Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Huisstijl ontwerp: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuisstijl ontwerp-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Nieuw logo van artiestennaam
Ik ben op zoek naar een nieuw logo van mijn artiesten naam. Graag had ik hiervoor een gratis offerte en/of voorbeeld design gekregen. Bobex kwaliteitscontrole: Indien akkoord is er een 2de logo (herwerken van een bestaand) nodig voor het gebruik in podcasts en online artwork bij digitale stores. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen logo nieuwe zaak
Ik ben pas met mijn zaak begonnen en had graag samengewerkt met een designer voor het ontwerpen van een hedendaagse logo en huisstijl, dit voor banners, naamkaartjes, belettering e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Specialiteit: plaatsen en verkopen van parketvloeren laminaat en trapbekledingen. Graag een gedetailleerde offerte, liefst via Bobex. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerp van huisstijl + logo evenementenbureau
Na het oprichten van onze nieuwe evenementenbureau zijn we op zoek naar een sterk logo om te gebruiken voor verschillende reclamedoeleinden, relatiegeschenken, affiches, e.d. We willen natuurlijk dat de mensen door ons logo te zien, onmiddelijk aan ons denken, hiervoor zouden we graag beroep doen op de creativiteit van vakmensen. Bijkomende details kunt u verder in deze offerteaanvraag terugvinden. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een evenementenbureau dat zich zal specialiseren in het organiseren van alle feestjes zoals verjaardagen, communiefeesten, babyborrels, doopfeesten, themafeesten(sinterklaas, haloween, pasen, e.d.). Graag een gedetailleerde prijsofferte via de site. Mogelijkheid langdurige samenwerking. Met dank.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Nieuw logo en huisstijl ontwerp
Wij wensen een logo te laten ontwikkelen voor ons nieuw bedrijf in de reissector. Logo die kan gebruikt worden voor drukwerk, brochures, vistekaaten, enz. Wij willen een nieuwe firma starten als tour-operator die wereldwijd rondreizen organiseert. Deze reizen zijn vooral toegespitst op cultuur, natuur en contact met de lokale bevolking. We hebben reeds een naam gekozen. De stijl moet hedendaags zijn. Onze potentiŽle klanten zijn reisagentschappen. Wij treden op als grossist in reizen. Onze brochures worden echter door deze reisagentschappen aan privťklanten uitgedeeld. 45+, actieve koppels, vrijgezellen die in groep willen reizen, reizen van een hoger niveau, culturele familiereizen zoals riviercruises (Nijl) Uitzonderlijke treinreizen (transyberian) Bobex kwaliteitscontrole: klant opgebeld, nieuwe zaak in oprichting.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerpen logo & huisstijl
Ontwerp van logo, bBriefhoofd, enveloppe en naamkaartje. En dit in 2 kleuren en moet klassevol zijn. Bobex commentaar, op 22/04/2008: Vijfde offerte aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerteopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerp huisstijl
Ontwerp van nieuwe huisstijl. Ik heb nodig: - algemeen logo - business cards - hoofding voor factuur, brief, creditnota, offerte ... - voorpagina voor gedrukte documenten (syllabi) - afzender envelop - etiket voor CD/DVD - algemene layout voor de website (logo's, kleuren, CSS ...). Hosting en concrete invulling doe ik zelf. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/03/2008: Klant is een zelfstandige IT-Trainer. Bedankt voor uw prijs opgave.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ja, tevreden van Bobex. Omdat we weinig kennis hadden van de zonnepanelenmarkt, hebben we ook b..."

G. Breemans

"Prima service, snelle opvolging."

D. Claessens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.