Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Hemden: Ontvang snel meerdere gratis offertesHemden-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Brussel
fluovestjes voor gemaanschapscentrum, Brussel
100 fluovestjes met opdruk van logo in 1 kleur. 50 3-6 jaar 50 6-12 jaar liefst op opening langs de zijkant. Bobex kwaliteitscontrole: Gaat over een gemeenschapscentrum. Zouden liefst fluo vestjes hebben voor 21/08 maar dit is geen harde deadline. Liefst fluovestjes die langs de zijkant opengaan en dan langs de zijkant opengaan maar ander zijn ook welkom.
Promotiekledij
Antwerpen
Dartshemden en -polo's
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor 6 zwarte hemden met korte mouwen en 1 zwarte polo, beiden met borstzak. Bedrukt in 1 kleur over de ganse rugzijde en bedrukt op de borstzak. Eveneens evenveel bedrukte opnaaibare lapjes ter grootte van de borstzak. Daarnaast nog een 4 5 zwarte polo's of hemden enkel bedrukt op de rugzijde. Bobex kwaliteitscontrole, op 08/09/2009: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerte opgave.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Hemden muziekvereniging
Ik zoek kwaliteitsvolle hemden in 5 verschillende kleuren. Alle hemden moeten van hetzelfde merk en type zijn n beschikken over een vrouwenlijn en mannenlijn. De 5 kleuren moeten onderling bij elkaar passen dienen te worden bedrukt/bestreken met het logo van de vereniging. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/07/2009: De klant is gelegen te Vlaams-Brabant. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Hemden skimonitoren
Graag zouden we voor onze skimonitoren een hemd kopen, met het logo op de kraag gedrukt (cfr. JM Pfaff). Bobex kwaliteitscontrole, op 24/09/2008: Bedankt voor uw offerte opgave voor 25 stuks.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Chemise voor expeditie van kaften
Wij wensen 5.000 kaftjes voor de expedities van een notariele akte. papier +/- 125 tot 150 gr. iets groter als A3 (44 op 30,5cm) papier van beige kleur. drukwerk in bruine kleur. slechts 1 kleur. Bobex kwaliteitscontrole, op 16/09/2008: Het model kan opgestuurd worden indien gewenst. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Hemden voor vereniging
20 hemden met lange mouwen (kleur lichtblauw); 10 x XL en 10 x L Bedrukking voorkant op het zakje: Zakenkantoor (in zwart) Bedrukking achterkant bovenaan: (in zwart) Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 05/02/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte.
Promotiekledij
Antwerpen
Shirts / hemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 110 shirts-hemden, zandkleur, goede kwaliteit, katoen, korte mouw met logo op achterzijde geborduurd (diameter 15-20 cm) en op elke mouw een klein logo. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 21/12/2007: Bedankt voor uw prijsopgave voor diverse maten.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Erg tevreden over de gebruikte methode."

J. Van Hamme

"Ik ben zeer tevreden met dit tool! Keep on this way."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.