Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Huren koffiemachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuren koffiemachine-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Huurofferte koffiemachine voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen
Dit is voor de opstart van een delishop. Vermoedelijk beginnen we vanaf eind oktober begin november. Ik zoek een automaat voor extern gebruik dat snel en efficiŽnt werkt. Ikzelf zal dit gebruiken. Graag had ik een offerte voor huur verkregen waarin u ook zorgt voor de bevoorrading van koffie en kartonnen bekertjes.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een automatenshop in maldegem
IK hou een horecazaak open maar zal binnenkort een automatenshop starten. Hiervoor ben ik op zoek naar een offerte voor geschikte koffieautomaten. Aantal zal afhangen van de offerte. Gelieve daarom een gerichte offerte met huur prijs en voorwaarden op te stellen. Deze dienen uiteraard voor extern gebruik en hebben dus een muntsysteem nodig. Ik wens ook een offerte voor onderhoud, full service enz...
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Roeselare
We hebben momenteel al een automaat staan maar omdat we met 97 mensen in totaal werken, voldoet deze niet meer aan de noden. Daarom wensen we een automaat bij te plaatsen, ook met muntsysteem. Graag hiervoor een offerte met verdere informatie over de kostprijs en eventuele service voorwaarden voor een huurcontract.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Hamme
We zouden graag een prijsvergelijking doorvoeren met onze huidige leverancier. Indien u een goedkoper alternatief kunt bieden wensen we met u verder te gaan. We hebben in totaal 50 medewerkers in dienst. Graag een offerte voor een zuinige automaat met muntsysteem. U mag een offerte opmaken met de kostprijs voor zowel huur als aankoop van dergelijk toestel.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Wilrijk
Ik ben op zoek naar de prijs voor een huurcontract. Al dan niet met full service. Graag een offerte voor een automaat met muntsysteem. Deze is bedoeld voor zowel intern als extern gebruik; klanten en chauffeurs.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in hever
Deze automaat zal gebruikt worden door 10-15 mensen. Ik wens een huurcontract voor een automaat dat niet is aangesloten op de waterleiding. Graag een uitgebreide prijsofferte.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een winkel in Zandebergen
Ik heb een winkel waar geregeld klanten binnenlopen. Ik had graag een koffiemachine willen plaatsen zodat klanten een bak koffie kunnen drinken. Graag een vrijblijvende offerte. Bedankt alvast.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffie automaat voor een auto showroom in Antwerpen
We zoeken een koffie automaat om in de showroom te plaatsen. Deze zal weldra gescheiden worden van de werkplaats. Bedoeling is dat de klanten tegen betaling een kopje koffie kunnen nemen. We zijn op zoek naar een automaat voor koffie, espresso, Warme choco en warm water; De automaat zelf moet klein zijn en esthetisch. Zodat deze de ruimte zeker niet overheerst.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor trainingscenter Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een warme drankautomaat, dit voor een trainingscenter in Oost-Vlaanderen. +/- 10 ŗ 20 gebruikers/dag. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor vzw in Limburg
Graag een voorstel voor een koffiemachine voor dagdagelijkse verbruik, dit voor een kleine 20-tal personen en meer. Bedankt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor meeting room, Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een kleiner variant van koffiemachines, dit voor in onze meeting room. Wat zijn de mogelijkheden, kostprijs, modellen, .... Bedankt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor BVBA in Oost-Vlaanderen
Graag een offerte voor een kleine koffiemachine of espressomachine, dit voor een kleine 5-tal medewerkers. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een 5-tal koffiedrinkers
Bedankt voor uw informatie voor een koffiemachine voor onze slagerij voor een 5-tal personen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachines voor op school
Wij hadden graag informatie ontvangen voor een aantal koffiemachines met muntensysteem, om op onze school te plaatsen. Meer dan 100 gebruikers.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Kleine koffiemachine voor op kantoor
Graag een voorstel voor een kleine koffiemachine, dit voor op kantoor. Wat zijn de mogelijkheden, prijzen, modellen, e.d. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor bedrijf in Wijnegem, provincie Antwerpen
Wij hadden graag een offerte gekregen voor het huren of kopen van een koffiemachine/warme drankautomaat. +/- 20 personen per dag. Bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor bedrijf in Sijsele, West-Vlaanderen
Wij hebben momenteel een koffiezetapparaat staan met een thermos die we gebruiken als er bezoekers komen, en uiteindelijk ook voor ons. Graag had ik als zaakvoerder graag een offerte gekregen voor het aanschaffen van een koffiemachine, voornamelijk voor onze bezoekers. Binnen het bedrijf zijn we met 8 in het totaal. Bedankt.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor theatercafť in Vlaams Brabant
Wekelijks zo'n 800 man, graag een gedetailleerde prijsofferte voor een professionele koffiemachine (horecazaak). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Limburg
Een koffiemachine op kantoor, provincie Limburg
Graag een prijsvoorstel voor een koffiemachine, dit voor een 6-tal personeelsleden. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor kleinhandel in Oost-Vlaanderen
Graag hadden we eens willen weten wat de kostprijs is van een warme drankautomaat. Wat zijn de mogelijkheden (huren/kopen/full service (gratis?)). Kunnen jullie mij de nodige inlichtingen en offertes bezorgen? Bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor broodjeszaak in Antwerpen
Voor onze broodjeszaak/krantenwinkel zijn we op zoek naar een koffieautomaat. Graag hadden wij van jullie een offerte gekregen met daarbij ook bijkomende informatie omtrent de verschillende mogelijkheden. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Namen
Koffiemachine voor intern gebruik
Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het huren van een koffiemachine of full service, dit voor een 6-tal medewekers in intern. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor evenement
Voor een evenement van 30 juni t/m 1 juli wil ik graag een koffiemachine huren voor zo'n 400 personen. Graag uw contact en offertes.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Warme drankenautomaat voor bedrijf te Zaventem
Ik vermoed dat er een goeie 10 mensen dagelijks van de drankenautomaat gebruik zullen maken. Bedankt voor uw prijsopgave hiervoor.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine prijsofferte
Ik organiseer feesten tot 300-tal man. Graag had ik een offerte ontvangen, dit voor het huren van een of meerdere koffiemachines. Kunnen jullie mij daarbij helpen. Met vriendelijke groet.

Huren koffiemachine

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. We vulden het formulier online in en kregen zeer snel reactie van Bobex."

J. Creemers

"Zeer gemakkelijk en praktisch systeem."

J. Verlinden


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.