Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Hard water: Ontvang snel meerdere gratis offertesHard water-waterverzachter / waterontkalker

Ontvang nu meerdere offertes: Waterverzachter / WaterontkalkerOfferte aanvragen-waterverzachter / waterontkalker

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter / Waterontkalker
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Beerst
Ik gebruik enkel stadswater en merk dat ik enorm hard water heb. Daarom had ik graag met iemand ter plaatsen een afspraak gemaakt op de opties voor een waterverzachter te bekijken. Zou het daarom mogelijk zijn om mij na de kantooruren, na 17u, op te bellen om ter plaatsen deze mogelijkheden en een prijsofferte te bespreken.
Waterverzachter / Waterontkalker
Antwerpen
Waterverzachter voor de regio Antwerpen
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive(herenhuis). Leidingwater enkel, 3 personen, 11 tal aansluitingen.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Kortenberg
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter. Ik gebruik voor wasmachine en wc regenwater en de rest is op leidingswater. De woning zelf is van 1925 maar is 7 jaar geleden volledige vernieuwd.
Waterverzachter / Waterontkalker
West-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Torhout
Van het leidingswater gebruiken 16-20m≥. Ik heb vooral last van hard water. Gebruik in de woning door 5 mensen, maar het volledige sanitair staat wel op regenwater.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Hoeilaart
We gebruiken enkel leidingswater maar dit is wel heel hard water. Geen idee van verbruik van water maar we wonen met 2 tot 4 mensen, afhankelijk van de week. We hebben twee toiletten, een badkamer en een keuken.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Buken
Geen idee van verbruik. We hebben enkel leidingswater en een keuken en badkamer met daarin in toilet. Omdat we heel hard water hebben dacht ik dat het een goed idee zou zijn een waterverzachter te plaatsen.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Herent
Dit is voor een woning die we sinds een maand betrekken. We hebben vooral last van hard water waarvoor we nu soelaas zoeken via een waterverzachter. Er zijn twee toiletten, een in een badkamer, en een keuken. We hebben regenwateraansluiting maar gebruiken momenteel enkel leidingswater.
Waterverzachter / Waterontkalker
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Blankenberge
Dit is voor een volledige appartementsgebouw , in totaal 5 appartementen. Het verbruik is nooit opgemeten. We hebben ooit een waterverzachter laten plaatsen maar onze bewoners klagen dat er nog altijd veel problemen zijn met hard water. Graag had ik dit dus ter plaatsen laten bekijken.
Waterverzachter / Waterontkalker
Antwerpen
Waterverzachter voor een woning in schilde
We hebben een verbruik van rond de 140m≥ per jaar. Dit is enkele leidingswater. Dagdagelijks gebruik door 3 personen, later komt er nog een 4de bij. We hebben vooral last van kalk en zijn hier aan bepaalde toestellen de eerste tekenen.
Waterverzachter / Waterontkalker
Limburg
Waterverzachter voor een woning in Tessenderlo
Dit is voor een appartementsgebouw waarvan ikzelf de eigenaar ben. Het gebouw bestaat uit 3 appartementen. Ik wens de mogelijkheden te bekijken van zowel een eigen waterverzachter te gebruiken voor mijn eigen appartement of 1 centrale te plaatsen die voor de 3 appartementen kan zorgen. Totaal van 8 mensen in het gebouw, een alleenstaande, een drie personen gezin en een vier personen gezin. Vooral veel last met hard water en kalk in de centrale verwarming.
Waterverzachter / Waterontkalker
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Houthulst
Geen idee van verbruik. Dagdagelijks gebruik door 2 volwassenen en 2 kinderen. We hebben stadswater en regenwater. Dit laatste voor wasmachine en vaatwas. Vooral problemen met hard water.
Waterverzachter / Waterontkalker
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Oostende
Ik gebruik zowel regenwater, sanitair, buiten en wasmachine, en leidingswater. Geen idee van verbruik. We zijn met twee mensen thuis. Ik zoek vooral aan systeem omdat we in onze nieuwbouw woning enorm veel last hebben van de kalk en de hardheid van het water.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Londerzeel
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter. Momenteel heb ik geen idee van het gebruik. We zijn met twee mensen die dagelijks gebruik maken van het water, beide volwassenen. We gebruiken alleen leidingswater. Momenteel hebben we veel last van kalk dus ik vermoed dat we veel hard water hebben.
Waterverzachter / Waterontkalker
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Erembodegem
Dit is voor mijn eigen rijwoning die verleden jaar volledige vernieuwd is. Geen idee van verbruik, We zijn wel met twee mensen die leidingswater gebruiken en regenwater voor wasmachine en sanitair. Vooral problemen met hard water.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in weerde
Geen idee van verbruik. We maken gebruik van leidingswater (keukenkraan en badkamer) en regenwater (de rest-) vooral hard water.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Keerbergen
Gebruik door 4 mensen op dagelijkse basis. Dit zal vooral dienen voor een nieuwe woning die we recent hebben aangekocht. In de regel is hier in de regio hard water. We maken ook enkel gebruik van leidingswater.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Wijgmaal
Dit is voor mijn eigen privťwoning. We maken hier met 4 mensen gebruik van leidingswater op 10 punten in de woning. Omdat we hardheid 3 hebben van water is er vooral een probleem met kalk en wensen we vooral een waterverzachter voor toestellen zoals de koffiezet en de vaatwasser.

Hard water

  • Eigen woning of huurwoning ?
  • Veel Kalk? geurtje ? Kleur ? Ijzerafzetting ?
  • Heeft u momenteel leidingswater of combinatie leidingswater en regenwater?
  • Hoeveel mensen wonen er ?
  • Hoeveel aansluitingen ? (aparte wc's , badkamers, keukens, buitenkranen, aparte plaats voor wasmachine .... )
B2b categoriŽn (belangerijk bedrijven die ingeschreven staan als bedrijven in oprichting moeten we altijd vragen wanneer ze ongeveer van start zullen gaan)


Offerte aanvragen-waterverzachter / waterontkalker
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de feedback die je krijgt; ook het systeem werkt goed."

"u diensten zijn zeer goed,dankzij jullie heb ik makkelijk kunnen vergelijken. Prachtige dienst,..."

B. Robeet


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.