Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Huren database overheidsinstellingen: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuren database overheidsinstellingen-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database kopen voor een doctoraatsthesis in Merelbeke
Hallo In het kader van mijn doctoraat voer ik een internet-enquÍte uit over de arts-patiŽntrelatie (zie http://bisi.vub.ac.be/huisarts). Met 1170 deelnemers op 14 dagen tijd, zit dat heel goed. Maar... met 21 door arbeiders volledig ingevulde enquÍtes zijn de laaggeschoolden ondervertegenwoordigd. Bestaat daarvan een database die ik zou kunnen aankopen om een oproept tot deelname te mailen en welke zijn de financiŽle voorwaarden? Alvast dank
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
E-mailadressen overheidsinstellingen in BelgiŽ voor mailingcampagne
DRINGEND!! Wij zijn op zoek naar een adressenlijst van alle gemeentes en steden in BelgiŽ. Graag uw beste voorstel. Wij zouden nu maandag 13 februari een mailing willen versturen, vandaar dus dringend!! Bedankt.

Huren database overheidsinstellingen

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de snelle en vriendelijke service."

T. Rossie

"Dankzij Bobex zijn wij aan een goede offerte op maat geraakt. Wij zijn dus zeer dankbaar."

H. Pauwels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.