Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Huren frankeermachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuren frankeermachine-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Vliermaal
Voornamelijk binnenlandse post. We hebben eigenlijk twee verenigingen en wensen met dezelfde frankeermachine van beide verenigen de poststukken te laten frankeren. Is dit mogelijk? Op wekelijkse basis hebben we vooral enkel postpakketjes. Graag een offerte met zowel huurprijs als aankoopprijs. Bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Affligem
Graag een offerte voor zowel aankoop als huur. Verder ook graag verdere informatie over de frankeermogelijkheden van dit toestel. We hebben op regelmatige basis ook postpakketten.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeertoestel voor een bedrijf in Relegem
Op weekbasis spreken we over 50 tot 60 poststukken per dag, met daartussen enkele aangetekende zendingen en postpakketten. We hebben ook op zeer regelmatige basis buitenlandse post maar enkel binnen de EU. Graag had ik voor deze situatie graag een offerte gehad voor de aankoop of huur van een frankeertoestel.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Waregem
Ons huidig contract loopt af binnen twee maanden. Vandaar dat ik even een prijsvergelijking wou maken naar andere leveranciers. Ik wens zowel prijsofferte voor aankoop als huur van een frankeermachine. Het betreft hier voornamelijk binnenlandse zendingen van groot formaat.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Wilrijk
Deze poststukken zijn voornamelijk brieven. Heel af en toe hebben we aangetekende zending, maar dit is eerder uitzonderlijk.
Frankeermachine
Antwerpen
Prijsvergelijking frankeermachine
Wij hebben reeds zo een frankeermachine, maar hadden graag eens vergeleken als het niet interessanter zou zijn om van leverancier te veranderen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor steenhouwer uit Poelkapelle
Frankeermachine voor steenhouwer uit Poelkapelle. Bedankt voor uw offerte wat de mogelijkheden zijn.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij doen toch heel wat postmailings en dergelijke, en ik onderzoek graag hoe een frankeermachine hier praktisch en financieel interessant kan zijn.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij hebben al een frankeermachine van De Post, ik vergelijk graag uw aanbod met het huidige contract
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Een frankeermachine interesseert ons, ik wens meer informatie en een prijsvoorstel / offerte
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerte frankeermachine versturen en frankeren brieven goedkoop tarief francotyp
Wij hebben al een frankeermachine van neopost. Graag informatie werking & tarieven v francotyp.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
informatie en offerte voor een frankeermachine. Wij verzenden +- 150 brieven per week.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine
Graag had ik een offerte ontvangen voor het aanschaffen van een frankeermachine, als wij post moeten versturen zijn dat meestal facturen maar aangezien we meer en meer elektronische facturen versturen alsook de klanten die aan de receptie betalen, zitten we nu aan een gemiddeld van een 1.000-tal standaard brieven op jaarbasis. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Huren van een frankeermachine
Gelieve ons informatie te bezorgen ivm de huur van een frankeermachine.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen

Ik had graag prijs ontvangen voor een frankeermachine. Koop of huur, graag de beide. Ook tarief voor de onderhoudscontracten. Hoeveel wordt er bespaard op een standaard zending?
Frankeermachine
Antwerpen

Graag een offerte voor een frankeermachine (aankoop/huur).

Huren frankeermachine

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel gemakkelijk. Je hoeft niet op zoek te gaan naar leveranciers en krijgt snel reactie op je ..."

V. Suykens

"Zeer tevreden, nog niet beslist met wie ik ga samenwerken, het gaat wel 1 van de 4 worden."

B. Van Zundert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.