Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Huisstijl design: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuisstijl design-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo / huisstijl voor nieuwe zaak
Logo/huisstijl voor de opstart van eigen zaak in bijberoep. Te gebruiken voor website, alle stationary, flyers. Ik heb een moodboard gemaakt om een idee te geven van de vorm en sfeer die ik zoek. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze klant uit 3320 Hoegaarden.
Logo of huisstijl ontwerp
Brussel
Ontwerpen van verschillende mailingcampagnes
Designer voor ontwerp van verschillende mailing-campagnes. Concreet zal het gaan om een aantal campagnes per maand. Bobex kwaliteitscontrole: Graag uw prijs per campagne of prijs per uur.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Nieuw logo voor bestaande zaak
Ik neem een bestaande broodjeszaak over in Bree, de naam wil ik behouden maar het huidige logo vind ik niets. Bobex kwaliteitscontrole: Het gewenste logo mag in felle kleuren zodat het goed opvalt. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerp huisstijl en logo schoonheidsinstituut
Ik ben zopas begonnen als zelfstandige schoonheidsspecialiste in bijberoep. Om goed van start te kunnen gaan heb ik nog nood aan een huisstijl en een logo dat ontworpen moet worden. Bobex kwaliteitscontrole: Het logo moet gewoon de naam van het schoonheidsinstituut zijn in een strak design, in groene kleur. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp logo + aanmaak landingspagina
Webdesigner gezocht voor het ontwerpen van een logo + aanmaak van een landingspagina op het web. Graag tekst en illustratie. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Ontwerpen logo nieuwe zaak
Ik ben pas met mijn zaak begonnen en had graag samengewerkt met een designer voor het ontwerpen van een hedendaagse logo en huisstijl, dit voor banners, naamkaartjes, belettering e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Specialiteit: plaatsen en verkopen van parketvloeren laminaat en trapbekledingen. Graag een gedetailleerde offerte, liefst via Bobex. Alvast bedankt.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen nieuwe logo
Ik verwacht een uniek, nieuw logo voor een nieuw bedrijf dat de waarden ervan visueel vertaalt. Ik wil een all-in prijs, zodat ik weet waarvoor ik betaal. Met andere woorden alle revisieronden, formaten, e.d. inbegrepen. Het ontwerp dient gebruikt te worden op website, business cards, briefpapier, e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een uniek logo waarvan ze 100% tevreden zijn. Alle opties staan open zolang het maar een professioneel karakter heeft. Alvast bedankt voor uw offerte, reageren kan rechtstreeks via de Bobex website.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo en eventueel huisstijl ontwerpen
Wij zijn op zoek naar een logo en eventueel huisstijl voor onze briefhoofden, kaartjes en enveloppen. Alsook voor de uitbouw van onze website. U dient enkel voor het logo en huisstijl te zorgen, niet voor het drukken of het maken van de website. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een ontwerp dat een zekere klasse uitstraalt. Het ontwerp dient voor alles gebruikt te kunnen worden. Gelieve in uw offerte elk type apart op te nemen.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen van huisstijl voor aantal biowinkels
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het ontwerpen van een huisstijl design voor een aantal biowinkels die zich onder een herkenbaar logo willen profileren. Graag hedendaags, jong en sober. Deze zal gericht zijn naar welgestelde gezinnen met kinderen tot welgestelde ouderen. Milieubewuste kopers. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen. Graag uw summiere prijsopgave via de site. Dank u.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor webwinkel
Wij zijn op zoek naar een logo voor een webwinkel. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijzen, kosten, informatie over auteursrechten ivm het logo.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp logo voor renovatiebedrijf
Ik had graag een logo laten ontwerpen voor mijn firma. Wij renoveren huizen, we doen dit als totaalproject (slagzin: renovatie op Uw maat). Dus afbraak, opbouw tot en met de schilderwerken. We zijn ecologisch ingesteld. Ook een ontwerp voor op de auto's, briefpapier, visitekaartjes zijn nodig. Indien mogelijk, gelieve mij de prijs te laten weten voor het ontwerp en ook de effectieve uitvoering ervan. (De auto's zal ik zelf laten lakken en bedrukken). Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had graag een zeer simpel logo waarin volgende zit verwerkt: 'bedrijfsnaam' en 'Renovatie op Uw maat', zie verder in de aanvraag voor meer details. Bedankt voor uw prijs opgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo en/of huisstijl
Binnenkort start ik met mijn bedrijfje en wens ik een logo op te maken met een bijbehorende huisstijl voor alle documenten. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/09/2009: Deze klant zal actief zijn in de evenementensector. Bedankt voor uw offertevoorstel.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerp logo en huisstijl
Wij zijn op zoek naar een krachtig logo. Nadien toepassing op onze kaften, visitekaart, powerpointpresentaties etc. Bobex kwaliteitscontrole, op 30/04/2009: Deze klant denkt in de richting van oosterse invloeden. Eventueel met figuurtjes in. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Huisstijl voor startend bedrijf
Als startend vertaal- en communicatiebureau wens ik een aangepaste huisstijl (eventueel met website) of drukwerk (visitekaartjes en flyer). Bobex kwaliteitscontrole, op 20/01/2009: De klant wenst een bestaand ontwerp grondig te laten herwerken. De huisstijl moet een dynamische en jonge uitstraling hebben en dat tevens ook kwaliteit weergeeft. Bedankt voor het opmaken van een offerte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Design van naam, huisstijl en website
Ben 2,5 jaar als zelfstandig consultant opgestart en vind het nu tijd om te gaan werken aan passende brandname-logo, gebruiksvriendelijke website, nieuwe visitekaartjes Kan je me laten weten met welk budget ik moet rekening houden en kan je me ook een aantal referenties van jouw hand bezorgen? Bobex kwaliteitscontrole, op 14/01/2009: De klant had graag samengewerkt met een agentschap. Bedankt om deze klant verder te helpen.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Logo design
Doel: opstarten van een nieuw vastgoedkantoor. Het moet een jong, dynamisch kantoor worden die een weloverwogen groei nastreeft binnen het vastgoedgegeven. In eerste instantie vooral herverkoop, in tweede instantie ook eigen nieuwbouwprojecten. Als hefboom tot succes worden vertrouwen, continuiteit, inlevingsvermogen, bereikbaarheid, flexibiliteit en een grote juridische en bouwtechnische kennis gehanteerd. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 07/02/2008: Offerteaanvraag op lange termijn. Zie extra uitleg verder in de offerteaanvraag. Bedankt voor uw offerte.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden van Bobex en zal in het vervolg zeker nog gebruik maken van jullie dienste..."

K. Dehenau

"Eerste keer dat ik met Bobex werk. Gezien het positief resultaat heb ik de gegevens van Bobex ..."

P. Engels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.