Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Huisstijl: Ontvang snel meerdere gratis offertesHuisstijl-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite
Ontwerp nieuw logo voor recruteringswebsite. Nieuwe icoon met meer human touch, verhogen herkenbaarheid.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo / huisstijl voor nieuwe zaak
Logo/huisstijl voor de opstart van eigen zaak in bijberoep. Te gebruiken voor website, alle stationary, flyers. Ik heb een moodboard gemaakt om een idee te geven van de vorm en sfeer die ik zoek. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze klant uit 3320 Hoegaarden.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen van een logo
Wij zijn een jonge animatie studio die opzoek is naar een ontwerp van een logo. Het logo moet simpel maar toch zeer herkenbaar zijn en er tussen uitspringen. Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant 2 ŗ 3 voorstellen ontvangen. Bedankt voor uw prijsopgave via het Bobex systeem.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwikkelen van logo en huisstijl
Graag ontwikkelen van logo en huisstijl. Doel: recruiteren van doctors & verpleegsters uit diverse landen om hen in BelgiŽ te laten werken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een internationaal medisch bedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerpen logo
Als zaakvoerster van een jong managementvennootschap ben ik op zoek naar een creatieveling voor het ontwerp van een logo dat o.a. zal gebruikt worden op naamkaartjes en toekomstige website. Bobex kwaliteitscontrole: activiteiten van de vennootschap situeren zich in de ondersteuning aan bedrijven in structurering en organisatie. Graag een gedetailleerde offerte
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen van logo + tekenen van figuren
Mijn aanvraag is tweedelig....eerst en vooral ben ik op zoek naar iemand die een logo wil ontwerpen voor mijn toekomstige website. Momenteel is deze website nog niet actief maar die zal weldra verschijnen. Deze website gaat voetbaltrainingen aanbieden voor de voetbaltrainer. Ten tweede ben ik op zoek naar iemand die figuren wil tekenen voor mijn software die ik momenteel aan het ontwikkelen ben, die figuren zijn voetbalspelers in stilstand. Om een idee te krijgen wat het precies inhoud kan men even kijken op http://test.jumik.be Daar ziet men enkele voorlopige figuren. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. URL van de toekomstige website vindt u hieronder aan. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerp van huisstijl + logo evenementenbureau
Na het oprichten van onze nieuwe evenementenbureau zijn we op zoek naar een sterk logo om te gebruiken voor verschillende reclamedoeleinden, relatiegeschenken, affiches, e.d. We willen natuurlijk dat de mensen door ons logo te zien, onmiddelijk aan ons denken, hiervoor zouden we graag beroep doen op de creativiteit van vakmensen. Bijkomende details kunt u verder in deze offerteaanvraag terugvinden. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een evenementenbureau dat zich zal specialiseren in het organiseren van alle feestjes zoals verjaardagen, communiefeesten, babyborrels, doopfeesten, themafeesten(sinterklaas, haloween, pasen, e.d.). Graag een gedetailleerde prijsofferte via de site. Mogelijkheid langdurige samenwerking. Met dank.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Logo voor webwinkel
Wij zijn op zoek naar een logo voor een webwinkel. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijzen, kosten, informatie over auteursrechten ivm het logo.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte logo en huisstijl
Ik ben op zoek naar een nieuw logo + een nieuwe huisstijl. Ik zou graag weten hoeveel de ontwikkeling van een logo en huisstijl kost. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een ontwerp van een stijlvol zwart logo met een gouden touch. Bedankt voor uw snelle reactie.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Huisstijl en logo design
Ik ben de voorbije maanden een nieuw merk beginnen uitbouwen en ik zou graag dit nu naar een hoger niveau willen tillen vooraleer ik dit nog wat verder promoot. Concreet ben ik dus op zoek naar iemand die me kan helpen om een logo te creŽren, en wat extra "living room" materiaal... Nodige materiaal is bij deze: - lgo met tagline - Goede header en footer voor factuur, templates, brieven - Visitekaartjes - Handtekening image voor in mails Bobex kwaliteitscontrole: Het logo moet er strak en modern uitzien, maar moet ook makkelijk ingepast worden op de bestaande site. U kandeze klant rechtstreeks bereiken via mail.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Huisstijl e.d.
Wij zijn op zoek naar een firma die voor ons een eigen huisstijl en logo kan ontwerpen. Alsook onze naamkaartjes en flyers, affiches brochures, klantenkaarten en folders. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is een opstartend bedrijf nl. een reisbureau. De klant wil een strak en proper logo. De kleuren mogen zelf gekozen worden, daarin laten zij de ontwerper vrij zolang er zeker geen groen tussen zit. Het logo moet in verschillende bestandsindelingen geleverd worden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Nieuwe Huisstijl
Wij hebben een nieuwe huisstijl nodig, verfrissende nieuwe kleuren: -Nieuw logo, fris en opvallend, niet 'simpel' mag wat tralala aan zijn, dezelfde kleuren als de huisstijl. -Groot formaat (lengte, 1,30m & breedte, 0,6m), het logo op sticker dat tegen het venster kan geplakt worden. -Kleine stickers van het logo (2cm op 3cm) -Flyers: het logo, al de activiteiten die we aanbieden, openingsuren, ... -Lidkaarten, in harde plastic mogelijk? -Visitekaartjes met logo en openingsuren Bobex kwaliteitscontrole: Het zou voor 2 winkels zijn. Dit bedrijf was een videotheek, deze klant wil deze graag uitbreiden naar een 'media'theek. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo & huisstijl voor vertaalbureau
Het logo & huisstijl laten ontwerpen voor een-persoon-bedrijf. Wij wensen een logo van maximum 2 kleuren, contrast (maar geen zwart-wit). Geen voorkeur van kleuren, maak een voorstel! Stijl: subtiel, zakelijk, niet te veel "versieren". Bobex kwaliteitscontrole: In het logo moet er gewoon het idee van de twee talen voorkomen, en het idee van vertalen-communiceren. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Herontwerpen van huisstijl
We wensen ons materiaal te rebranden: logo, briefpapier, site en de algemene look van onze e-learning producten. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Diepenbeek. Bedankt voor uw offerte, gevolgd door een afspraak ter plaatse. U kan deze klant rechtstreeks bereiken.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Huisstijl en logo design
Een huisstijl en logo voor een nieuw startup bedrijf dat voornamelijk online diensten aanbiedt. Codewoorden zijn sportief, strak, vacatures, kennis, expertise op sportmanagement en marketinggebied, inspiratie, sportcommunity van lesgevers tot beleidsmensen, competitie, inzet, teamgeest. Bobex kwaliteitscontrole: De huisstijl en logo zullen zich doortrekken op website, briefpapier, businesscards, nieuwsbrieven en powerpoint. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Ontwerp huisstijl logo en brochureopmaak
Wij zoeken een leverancier voor de vernieuwing van onze bestaande huisstijl, logo en briefpapier en de opmaak van brochures. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een moderne en frisse huisstijl. Deze is bestemd voor industrie en verzorgingssector en moet dus professioneel zijn. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Design logo, huisstijl, eventueel website
Onze bestaande huisstijl dient volledig vernieuwd te worden, aangepast aan de actuele normen en zakelijke uitstralingen. Deze huisstijl dient toegepast te worden op alle administratieve documenten. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Limburg. Zij wensen ook een aparte offerte te ontvangen om hun bestaande website aan te passen / te vernieuwen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Re-branding
Wij zoeken een leverancier voor het ontwerp van een logo (incl. slogan) met aanvullende huisstijl. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Antwerpen. De huisstijl moet bruikbaar zijn als Office Style voor Word, Powerpoint & Publisher. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerp van klantenbrochure
Ik ben op zoek naar een ontwerper voor huisstijl. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft een bestaand logo, doch willen dit overbrengen op totale huisstijl. Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Limburg
Grafisch huisstijlhandboek
Wij zijn op zoek naar een uniforme, voornamelijk grafische huisstijl bijv. in de vorm van een grafisch grid met richtlijnen. We werken met twee communicatieverantwoordelijke en hebben elk een totaal andere stijl. Bijgevolg worden brochures, posters, ... opgemaakt naar persoonlijke voorkeur en niet volgens "de stijl van ons bedrijf". Bobex kwaliteitscontrole: Locatie; Limburg. Deze klant heeft reeds de basiselementen van een huisstijl (logo, kleur, lettertype,...) maar het uniforme geheel ontbreekt, voornamelijk op grafisch gebied. Bedankt voor uw offerte voor dit ontwerp.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo en huisstijl
We zijn een startend bedrijf en hebben een logo nodig alsook een ontwerp van briefpapier, visitekaart, verhuurbonnen, ontwerp belettering op de boten en zeilen. Ontwerp van website met mogelijkheid tot zelf beheren van de site. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een startend bedrijf gelegen in Antwerpen. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Design nieuw logo en huisstijl
Ik ben op zoek naar een nieuw, fris en modern logo voor mijn verzekeringskantoor. Mijn huidig logo is inmiddels gedateerd en saai. Ook wil ik adh van dit logo een nieuwe huistijl (briefhoofden, etc..). Bobex kwaliteitscontrole, op 07/10/2009: Deze klant heeft een middelgroot verzekeringskantoor dat zowel particulieren als bedrijven tewerkstelt. Bedankt voor uw prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Nieuwe huisstijl
Ik wens gaande vaneen logo visitekaartjes, briefpapier, omslagen, stickers voor wagen, textiel en website laten ontwerpen. Met andere woorden: het complete pakket. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/09/2009: Dit is voor een opstartend bedrijf. De klant laat dekeuze voor het design helemaal over aan u! Bedankt voor uw interesse.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Huisstijl
Ik had graag een een volledige huisstijl laten ontwerpen. Van logo, tot bedrukking van textiel of geborduurd, bedrukking van briefpapier, visitekaartjes, omslaggen, auto-bestickering, gevelreclame voor atelier, website... alles dus. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/08/2009: Dit is voor een klant die een bedrijf aan het oprichten is, nl. een schrijnwerkerij. Locatie: Oost-Vlaanderen. Bedankt voor uw prijsindicatie.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Nieuwe huisstijl
Wij zjin op zoek naar een nieuwe huisstijl voor o.a. huisstijl drukwerk, verpakkingen, logo website en nieuwsbrief. Er dient geen volledig nieuwe stijl te worden ontworpen maar het herontwerpen van een bestaande stijl. De omvang van de opdracht hangt af van de prijs. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/08/2009: Regio: Oost-Vlaanderen. Het gaat om een groep van apothekers. De klant heeft hieronder de te herwerken websites opgegeven. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, ik zal indien nodig terug op Bobex een beroep doen."

C. ROELOFS

"Bobex is een handige tool voor mensen op zoek naar bekwame ondernemingen zonder zelf te moeten ..."

R. Breyssens De Brael


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.