Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Huren frisdrankautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuren frisdrankautomaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens een prijsvergelijking te doen met onze huidige leverancier. Intern gebruik en een betalende automaat. Graag een vergelijk een tussen de verschillende optiesn huren, aankoop, leasing, full option,... .
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Erpe Mere
Ikzelf ben de zaakvoerder in dit bedrijf. Ik wens binnen in de zaak graag een frisdrankautomaat te plaatsen gericht naar intern gebruik, dus de eigen personeelsleden. Graag een uitgebreide offerte met zowel aandacht voor de aankoop als de huur of eventuele leasing prijs voor deze frisdrankautomaat. Ook praktische informatie over onderhoud, verbruik en aanvulling zijn welkom.
Koude drankautomaat
Geen regioFrisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Deze automaat zal dienen voor intern en eventueel ook een deel extern gebruik. Deze zal met voorkeur binnen worden geplaatst. U mag zeker meer informatie en een prijsofferte aanbieden voor huur, aankoop, leasing of eventueel nog andere mogelijkheden. Ook graag meer informatie over de plaatsing en het onderhoud van deze frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een slagerij in Knokke
Deze automaat is bedoeld voor intern gebruik, dus de eigen personeelsleden van de slagerij. Deze zal binnen geplaatst worden. Momenteel hebben we nog niet beslist of we een huurcontract nemen, een automaat aankopen of iets anders doen. U mag dus een zeer uitgebreide offerte met de nodige informatie opmaken.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Eeklo
Graag een offerte voor het plaatsen van een frisdrankenautomaat. Het bedrijf telt een 30-tal medewerkers. Dagelijks schat ik een 1520 personen die gebruik zullen maken van de automaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Zele
Dit is een automaat voor eigen gebruik plus ook het gebruik van andere firma's die op dezelfde vestiging zitten. Momenteel maken we gebruik van een lokale drankenhandelaar maar het leek ons praktische om over te schakelen op een automaat. Vandaar dat we graag een prijsvergelijking wensen op te maken. Graag ook verdere uitleg over de verschillende mogelijkheden qua huur en/of aankoop. Deze automaat kan binnen worden geplaatst als dit een verschil uitmaakt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor het gemeentebestuur in Maldegem
Ik wens deze automaat te gebruiken voor intern gebruik van onze personeelsdienst, dit naast onze huidige brouwer die de kantine verzorgt. U mag rekenen op een kleine 50 man intern. Deze automaat is om binnen te plaatsen. Bij voorkeur graag een leasing of huurofferte.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een zwembad en speeltuin in Boom
Ik heb een openluchtzwembad en een groot terras met speeltuin. Ik wens een automaat binnen te plaatsen in de kleedkamers van het zwembad en een buiten bij de speeltuin. Het zwembad is opende van mei tot september , de speeltuin het hele jaar bij wandel en fietsweer. Ik Heb een maximum capaciteit van 400 man, uiteraard afhankelijk van het weer.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Gent
We hebben een nieuw budget gekregen en zouden daarom graag offertes verkrijgen om te kijken of dit mogelijk is voor ons kantoor en wat de opbrengsten en kosten hiervan zijn. Deze automaat zal vooral voor intern gebruik dienen. Graag een uitgebreide offerte met aankoop, huur , leasing, full service voorwaarden, enz...
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola automaat voor een Manege in Brecht
Deze is bedoeld voor de klanten en personeelsleden van onze manege .
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een muziekschool in Schoten
We verhuizen onze muziekschool begin volgend jaar naar een nieuw pand. Hier zouden we graag een frisdrankautomaat willen plaatsen. Deze zal vooral door leerkrachten en leerlingen gebruikt worden.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een Wooncentrum in Roeselare
We zouden deze naast de cafetaria willen plaatsen. Voor als deze sluit. We hebben ongeveer 150 medewerkers en bewoners+ bezoekers.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor de groendienst in Leuven
De drankautomaat zou binnen in het gebouw van de groendienst worden geplaatst. Hier zou het vooral gebruikt worden door het personeel. Graag een offerte voor huren en kopen. Wij wensen enkel frisdranken en dus geen water.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een frituur in Limburg
Ik zoek eigenlijk geen automaat voor in mijn frituur zelf maar wel een om buiten te zetten. Zo kunnen de mensen die langskomen na de sluitingsuren nog een drankje meenemen. Mijn frituur staat vrij dicht bij een jeugdbeweging en uitgangsplek dus ik verwacht vooral in het weekend dat een tiental mensen gebruik zullen maken van deze automaat.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor bibliotheek in Vlaams Brabant
We zouden de frisdrankautomaat willen plaatsen in de gang van de bibliotheek. We schatten dat dagelijks maximum 80 mensen gebruik zullen maken van de frisdrankautomaat. Gelieve een gerichte offerte op te sturen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We zijn een bedrijf met 20 man. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag offertes voor van een frisdrankenautomaat voor blikjes, flesjes (5 6 soorten in de automaat) Graag offerte voor aankoop/huur/opvulling. Te gebruiken door 1020 personen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Geraardsbergen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat voor ons bedrijf. Dagelijks te gebruiken door 13 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 1020 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door meer dan 20 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn een aardbeienbedrijf. Op drukke periodes hebben we 30 personeelsleden. Ik wil graag weten of een frisdrankenautomaat interessant zou zijn voor ons. Graag een offerte.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We gaan eind oktober veranderen van locatie en overwegen een Frisdrankenautomaat te plaatsen. Dagelijks zullen er 13 personen gebruik maken van de koffiemachine. Graag een prijsofferte van een frisdrankenautomaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks zullen er 1015 personen gebruik maken van de machine. Bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een zelfstandige in Antwerpen.
Ik wil graag een frisdrankenautomaat voor mijn deur willen plaatsen. Voorbijgangers zouden dan de mogelijkheid moeten krijgen om frisdrank te kunnen kopen. Graag een offerte.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We willen graag een frisdrankenautomaat gaan huren. Dagelijks zullen er 2025 personen gebruik maken van de koffiemachine. Bedankt voor het voorstel!

Huren frisdrankautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden. Dankzij Bobex kan ik door het bos de bomen zien."

C. Maes

"Ideale manier om aan een businesspartner te geraken."

R. Dens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.