Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Hellend dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesHellend dak-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Antwerpen
Ik zou het dak van onze prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +50mē, halfopen bebouwing van 1955.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Herzele
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien en onderdak, opp. +80mē, vrijstaand huis van 1948.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Affligem
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 180mē, husi van 1978.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken te Knokke-Heist
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van een dak. Deze dak is al geïsoleerd, maar wij zouden nieuwe isolatie willen plaatsen. De isolatie moet van buitenaf gedaan worden hierdoor moeten de dakpannen eraf gehaald worden. De grootte van het dak is ongeveer 70 mē.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Duffel
Van onze dak is ongeveer 3/4 van het houtwerk versleten. Wij zouden dit en een nieuwe onderdak willen plaatsen. Het dak is ongeveer 300 mē groot.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Geraardsbergen
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp.+50mē, huis van voor 1960.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Wervik
Wij wensen offertes te ontvangen voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak van +/- 50mē, hierop bevinden zich 2 dakvensters. Ons dak is nog nooit ontmosd.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Aanvraag zonnepanelen te Lot
ij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben 2 daken: 1 plat dak van +/- 24mē. Hierop ligt roofing. Wij hebben geen dakkoepels op dit dak. 1 hellend pannendak. Wij kennen de grootte niet precies. Hierop hebben wij 2 dakvensters. Dit dak is Zuidwestelijk georiënteerd. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Bonheiden
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een deels hellend dak (met dakpannen en zonder dakvensters of dakkapellen). Wij hebben ook deels een plat dak met roofing. Wij kennen de grootte niet precies, en wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag Zonnepanelen te Zolder
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Het dak meet +/- 70mē in oppervlakte, en hierop hebben wij geen dakvensters of dakkapellen. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te heist-op-den-berg
Graag ontvangen wij offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak. Op ons dak liggen leien en wij zouden 1-2 dakramen plaatsen hierin. Het dak meet +/- 45mē in oppervlakte, en wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Hasselt
Ik wens het dak van onze prive te laten isoleren. Hellend zadeldak met dakpannen en onderdak, opp. bijna 100mē, bouwjaar 1967 (dak 12 jaar geleden vernieuwd).
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Sint Jan In Eremo
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met cementpannen dat meer dan 100mē in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen, en wij verbruiken elektriciteit met 2 personen. Wij zijn tevens eigenaars van de woning. Het dak bestaat uit 2 delen.
Ontmossen van daken
Limburg
Aanvraag Ontmossen van daken te Lummen
Wij zijn op zoek naar offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak dat +/- 80mē in oppervlak meet. Ons dak is nog nooit ontmosd en onze woning werd gebouwd in 1974.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Adegem
Wij wensen offertes te ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning, en hebben hierop een hellend pannendak. Ons dak meet ruw geschat 150mē, en hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Wij hebben ook een 2de dak. Dit is een plat dak met roofing dat +/- 35mē in oppervlak meet. Hierop bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen. eignrs, 2p
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te sint-martens-latem
Wij wensen offertes te ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning, en hebben een hellend pannendak. Wij kennen de grootte van dit dak niet precies, en hebben hierop 2 velux ramen aan de zuidelijke kant. Wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Bissegem
Wij zijn op zoek naar offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben een hellend pannendak met 2 dakvensters, maar wij kennen de grootte hiervan niet precies. Wij hebben ook een plat dak met roofing, en dit dak meet +/- 15mē in oppervlak. Hierin bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies. Wij zijn eigenaars van deze woning en verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Gent
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakwerken. Wij zijn eigenaars van een woning en hebben een hellend dak. Ons dak meet +/- 25mē in oppervlak, en wij wensen de dakgoot te laten herstellen (vermoedelijk lek in de dakgoot).
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Gentbrugge
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellen dak met dakpannen en onderdak, opp. +70mē, huis van eind jaren 30.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Beerse
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +90mē, huis van 1963.
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Overpelt
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Hellend dak met leien en onderdak, opp. 70mē, vrijstaand huis van 1964.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Mol
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Hellend dak met overzetdak en onderdak, opp. 90mē, huis van 1975.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Andries
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. bijna 45mē, bouwjaar 1959 (dak is in orde).
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging in de regio Langdorp
Ik wou het dak van mijn prive laten reinigen. Hellend dak met zwarte dakpannen en 9 veluxen, opp. +120mē, vrijstaand huis van 1984, goed bereikbaar.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Schendelbeke
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Hellend zadeldak en dakpannen en onderdak, opp. 100mē ongeveer, huis van 1995.

Hellend dak

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een snelle opvolging en een goede begeleiding door Bobex die wij later, indien nodig, nog zulle..."

L. Vindevogel

"Ik ben heel erg te spreken over de manier waarop u bedrijven en klanten tot elkaar brengt. H..."

E. Baltus


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.