Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Grondwater: Ontvang snel meerdere gratis offertesGrondwater-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Turnhout
Wij wonen in een rijwoning. Het vochtprobleem bevindt zich in een hoek die gevormd wordt door een buitengevel en de gemeenschappelijke zijgevel. Aan de buitenzijde van deze muur is een tuinmuur tegen gemetseld. Het vochtprobleem loopt van halverwege de muur tot aan de plinten. Ik twijfel of het opstijgend vocht is omdat de schimmel in het midden gestart is en het grootst is. Het begint ook te verspreiden langs de gemeenschappelijke muur. Graag hadden wij een offerte gehad om een expert te laten komen en de beste aanpak te bespreken.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Edegem
Vocht in gasten wc tegen de muur. Dit is op gelijkvloers. Geen lekken in de wc. Problemen op de buitenmuur ofwel slagregen of grondwater. Reeds enkele weken problemen.Woning van de jaren 70 maar wel volledige gerenoveerd.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Geraardsbergen
We hebben een probleem met opstijgend grondvocht in een bungalowwoning. Dit is een woning die we 2.5 jaar geleden gekocht hebben en toen waren er reeds problemen. Na renovatiewerken hebben we dit 2 jaar droog kunnen houden maar nu zijn de problemen lang de plinten terug begonnen en beginnen stijgen tot 70-60 cm.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Kapellen
We hebben sinds vorige week waterinfiltratie in de kelder. Mogelijk door grondwater. In de living heb ik op het gelijkvloers vooral problemen met schimmel in de hoeken. Deze problemen zijn er al reeds langer aanwezig. Gerenoveerde woning van 52.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Berchem
Dit is een appartementsgebouw met drie eigenaars. In een gezamenlijke kelder merken we nu problemen met grondwater vanaf een bepaalde hoek waar een scheur. Deze kelder is in beton in de grond en de muren zijn in baksteen. Het vochtprobleem
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Ronse
We hebben vooral een probleem met grondwater bij een trap aan de kelder. Problemen begonnen na felle regen van dit weekend. Deze is woning is zo'n 55 jaar.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Haacht
Dit is voor een gelijkvloers appartement. Sinds een jaar hebben we last van grondwater. Gebouw is 40 -50 jaar oud. Graag zo snel mogelijk contact want we vertrekken vanaf 11/01 naar het buitenland.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Hamme
Dit is een nieuwbouw van 3 jaar oud. In de veranda merken we vochtproblemen. We zien hier dat er grondwater op de vloer staat. Deze wordt niet verwarmt. Probleem is vlak na de zomer begonnen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Herselt
We hebben sinds meerder jaren problemen in een kruipkelder. Hier staat constant 30cm water Waarschijnlijk grondwater.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Borsbeek
We hebben problemen i volwaardige kelder. We vermoeden grondwater. Vooral op de vloer maar ook vocht in zichtbaar in de muren. Dit probleem is reeds enkele jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Dit is opstijgend vocht, mogelijk grondwater. Deze problemen zijn begonnen na grondsaneringswerken enkele maanden terug. Oude woning van 1927.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Puurs
Dit is een ondergrondse garage. Hier is ook een verwarmingsinstallatie. 4 ruimtes in totaal. Vooral problemen op de keldervloer. Mogelijk grondwater. Dit is tegelvloer .
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Overijse
Ik ben eigenaar van een oudere woning. Ik woon hier zelf 37jaar. Het is een rijhuis. Probleem is op de gelijksvloers met opstijgend vocht op verschillende plaatsen. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Lier
Ik ben eigenaar van een woning van 23 jaar oud. Het is een halfopen bebouwing. Het vochtprobleem is in de kelder. Volwaardige kelder van 40m≤. De muren zijn nat op verschillende plaatsen. Ik moet om de 2 uur dweilen en zoek een oplossing.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Houthalen
We hebben vooral problemen in de kelder. In het verleden hebben we reeds problemen gehad , toen is dit weggetrokken. Sinds enkele weken hebben we geen probleem. Kelder deels in baksteen, deel gecementeerde baksteen. Geen idee van waar het water afkomstig kan opstijgend grondwater zijn, condensatie of iets anders.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Boom
Door de keldermuur hebben we problemen als het grondwater hoog staat. Nu stond er tot 7cm water in de kelder. IK heb reeds bezetting op de muur maar dit heeft niet geholpen. De muur bestaat uit baksteen. Het is een volwaardige kelder.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Grimbergen
We hebben problemen in een kruipkelder. Achterin de kruipkelder is er achterin de kelder water. Dit is een wijnkelder. Het water moet worden opgevangen en afgeleid naar de riolen. Ik vermoed dat dit opstijgend grondwater is dat via de muur naar binnen sijpelt. Dit is een probleem dat we sinds de laatste twee drie jaar hebben. De kelder bestaat uit een betegelde vloer met daaronder en de muur zijn asse steen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een huis in Kalmthout
Ik heb net een woning gekocht uit 1940 en heb last van vocht op de muren. Het gaat om muren op de gelijkvloerse en 1ste verdieping. Op de gelijkvloerse gaat het om optrekkend vocht, en heb last van vocht plekken, schimmel en pleisterwerk dat loslaat. Ook kan de oorzaak grondwater zijn. Op de eerste verdiep zit het vocht zowel op de onderkant als boven kant van de muren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtbestrijding voor een woning in duffel
Dit is voor een woning die volledige onderkelderd is van begin jaren 70. Op twee plaatsen aan de voorzijde is er geen pleisterwerk en komt grondwater, op ongeveer 1 m hoogt van de grond, via de vloer of de muur naar binnen. Dit is een volledige betonnen kelder . Graag had ik een offerte voor deze vochtbestrijding alsook herstelling van mogelijke waterschade.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Oostkamp
Ik zou graag iemand langs willen laten komen om het vocht te bestrijden. Dit probleem zit in 2 gedeeltes. Namelijk 2 zijmuren van minstens 10 meter lang. Graag offertes van vochtbestrijding.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Rumbeke
Er is een kelder (vochtige plekken op de muur) en kruipkelder in de woning aanwezig; In de kruipkelder bevinden zich alle leidingen en is er water ongeveer 10 cm hoog. Daarnaast is er een schimmel-en vochtprobleem op de muur in de gang (bevindt zich aan de achterkant van de schoorsteen) de schoorsteen zelf is van het gelijkvloers tot op de zolder nat. (op de zolder het meest en ook schimmel) het huis staat waarschijnlijk al een jaar leeg maar blijft wel op een kleine temperatuur verwarmd. Graag een offerte van vochtbestrijding voor woningen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gitsel
Ik heb onlangs een huis gekocht, daar hebben ze ongeveer een 12 jaar geleden een stuk bijgebouwd. In het hele bijgebouw heb ik last van opstijgend vocht. Zowel in de binnenmuren als buitenmuren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Niel
Het gaat hier over een keldervloer van 4x3,5m - water komt uit de grond momenteel opgelost met dompelpomp - Ik wens graag een offerte voor een permanente oplossing
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een particulier in Sint-Mria-Oudenhove
Beste, Is het mogelijk offertes te krijgen over kelderdichting. Het gaat over een kelder van ongeveer 20 vierkante meter. Het grondwater komt binnen langs de trap en door de muren.

Grondwater

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft me goed geholpen bij het vinden van verschillende leveranciers."

D. VERLEYEN

"kan helpen om met diverse leveranciers in contact te komen"

D. Plovie


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.