Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Huren database: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuren database-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Aankoop van database voor bedrijf in Holsbeek
Graag ontvang ik offertes voor het aankoop van databasebestanden. Ik ben op zoek naar bedrijven regio Brabant en regio Limburg. Wij verkopen verlichtingen aan bedrijven. Hartelijk dank voor het contact.
Adressenbestand
Geen regioofferte voor adressenbestanden voor een marketingbedrijf
Beste, wij zoeken een database uit de Benelux met een turnover van meer dan 50 miljoen. Retail travel assurances en farma sector. email adressen als telefoonnummers. functie en aanspreektitel. liefst ecommerce verantwoordelijk.
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Adressenbestand voor een bedrijf in Brugge
Ik doe deze aanvraag voor een actie voor een autorijschool. Ik wens zowel een aankoop als huurofferte. Belangrijke criteria: adres in West-Vlaanderen, liefst regio Brugge en Oostkust, en geboortejaar 1996.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Bonhieden
Ik zoek een database voor architecten, aannemers en tuinarchitecten uit Vlaanderen. Enkel Nederlandstalige bedrijven aub.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database huren voor een bedrijf in Bornem
We zijn een bedrijf actief in medische voeding. we zijn op zoek naar een database van alle kinesist therapeuten in BelgiŽ , zowel Franstalig als Nederlandstalig. Graag hadden we ook onderscheid gemaakt qua grootte van de praktijk.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Adressenbestand voor een drukker in Evergem
Graag hadden wij adressen ontvangen aanstaande ouders en/of verliefde koppeltjes die net gehuwd zijn. Dit in het kader van een actie voor het drukken van geboortekaartjes, huwelijksaktes en doopprentjes. Wij zijn actief over heel Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database aankopen voor een bedrijf in Antwerpen.
We zouden graag een database willen aankopen van B2B. Wij zijn op zoek naar adresgegevens van schoonheidssalons over heel BelgiŽ. Wij wensen een database te kopen met bedrijfsnamen, adressen, telefoonnummers, en emailadressen. Alvast bedankt!
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Offerteaanvraag database voor een bedrijf in Antwerpen.
Wij zijn op zoek naar een database van alle bedrijven die als integrator werken voor de autosector in de benelux.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag databank van bedrijven Oost-Vlaanderen
In de provincie Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een database van restaurants, hotels, rusthuizen, ziekenhuizene en bakkers en beenhouwers.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Offerteaanvraag database kopen/huren voor een bedrijf in Mechelen
Ik ben op zoek naar database van ondernemers voor vlaanderen met de CEO als contact, en een database van ondernemingen met salesteams, commercieel directeur / salesmanager als contact.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor bouwvergunningen
Ik ben op zoek naar een database van afgeleverde bouwvergunningen in Oost en West-Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database van ondernemers
Ik ben op zoek naar database van ondernemers voor vlaanderen met de CEO als contact, en een database van ondernemingen met salesteams, commercieel directeur / salesmanager als contact.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Adressenlijst gemeentes en steden in BelgiŽ
Wij zijn op zoek naar een adressenlijst van alle gemeentes en steden in BelgiŽ. Graag een voorstel. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database producenten plastic verpakking
Wij zijn op zoek naar een database van alle producenten van plastic verpakking in BelgiŽ.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database aannemers van BelgiŽ
Wij zijn op zoek naar een database met daarin vermeld, aannemers van BelgiŽ met telefoonnummer en e-mailadres. Kunnen jullie ons hierbij helpen? Alvast bedankt.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Huur database communicanten 2012
Ik had graag een prijsofferte gehad inzake adressen van communicanten voor het jaar 2012. Dit zowel voor de eerste communie als de plechtige communie. De volgende postnummers komen in aanmerking tot onze keuze: B-1730-1760-1770-9200-9260-9280-9300-9308-9310-9320-9340- B-9400-9401-9420-9470-9473-1740-9230
Adressenbestand
Andere regio's
Huren database architecten en binnenhuisarchitecten Vlaanderen
Ik heb een e-mail-adressenbestand nodig van zoveel mogelijk architecten en binnenhuisarchitecten in Vlaanderen. Wij lanceren eind september een nieuw design radiatormerk en hadden graag de architecten hiervan op de hoogte gebracht. Zij mogen tevens replyen om een gratis brochure in de bus te krijgen.
Aankoop of huur van database
Limburg
Huur database hekwerkproducenten/metaalbouwers/plaatbewerkers Duitsland
Wij zijn op zoek naar gegevens van hekwerkproducenten, metaalbouwers en plaatbewerkers in Duitsland in een gebied van 300 km vanuit Lummen.
Aankoop of huur van database
Limburg
Aankoop of huren van database
Wij zijn actief in de financiŽle sector, en zijn op zoek naar een database van jongeren tussen de 18 en 28 jaar die een vaste job hebben. Het is onze bedoeling om een prospectie uit te voeren voor pensioensparen. We hebben voornamelijk de adressen en de gsm-nummers van de jongeren nodig, en dit aanvankelijk enkel voor de regio limburg. Als blijkt dat de database ons vruchten afwerpt, zullen wij ook interesse tonen in gegevens van andere regio's binnen Vlaanderen. Alvast bedankt voor uw reactie.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Prijsofferte database voor immobiliŽnkantoor
Wij zijn een immobiliŽnkantoor en zijn in het kader van een prospectie op zoek naar een database. Meer bepaald zoeken we naar eigenaars/verhuurders van woningen in gemeenten te West- en Oost-Vlaanderen. We zijn geÔnteresseerd in de NAW-gegevens, telefoon, E-mail en eventueel geboortedatum. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Aankoop of huur van database
Limburg
Prijsofferte database automobilisten
Wij zijn een adviesbureau te Maaseik en zijn voor onze klanten op zoek naar een uitgebreide database van particulieren, meerbepaald van automobilisten. We zijn geÔnteresseerd in de NAW-gegevens, telefoon, E-mail, taalcode en geslacht. Graag uw prijsofferte.
Aankoop of huur van database
Limburg
Prijsofferte huren database van verzekeringsmakelaars
Wij zijn een adviesbureau op vlak van marketing en zijn voor onze klanten op zoek naar een uitgebreide database van verzekeringsmakelaars die ook beleggingen doen. We zijn geÔnteresseerd in de NAW-gegevens, telefoon, E-mail, taalcode en geslacht. We wensen de database te huren. Graag uw prijsofferte.
Aankoop of huur van database
Limburg
Prijsofferte database kinesitherapeuten
Wij zijn een adviesbureau op vlak van marketing en zijn voor onze klanten op zoek naar een uitgebreide database van kinesitherapeuten (fysiotherapeuten). Dit mogen zowel zelfstandigen zijn als personen werkzaam in instellingen. We wensen de database te huren. Graag uw prijsofferte.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database voor uitgeverij van krant - dringend nodig
Wij zijn een uitgeverij van een krant, en wensen een DM bestand uit te sturen naar particulieren over onze website. Hiervoor zijn we op zoek naar een database van privť-personen. Wat ons vooral interesseert zijn de NAW-gegevens, de taalcode en het geslacht. We hebben de databank dringend nodig. Is het mogelijk om snel uw prijsofferte door te sturen? Bedankt.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database van huisartsen voor softwarebedrijf
Wij zijn een softwarebedrijf, en in het kader van onze bedrijfsuitvoering zijn wij op zoek naar de adressen van de Belgische huisartsen (in totaal ongeveer 13.000). Is het mogelijk om ons hierbij te helpen en een offerte op te stellen? Alvast bedankt.

Huren database

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Vraag me enkel af op basis waarvan de leveranciers gecontacteerd worden. Achte..."

J. Van Der Haegen

"Bobex is OK, offertes kwamen snel binnen."

J. Van Doorslaer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.