Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Huizen beveiligen: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuizen beveiligen-beveiligingssysteem

Ontvang nu meerdere offertes: BeveiligingssysteemOfferte aanvragen-beveiligingssysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
Beveiligingssysteem voor een woning in Tienen
Ik wens dit jaar nog over te gaan op installatie van het alarmsysteem. Ik zou graag een systeem willen met contactpunten op de vensters en deuren, maar voor de rest had ik graag uw advies gewenst. Ik werk in ploegen en heb dus zeer wisselende uren. Deze week ben ik in de voormiddag bereikbaar.
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
Beveiligingssysteem voor een woon/handelspand in Bierbeek
IK ben een zelfstandige actief in een computerzaak. Ik woon boven mijn zaak en zou ivm de inbraken graag advies en een vrijblijvende offerte ontvangen voor een beveiligingssysteem. In mijn zaak heb ik een een beveiligingscamera, niet professioneel, zelf geplaatst. IK zou graag een systeem laten plaatsen die mij kan verwittigen bvb via mijn smartphone als er iemand aan mijn deur staat. Verder wil ik eventueel ook een alarm en/of camera laten plaatsen aan mijn deur en ramen. Gelieve me overdag te bellen voor een afspraak.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een zelfstandige in Wondelgem
Ik wens het systeem dit jaar nog te plaatsen als dit mogelijk is. Ik heb geen idee van welk type het beste voor mij aangeraden is en wens dus graag verdere informatie hierover. Gelieve me op te bellen om ter plaatse een afspraak te maken. Ik ben zelfstandige en heb mijn gsm dus de hele dag op zak.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Gent
We wensen dit alarm in de periode december/januari te plaatsen. Ik heb nog geen idee van welk type alarm het meest geschikt is voor mijn woning. Advies is welkom. U kunt mij op dit nummer bereiken om te plaatse een afspraak te maken.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Beveiligingssysteem voor een woning in Damme
Ik zit in een nieuwe woning, waar we nog aan het verbouwen zijn. We hebben ontdekt dat er de laatste periode toch heel wat inbraken zijn in de buurt. We hadden dan ook graag buitenbewaking gehad met zowel camera als alarm beveiliging. Er is 30m≤ ruimte in het hof bij de achterdeuren. Graag een prijsofferte.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Hoboken
We wensen een alarm te plaatsen in onze rijwoning. We hebben nog geen specifiek idee over het type alarm en wensen hierover graag verdere informatie. De installatie zal ten laatste binnen 6 maanden plaats vinden. Gelieve te contacteren na 17.30.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Sint Gillis Waas
De te bewaken oppervlakte zal ergens tussen de 150 en de 200m2 liggen. Ik wens graag zo snel mogelijk over te gaan tot installatie wegens het hoge aantal inbraken in de buurt.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Beveiligingssystemen voor een woning in Moorslede
Graag een vrijblijvende offerte van alarmsystemen en camerabeveiligingen. Ik heb een woning van 300m≤ oppervlakte die beveiligd moet worden. Indien interessante voorstel dan een installatie binnen de 6 maanden. Liefst na 17uur contact opnemen.
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Wolvertem
Het gelijkvloerse van onze woning is ongeveer 80m≤. We hadden graag een offerte willen ontvangen van een alarmsysteem voor de woning. Indien een interessante voorstel dan installatie binnen de 6 maanden. Ik ben te bereiken op mijn mobiel zowel 's avonds als in het weekend.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Beveiligingssystemen voor een woning in Lint
Graag een vrijblijvende offerte van alarmsystemen. We hebben een losstaande woning van ongeveer 250m≤ oppervlakte op het gelijkvloerse. Voor een mooie prijsvoorstel ben ik overdag ook op het mobiel te bereiken.

Huizen beveiligen

In België zijn er ongeveer 275 inbraken per dag en dit aantal stijgt enkel. U heeft geen enkele garantie meer dat uw bezittingen veilig zijn wanneer u thuis de deur achter u toe trekt. Een beveiligingssysteem kan een oplossing bieden.

Een beveiligingssysteem bestaat uit alarmen en bewakingscamera's. Afhankelijk van het type beveiliging, zijn er een aantal opties mogelijk. U kunt opteren voor infraroodbeveiliging, een draadloos systeem, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders,... Om het meest geschikte model te kiezen, maakt u best gebruik van advies van een specialist. U kunt hun aanbod geheel vrijblijvend vergelijken wanneer u een aanvraag indient bij ons.Offerte aanvragen-beveiligingssysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden met respons via Bobex."

I. Thiry

"Ik ben tevreden. Het is een handige manier om verschillende offertes te kunen vergelijken."

D. Van de Putte


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.