Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Hulp incasso bureau vorderen: Ontvang snel meerdere gratis offertesHulp incasso bureau vorderen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een universtiteit in Hasselt
De achterstallige facturen zijn voornamelijk studenten die inschrijvingsgeld niet betalen alsook enkel facturen bij privébedrijven die blijven openstaan. De bedragen gaan van enkele 100 naar meer dan 10.000€. Op een zeldzame buitenlandse student na zijn al deze particulieren en bedrijven in België gevestigd. j
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor Oost-Vlaanderen.
2 personen hebben een totaalbedrag van €550,- bij mij geleend. Alles staat zwart op wit. Enkel er is nog geen cent terugbetaald. Kan ik een incassobureau inschakelen om mijn geld te innen? Bedankt voor de offerte.
Incassobureau
Antwerpen
incassobureau voor terugvorderen van achterstallige huur in Antwerpen
Ik contactuur u namens een derde persoon die eigenaar is van een huis dat hij verhuurt. Nu is deze huur al enkele maanden niet meer betaald en loopt het totale bedrag toch al op tot een 1800 €; Graag had ik geweten wat de prijzen en mogelijkheden zijn om dit in incasso te brengen.
Incassobureau
Limburg
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Er staat ongeveer een bedrag open van €1000,-. De bedragen komen uit onbetaalde facturen van particulieren. Graag een offerte van incassobureau.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een particulier in Antwerpen.
Betreft een particulier die de afgesproken regeling niet nakomt. Openstaand factuur bedraagt €1070,- Graag een offerte incassobureau.
Incassobureau
Limburg
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Zonhoven.
Ik wil graag weten wat een incassobureau voor me kan betekenen en hoe die te werkt gaat. Op het moment staan er 2 facturen open. De een is van een bedrijf en de ander van een particulier. Tesamen €1000,- Graag een offerte.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag incassobureau voor een zelfstandige in Perk.
Een bedrijf is mij nog €1500,- verschuldigd en weigert te betalen sinds half december 2011. Graag een offerte te ontvangen van incassobureaus om te kijken voor een oplossing.
Incassobureau
Antwerpen
Graag een offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een offerte incassobureau voor onze zaak in Antwerpen. De onbetaalde facturen liggen boven de €10.000,-
Incassobureau
Antwerpen
Informatie debiteurenbeheerders
Ik had graag wat meer informartie ontvangen over debiteurenbeheerders.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Prijsinformatie incassobureau
Ik had graag informatie verkregen omtrent de werking en tarieven van een incassobureau. De klanten zijn hoofdzakelijk bedrijven.
Incassobureau
Limburg
Aanvraag incassobureau voor onbetaalde facturen (totaal bedrag 10 533 euro)
We hebben momenteel 3 onbetaalde facturen die reeds openstaan van februari 2011 voor een totaal bedrag van 10.533 euro. Kan U ons hierbij helpen? Bij voorkeur de prijsinformatie doorsturen via e-mail.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Prijsoffertes voor incassobureau
Ik had graag prijsoffertes ontvangen voor de incasso van facturen. De klanten zijn hoofdzakelijk particulieren.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau
Een firma waar ik enkele maanden terug voor heb gewerkt, heeft nog een 3 tal facturen openstaan voor geleverde diensten voor een totaal bedrag van ongeveer 5300 euro.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Aanvraag incassobureau
Wij zijn een bedrijf dat evenementen organiseert en graag de facturen zou laten opnemen in een incassobureau. Momenteel is het totale bedrag van openstaande facturen ongeveer gelijk aan 12 000 euro.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Aanvraag incassobureau
Wij starten een actie naar bedrijven toe voor de verkoop van koffieapparatuur voor een periode van 2 jaar, op basis van maandelijkse facturatie. Deze facturen zouden we graag laten opnemen in een incassobureau.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerte hulp incassobureau's innen onbetaalde facturen
Graag had ik een offerte gekregen met de voorwaarden om jullie hulp te ontvangen. Mvg, Matthias
Incassobureau
West-Vlaanderen
Innen onbetaalde facturen, incasso wanbetalers, offerte incassobureau
Onbetaalde facturen innen ASAP
Incassobureau
Antwerpen
Hulp met onbetaalde facturen, incasso openstaande facturen
Hulp om na deze lange tijd en vriendelijk gevraagd om betaling van deze facturen,en er nu komaf mee te maken!!!
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso & schuldvordering
Graag een aantal offertes met daarin uw dienstverleningen en services in vermeld, graag daarbij ook de prijzen. Ik ben momenteel een aantal offertes aan het bijeen verzamelen zodat ik dat kan bekijken en nadien voorleggen aan mijn opdrachtgever. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso en schuldvordering
Graag had ik willen weten hoe we wanbetalers kunnen pushen om te betalen. Graag wil ik weten wat de prijzen zijn, de voorwaarden, manier van aanpakken, services en dienstverleneningen e.d. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor zelfstandige in bijberoep
Als zelfstandige in bijberoep heb ik gemiddeld 1 tot 3 facturen per jaar welke onbetaald blijven voor een gemiddeld bedrag van €300 per factuur. Ik zoek middelen om deze alsnog betaald te krijgen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Betalen van openstaande facturen
Graag had ik wat inlichtingen willen ontvangen omtrent uw dienstverleningen & services. Graag een snelle manier om openstaande facturen betaald te krijgen. Wat bieden jullie meer aan of verschillen tussen incassobureau en een advocaat bijvoorbeeld. Graag de nodige informatie. Gemiddeld aantal bedrag openstaande facturen: +/- €6.000. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau - no cure no pay
Ik ben op zoek naar een incassobureau, no cure no pay. Graag even inlichtingen omtrent uw services, prijzen e.d. aantal facturen op jaarbasis: tussen de 5 & 15. U kunt mij altijd rechtstreeks contacteren via telefoon of e-mail. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau
Graag hadden we de nodige informatie willen ontvangen omtrent incasso & schuldvorderingen, wij zijn actief in het plaatsen van zonnepanelen bij particulieren et het komt zeer vaak voor dat die mensen opeens niet meer kunnen betalen voor de een of andere reden. Jaarbasis: tussen 50 & 60 openstaande facturen, reken €20.000/per klant en u krijgt het huidig openstaand bedrag. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Hulp incasso bureau vorderen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede werking, eenvoudig en toch gedetailleerd."

"Sinds het gebruik van Bobex vinden dagelijks steeds meer mensen de weg naar ons bedrijf. We zij..."

K. Van Malderen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.