Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Huren databank: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuren databank-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Adressenbestand B2C voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een adressenbestand van particulieren regio West en Oost-Vlaanderen. De bedoeling is om via deze bestanden afspraken te gaan inplannen voor onze klant. Alvast bedankt voor de offerte!
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database aankopen voor een bedrijf in Antwerpen.
We zouden graag een database willen aankopen van B2B. Wij zijn op zoek naar adresgegevens van schoonheidssalons over heel België. Wij wensen een database te kopen met bedrijfsnamen, adressen, telefoonnummers, en emailadressen. Alvast bedankt!
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database huren voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wens over een databank te beschikken met de naam en tel. nr. van de HR verantwoordelijke van bedrijven uit Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database van bedrijven
Ik ben op zoek naar databank van alle bedrijven in de regio Brugge, met name naw gegevens, naam verantwoordelijke aankoop, e-mailadres en telefoonnummers.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor bedrijf in Aartselaar
Graag offertes voor het huren of kopen van database. Mijn interesse gaat uit naar telefoonnummers en e-mailadressen van personeelsdirecteuren, HR managers en recruters.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database muziekleraren/muziekscholen
Ik ben op zoek naar e-mailadressen van muziekleraren, muziekscholen en anderen die muziek uitgaven doen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Huur database communicanten 2012
Ik had graag een prijsofferte gehad inzake adressen van communicanten voor het jaar 2012. Dit zowel voor de eerste communie als de plechtige communie. De volgende postnummers komen in aanmerking tot onze keuze: B-1730-1760-1770-9200-9260-9280-9300-9308-9310-9320-9340- B-9400-9401-9420-9470-9473-1740-9230
Aankoop of huur van database
Limburg
Huur database hekwerkproducenten/metaalbouwers/plaatbewerkers Duitsland
Wij zijn op zoek naar gegevens van hekwerkproducenten, metaalbouwers en plaatbewerkers in Duitsland in een gebied van 300 km vanuit Lummen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database van huisartsen voor softwarebedrijf
Wij zijn een softwarebedrijf, en in het kader van onze bedrijfsuitvoering zijn wij op zoek naar de adressen van de Belgische huisartsen (in totaal ongeveer 13.000). Is het mogelijk om ons hierbij te helpen en een offerte op te stellen? Alvast bedankt.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Cafés in België, prijs databank
Wij zijn dringend op zoek naar een database van cafés in België Zou u ons hiervoor een kostprijs kunnen sturen aub. -1 offerte met enkel emailadressen -1 offerte met postadres (met en zonder contactpersoon) Op welk criteria kunnen we de database nog verder verdelen? (mocht de database te groot zijn)

Huren databank

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, nog niet beslist met wie ik ga samenwerken, het gaat wel 1 van de 4 worden."

B. Van Zundert

"Wij zijn zeer tevreden over de Bobex diensten. De relevante bedrijven contacteerden ons met een..."

K. Van Keer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.