf. Ik zou graag een offerte ontvangen voor een simpel koffiemachine voor vrij gebruik. Asook voor een automaat met muntsysteem en andere warme dranken. Graag ook een offerte voor zowel huur als aankoop
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Olen
Graag een offerte voor verschillende automaten. we werken met een dikke 50 mensen in het bedrijf en zullen de automaat gebruiken voor intern gebruik. Graag hadden we ook een offerte en meer informatie ontvangen in zowel de huur als de aankoop van automaten.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken naar de vervanging van twee oudere toestellen. Deze moeten volledig vrij te gebruiken zijn.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Bredene
We gaan eind van het jaar ons vestigen in een nieuw pand. Daar hadden we graag een koffiemachine geplaatst. In totaal werken we met 25 man. Graag een vrijblijvende offerte van een koffieautomaat.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Beveren
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken vanaf 20 personen. Bedankt voor het prijsvoorstel!
Koffiemachine
Henegouwen
Koffiemachine voor een bedrijf in Henegouwen
Ik heb nu een gewone koffiemachine staan op mijn zaak. Ik heb 10 werknemers in dienst. Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Alvast bedankt!
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een vereniging in Geraardsbergen
In Novemeber of December zal onze tafel tennis vereniging verhuizen naar een nieuw locatie. We hadden graag een koffiemachine willen plaatsen. Kunnen we een vrijblijvende offerte ontvangen van een koffiemachine? Dagelijks wordt er 1020 personen geschat.
Koffiemachine
Limburg
Koffieachine voor een vereniging in Genk.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. De koffiemachine zal meer in het weekend gebruikt worden. Dan verwachten we 2050 personen die een bak koffie drinken. Alvast bedankt voor de prijsvoorstellen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Vilvoorde
Wij zijn op zoek naar een geschikt koffiemachine dat dagelijks door diverse mensen wordt gebruikt. Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine met enkel koffie. Alvast bedankt!
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking koffiemachine voor een bedrijf in Deurle.
Graag een vrijblijvende prijsvergelijking van een koffiemachine. We hebben nu al 2 jaar op huurbasis een koffiemachine bij Rombouts. toch willen we kijken of ergens anders voordelige aantrekkelijke aanbiedingen zijn van koffiemachines.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een voetbalvereniging in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een koffiemachine. We hebben in het weekend meer bezoekers dan doordeweeks. Naar schatting komen we uit op 60 personen. De koffiemachine hadden we graag enkel met koffie. Alvast bedankt voor de offerte.
Warme dranken automaat
Limburg
Warme drankenautomaat voor een autobedrijf in Achel.
Graag een vrijblijvende offerte van een warme drankenautomaat. We zijn een autobedrijf met 3 vaste werknemers. Dagelijks lopen er veel klanten over de vloer. Deze klanten hadden we graag een bak koffie willen aanbieden.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Kooigem.
Per 1 november ga ik een manege overnemen. Ik had dan graag voor de klanten een warme drankenautomaat willen plaatsen. Ik wens de automaat met muntinworp. Alvast bedankt voor de offerte!
Warme dranken automaat
Antwerpen
Warmedrankenautomaat voor een bedrijf in Grobbendonk.
Graag een prijsvoorstel van een warme drankenautomaat. We zijn reeds verhuist van locatie. Ik had dan ook graag wat voorzien voor het personeel en de klanten. Personeel zijn het er al 3040 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een drukkerij in Meerbeke.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. We zijn met 20 personen werkzaam in ons drukkerij. We werken al jaren met een percolator. Alvast bedankt voor de offerte!
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Temse.
Graag een vrijblijvende offerte van een warme drankenautomaat. Ik had graag een machine met koffie, liefst verschillende soorten. Daarbij zou het ook leuk zijn om chocolademelk te kunnen drinken of soepjes. Dagelijks zullen er maximaal 35 personen gebruik maken van de automaat.
Koffiemachine
Luik
Koffiemachine voor een bedrijf in Luik.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dagelijks zullen er 1520 personen gebruik maken van de machine. De koffiemachine mag voorzien van allerlei warme dranken. alvast bedankt!
Warme dranken automaat
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 1020 personen. Graag de mogelijkheid van werking op jetons. Voor klanten gratis. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Bree.
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 1015 personen. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offerte!
Koffiemachine
Henegouwen
Koffiemachine voor een bedrijf in Henegouwen.
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. We zijn nu bij Autobar. Dagelijks zullen 20 personen gebruik maken van de koffieautomaat. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een vereniging in Vlaams-Brabant.
We zijn met 3040 man werkzaam. Nu zijn we niet allemaal tegelijk aanwezig op de vereniging. Graag een offerte van een koffiemachine. Alvast bedankt!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik zou graag een offerte willen ontvangen van een koffiemachine. De koffiemachine moet voorzien van enkel koffie. Dagelijks te gebruiken door 510 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte!

Huren warme drankautomaat

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer interessant als men op zoek is naar aanbevelingen."

Y. Versyp

"Heb heel toevallig Bobex ontdekt na een zoektocht via internet. Het heeft mij bij de juiste le..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.