Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Huisstijl ontwerpen: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuisstijl ontwerpen-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite. Nieuwe icoon met meer human touch, verhogen herkenbaarheid.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Nieuw logo van artiestennaam
Ik ben op zoek naar een nieuw logo van mijn artiesten naam. Graag had ik hiervoor een gratis offerte en/of voorbeeld design gekregen. Bobex kwaliteitscontrole: Indien akkoord is er een 2de logo (herwerken van een bestaand) nodig voor het gebruik in podcasts en online artwork bij digitale stores. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo voor Belgische start-up
Logo voor een Belgische start-up in de hotel booking-branche. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt om uw origineel voorstel aan deze klant over te maken.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor nieuw startend bedrijf
Als startend bedrijf zijn wij op zoek naar een logo. Wij zijn gespecialiseerd in transportbanden. Bobex kwaliteitscontrole: Graag de naam van het bedrijf (zie verder in de aanvraag) met een afbeelding en kleuren met hoog contrast. Bedankt voor uw offerte opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Logo ontwerp voor beletteringsbedrijf
Wegens een naamsverandering, gaan we ook het logo veranderen. Belangrijk is dat het een uniek logo wordt (modern & creatief). Liefst met apart beeldmerk. De rest is vrij, kleuren e.d. carte blanche. Geschatte omvang van de opdracht: 4 dagen tot 1 week. Geen specifieke doelgroep. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Dit bedrijf is zelf bezig met het ontwerpen van logo's maar als je dit voor uw eigen moet doen is het veel moeilijker, vandaar dat ze op zoek zijn naar een leverancier om dit voor hen te doen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp logo + aanmaak landingspagina
Webdesigner gezocht voor het ontwerpen van een logo + aanmaak van een landingspagina op het web. Graag tekst en illustratie. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Bedrijfslogo ontwerpen
Als kleine aannemersbedrijf zijn we gespecialiseerd in het veranderen van interieur design, graag hadden we even een eigen logo willen ontwerpen, 1 kleurig figuratief, sober, technisch en hedendaags. Doelgroep: iedereen die verbouwingen wil laten uitvoeren. Graag zoveel mogelijke gedetailleerde offertes, in eerste instantie op mijn privé e-mailadres, btw-nummer zal ik doorgeven op het moment dat we weten met welke leverancier we zullen samenwerken. Bobex kwaliteitscontrole: dit bedrijf is gevestigd in provincie Oost-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte online of via e-mail. Bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo en eventueel huisstijl ontwerpen
Wij zijn op zoek naar een logo en eventueel huisstijl voor onze briefhoofden, kaartjes en enveloppen. Alsook voor de uitbouw van onze website. U dient enkel voor het logo en huisstijl te zorgen, niet voor het drukken of het maken van de website. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een ontwerp dat een zekere klasse uitstraalt. Het ontwerp dient voor alles gebruikt te kunnen worden. Gelieve in uw offerte elk type apart op te nemen.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Design handgemaakte sieraden
Graag het ontwikkelen van een volledig nieuw design, er is hier sprake van enkel handgemaakte zilveren en gouden sieraden zoals halskettingen, ringen en oorbellen (unieke stukken), daarom had ik ook graag een authentieke barok of natuur(hout)stijl gehad. Graag een logo alsook een huisstijl voor visitekaartjes, belettering op wagen, juwelendoosjes, e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant begint in bijberoep tegen mei 2011 en zou heel graag tegen dan alles in orde hebben. Gelieve een offerte te maken, graag ook eerst via mail contacteren.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo en huisstijl bewerking
Wij zoeken iemand om ons bestaand logo te professionaliseren, aan te passen in kleur voor eigen gebruik en zwart-wit voor eventuele goedkope afprints, reclame, faxen etc. Ontwerpen huisstijl met inbegrip briefpapier, kleine visitekaartjes en dito stickers, reclameposters A4, strooibriefjes. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/05/2009: Locatie klant: Bever. Bedankt voor uw prijsvoorstel via het Bobex systeem.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Huisstijl ontwikkelen
Wij zijn een moederbedrijf van een aantal uitgeverijen. Na enkele overnames van concurrenten zijn we momenteel bezig met de ontwikkeling van een eigen huistijl/logo. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/07/2008: Bedankt voor uw projectbeschrijving, voorstel, kort budgetvoorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerpen logo & huisstijl
Ontwerp van logo, bBriefhoofd, enveloppe en naamkaartje. En dit in 2 kleuren en moet klassevol zijn. Bobex commentaar, op 22/04/2008: Vijfde offerte aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerteopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerp huisstijl
Ontwerp van nieuwe huisstijl. Ik heb nodig: - algemeen logo - business cards - hoofding voor factuur, brief, creditnota, offerte ... - voorpagina voor gedrukte documenten (syllabi) - afzender envelop - etiket voor CD/DVD - algemene layout voor de website (logo's, kleuren, CSS ...). Hosting en concrete invulling doe ik zelf. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/03/2008: Klant is een zelfstandige IT-Trainer. Bedankt voor uw prijs opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Huisstijl logopedie praktijk
Het ontwerpen van een persoonlijke huisstijl: Logo op CD-Rom (zodat ik zelf dit logo vrij kan gebruiken in allerlei documenten, visitekaartjes, briefpapier, stickers,...) De oplagen zijn beperkt, net zoals mijn budget. Ik verwacht een voorstel van een basispakket voor het ontwerp van een logo en drukwerk (briefpapier en visitekaartjes) aangevuld met een uitbreidingspakket stickers stempel met logo,... Naast het feit dat ik een goed kwalitatief product wens, moet het ook budgetvriendelijk zijn. Ik wens dus geen luxeproduct maar een product dat de kracht en de eenvoud en persoonlijke stijl van mijn praktijk uitdraagt. Duidelijk advies over het product en de prijs en twee overlegmomenten (bij aanvang en voor de definitieve toelevering). Bobex kwaliteitscontrole, op 19/02/2008: Locatie klant: Oostende. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Design huisstijl openbaar bestuur
Ontwikkelen en invoeren van een huisstijl voor een lokaal bestuur in Oost-Vlaanderen. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 07/02/2008: Offerteaanvraag van een communicatiebureau. Bedankt voor uw prijsopgave via het Bobex systeem.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ga het zeker nog gebruiken als ik op zoek ben naar, voor mij dan toch, niet-dagelijkse produ..."

"Het is de eerste keer dat wij met Bobex.be in contact kwamen en het resultaat is positief uitge..."

E. Lieckens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.