Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Gsm profesioneel gebruik: Ontvang snel meerdere gratis offertesGsm profesioneel gebruik-mobiele telefonie of data voor bedrijven

Ontvang nu meerdere offertes: Mobiele telefonie of data voor bedrijvenOfferte aanvragen-mobiele telefonie of data voor bedrijven

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Antwerpen
Mobiele telefonie voor een bedrijf in Herentals
We zijn momenteel aan gesloten voor 12 kaarten ,waarvan 9 in gebruik, bij Mobistar. Een van deze kaarten heeft rooming nodig naar Groothertogdom Luxemburg, de andere worden bijna uitsluiten in België Gebruikt. Momenteel betalen we een 4000-5000€ per jaar aan telefonie. Naast een goedkoper tarief ben ik ook op zoek naar een meer praktische oplossing. Bij Mobistar krijgen we geregeld aanvragen om abonnementen te vergelijken , met veel telefoons , bezoekjes en onduidelijkheden, wat toch een zekere frustratie kan geven.
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Limburg
Offerte voor 6 abonnementen te Hasselt
Beste, Wij zijn een consultancy-vennootschap met 6 abonnementen. Wij zitten nu bij een provider waar we bij ons op kantoor , geen bereik meer hebben. Graag wens ik te veranderen van partner en dit zo snel mogelijk. Kunnen jullie mij contacteren voor een afspraak. Mvg, J-P Jansen
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Antwerpen
Mobiele telefonie voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg
Ik heb een 30-tal gsm's op mijn bedrijf zowel voor privé maar hoofdzakelijk professioneel gebruik. Momenteel gebruiken we proximus, maar omdat dit zoveel verschillende abonnementen zijn en zoveel naar het buitenland word gebeld , kan ik u niet zeggen wat we maandelijks betalen. U kunt me wel altijd opbellen voor een afspraak ter plaatse te maken om een call analyse uit te voeren.
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Antwerpen
Mobiele telefonie voor een bedrijf in Mechelen
Momenteel hebben we een contract bij proximus. Dit gaat over 300 gsm's , I phones en G-kaarten. We bieden dit aan aan onze medewerkers die hiervoor dan een bepaald bedrag krijgen om dit te gebruiken. Uiteraard dienen deze zowel voor privé als professioneel gebruik. Er is ook een minderheid van de medewerkers die op regelmatige basis van en naar het buitenland moeten sms'en en bellen. Omdat we deze dienst willen uitbreiden naar maximum 700 toestellen hadden we graag een verkenning van de markt gedaan, en een vergelijk opgemaakt met aderen providers dan Proximus.
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Oost-Vlaanderen
Telefonie voor een bedrijf in Wetteren
We hebben momenteel 5 gsm onder contract bij mobistar. Omdat deze zowel privé als zakelijke worden gebruikt kan de eindafrekening nogal variëren , tussen de 500 en de 800€ op maandbasis. Er word ook zeer veel naar het buitenland gebeld met deze Gsm's, vooral binnen de EU.
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Limburg
Mobile telefonie voor een zelfstandige in Bocholt
Ik heb 3 gsm's op dezelfde factuur bij mijn provider Mobistar. Op 1 gsm voor voornamelijk professioneel gebruik bel ik voor zo'n 80-90€ per maand. Hiermee word ook regelmatig naar het buitenland, Nederland, gebeld. De twee andere gsm's kosten zo'n 12€ maandelijks elk. Deze zijn voornamelijk voor privégebruik. Graag wat informatie en kostprijzen van andere providers.

Gsm profesioneel gebruik

Ben u voor uw bedrijf of zaak op zoek naar een nieuwe provider? En wilt u hiervoor gemakkelijk de prijzen vergelijken? Dan bent u bij Bobex zeker aan het juiste adres. Ontvang gratis advis voor mobiele telefonie voor bedrijven. Vul vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-mobiele telefonie of data voor bedrijven
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een interessante aanvulling in de zoektocht naar leveranciers. Niet alle informatie is..."

"Tevreden omdat men op die manier in contact komt met aannemers die men in eerste instantie zelf..."

M. De Dene


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.