Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Groene stroom zonnenergie: Ontvang snel meerdere gratis offertesGroene stroom zonnenergie-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Houthulst
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1993 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Op ons hellend dak liggen sneldekpannen. Ik verbruikte 4464 kilowatt met 4 bewoners in 2015. Graag bellen na 16.00u voor een afspraak. Met vriendelijke groeten, Evelyne D
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Adinkerke
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend of plat dak kan, 4 personen, opp. 30m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Dilbeek
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive(bouwjaar 2008). Hellend pannendak, zuidgericht, 7500 kwh, opp. +50m≤. Voorjaar 2017 te doen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Bavikhove
Als eigenaar van een halfopen bebouwing van 1950 zoeken we zonnepanelen. We verbruiken 4500 kilowatt per jaar met ons 4. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Zemst
Ik ben eigenaar van een 3gevel woning van 2007. Nu zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken rond de 100Ä per maand aan stroom ( net nieuwe jacuzzi) en we wonen hier met 3 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Dilbeek
Ik ben eigenaar van een vrijstaand huis van 1979. Het zadeldak is in dakpannen. We verbruiken aan stroom en gas samen 300Ä per maand. De verwarming is op gas. Ik heb een vijver met een pomp die dag en nacht aanstaat. Nu zoek ik zonnepanelen om mijn stroomkosten naar beneden te krijgen. Kan u mij contacteren voor een bezoek en offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Hasselt
We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Ik ben eigenaar van een halfopen bebouwing van 1989. We hebben een leien dak. Voorgevel is 7,30m en de diepte van de woning is 12,30m . 3700 kilowatt aan stroom. Hier wonen ook 2 kleine kindjes naast 3 volwassenen. Kan u mij contacteren voor een offerte na plaatsbezoek.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op plat dak
De klant wenst fotovoltaÔsche panelen plaatsen op zijn plat dak te Lochristi op een dak van ruim 100m2. Het is een gezinswoning (4 personen). Er is enkel 1 koepel op het dak er zijn geen schaduw zones. De klant is best te bereiken na 17u.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Perk
Beste, Het betreft een hellend dak met dakpannen (+/- 100m≤, 1dakvenster, zuidelijk gericht dak). Ons elektriciteitsverbruik bedraagt +/- 7500 kW op jaarbasis en wij zijn eigenaar. Kan u ons contacteren met een mooie offerte voor zonnepanelen. Een plaatsbezoek kan.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Zoersel
Vrijstaande woning met een betonpannen-dak. Het huis is van 1980. Wij zoeken een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken hier zo een 4000 kilowatt. 5 bewoners waarvan 3 kleine kinderen. Kan u mij contacteren voor het uitwerken van een mooie offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Oudenaarde
Ik heb een combinatie van een zowel plat als hellend dak. de bekleding van beide daken zijn leisteen voor het hellende dak en epdm rubber met kiezel voor het platte dak. Er is ruw geschat zo'n 40m≤ aan beschikbare oppervlakte aanwezig. De oriŽntatie van deze daken is zuidoostelijk. Ik ben telefonisch bereikbaar voor een afspraak te maken ter plaatsen?. Hier kunnen we dan de offerte voor de instalatie van de zonnepanelen overlopen en bekijken wat het rendement aan groene energie zal zijn.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Zoersel
Graag een offerte met verdere informatie over subsidies en groene stroom certificaten en dergelijke. Ik heb een klassiek tweedelig dak met dakpannen als bekleding en een noord -zuid oriŽntatie . De oppervlakte van het zuidelijk gelegen deel is 15x5m, maar hier zit wel nog een dakkapel en en klein veluxraam in gereken. Er zijn wel geen schaduwplekken. Momenteel betaal ik maandelijks 275Ä aan energie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning met handelszaak in Sint-Gilles-waas
De zonnepanelen zouden moeten gelegd worden na maart maar voor juni 2013. Dan begin ik met de zaak. Het gaat hier over een woning met zaak. Het dak is een zadeldak waarvan het zuidelijk gerichte deel zo'n 60m2 is. Er zitten hier wel twee vekluxramen in dus de totale beschikbare oppervlakte is iets kleiner. De bekleding zijn gewone dakpannen en de hellingsgraad is 45į . Ik wens minsten 4000 kw aan zonne-energie voor de privťwoning inwinnen. De zaak wens ik zoveel mogelijk op groene stroom te laten draaien dus aanhankelijk van het rendement van mijn dak wens ik hiervoor 4000 tot 10000 kw. Graag een offerte en verdere informatie over deze installatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Elke-Nazareth
We zouden graag willen nakijken welke mogelijkheden er bestaan om ons bedrijf op groene stroom te laten draaien. Hiervoor wensen we graag een offerte voor de installatie van zonnepanelen. Ik heb een dak van ongeveer 1500m2 maar door de schaduwplekken zal de beschikbare opp tussen de 1000-1200m2 liggen. We zijn actief in de aanmaak van verwarmingstoestellen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Lanaken
Ik wens deze panelen volgend jaar in het voorjaar te plaatsen. Ik heb een zadeldak met een oost en west oriŽntatie heeft. De beschikbare oppervlakte hiervan is zo'n 50m2. Graag had ik met u een afspraak gemaakt om ter plaatsen de mogelijkheden te bespreken.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen en zonneboiler voor een woning in Opglabeek
Ik wens deze panelen in de nabije toekomst te plaatsen. Ik heb een zeer groot zadeldak waarvan het achterkant Zuid gericht is. Ik wens hierop zowel de zonneboiler als de zonnepanelen te plaatsen. Ik wens voor minstens 6000kw zonne-energie en een zonneboiler voor warm water en eventueel verwarming.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Vosselaar
We wensen graag zo snel mogelijk over te gaan op de plaatsing van een zonnepanelen . We hebben een zadeldak met dakpannen dat een oost-west oriŽntatie heeft. De oppervlakte is volledig vrij. Momenteel betalen we 400Ä per maand aan gas en elektriciteit in een iets minde goed geÔsoleerde woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Vosselaar
De zonnepanelen zullen in de loop van volgend jaar, liefst voor de zomer, geplaatst worden. Ik zou deze het liefste willen plaatsen op mijn garage, omdat deze volledig vrij staat en het meeste zon geniet. Het platte dak is tussen de 27-29m2 en heeft een asfalt bekleding. Deze staat op 1 tot 2 m van de woning. De woning zelf is 23 jaar oud. Maandelijks betalen we 139Ä aan gas en elektriciteit.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Limburg
We zijn net klaar met het afwerken van ons dak en zouden nu willen nakijken in welke mate het mogelijk is zonnepanelen te instaleren op onze woning.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vlaams-Brabant.
Graag zo snel mogelijk reactie. Ik heb een hellend pannendak van 180m2. Dit is naar het zuiden gericht.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Hoboken.
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik heb 2 platte daken. De ene dak is 90m≤ en de andere dak is 110m≤. Ik zou graag fotovoltaÔsche zonnepanelen willen plaatsen voor. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in West-Vlaanderen.
lengte dak: 10 m breedte: 3,20 m helling 30į Graag een offerte van fotovoltaÔsche zonnepanelen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Limburg.
Op het hellend dak van mij kunnen 16 zonnepanelen geplaatst worden. Ook had ik graag 2 thermische platen willen plaatsen. Voor warm water en sanitair. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning Oost-Vlaanderen
De zonnepanelen zouden moeten worden geplaatst nadat een van de schouwen is afgebroken en een condensatieketel is geplaatst. Daarom kunnen we voor het moment nog geen vaste datum geven wanneer de zonnepanelen zouden kunnen worden geplaatst. We hopen ergens in de eerste maanden van volgend jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
FotovoltaÔsche zonnepanelen voor een woning in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik wil zonnepanelen plaatsen voor minder dan 20m≤. Vriendelijk bedankt voor de offertes!

Groene stroom zonnenergie

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"GOEDE ERVARING - BEKWAME MEDEWERKER ONTVANGEN EN PROPERE WERKERS - ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR"

P. Mullebrouck

"Het is de eerste maal dat we Bobex gebruiken voor ons bedrijf. Ik moet zeggen dat we aangenaam ..."

P. Audenaerde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.