Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Groene stroom certificaten: Ontvang snel meerdere gratis offertesGroene stroom certificaten-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Maarkedal
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak, 8000 kwh, opp. +60m≤, wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Zonhoven
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning(bj 2013). Zowel hellend dak of plat dak is er, 2 personen, opp. +40m≤,wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Perk
Beste, Het betreft een hellend dak met dakpannen (+/- 100m≤, 1dakvenster, zuidelijk gericht dak). Ons elektriciteitsverbruik bedraagt +/- 7500 kW op jaarbasis en wij zijn eigenaar. Kan u ons contacteren met een mooie offerte voor zonnepanelen. Een plaatsbezoek kan.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een Nieuwbouw in Bredene
Dit is voor een nieuwbouw die zal worden gestart eind augustus. De afwerking van de ruwbouw is geschat voor begin volgend jaar en de betrekking van de woning voor april/mei. Bouwplannen zijn uiteraard al in orde en kunnen na afspraak worden ingekeken. Het dak zal een gewoon zadeldak met dakpannen zijn. Graag had ik naast de meer praktische informatie over de installatie van deze pv zonnepanelen ook informatie verkregen over de groene stroom certificaten en de subsidies.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Meerle
Graag een offerte voor de plaatsing van een zonnepanelen instalatie voor mijn landbouwbedrijf. Het meeste geschikte gebouw lijkt me ene loods. Het dak heeft staalplaten als bedekking en is pal gericht op het zuiden. De beschikbare oppervlakte is in totaal 1500m2. Ik verbruik momenteel 10.000kw. Dit gebouw staat op 30 topt 40 m van het hoofdgebouw. Graag ene offerte en verdere informatie, over de groene stroom certificaten en subsidies.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Graag een offerte met verdere informatie over de groene stroom certificaten en subsidies. Ik heb een pannendak waarvan het zuidelijke gericht gedeelte tussen e 50 en de 60m2 is. Hier zitten wel 4 veluxramen in en twee panelen voor warm water. Ik verbruik momenteel zo'n 6000kw op jaarbasis.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Waregem
Graag een offerte voor de plaatsing van 4000kw aan rendabele zonnepanelen. Ik heb een tweedelig dak met gewone dakpannen en zuidwestelijke oriŽntatie . De oppervlakte is zon 18x4 tot 5m. Graag naast deze offerte voor instalatie ook meer informatie over de subsidies, groene stroom certificaten en rendement van de panelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wevelgem
Graag een offerte voor een nieuwbouw waar vanaf eind juni de panelen op kunnen worden geplaatst. Ik wens volledig onafhankelijk te worden van het elektriciteitsnet en wens dus zo'n . Dus in totaal wens ik zo'n 3500 kw aan zonne-energie op te wekken. Het gaat hier om een open bebouwing met een Epdm dak van ongeveer 120m2 zonder hindernissen. Is het naast de offerte ook mogelijk om verdere informatie te geven over de winst op de factuur, subsidies en groene stroom certificaten.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Waasmunster
Ik wens deze panelen deze zomer te plaatsen. Het gaat hier om een dak in Epdm rubber met een oppervlakte van 13x11 m. Deze oppervlakte is volledig beschikbaar en ligt vrij hoog zodat ik geen last heb van schaduwplekken. Ik heb een warmtepomp en daarom schat ik ook een zeer hoog verbruik, van rond de 10.000kw. Graag had ik voor deze instalatie van verschillende leveranciers een prijsofferte verkregen zodat ik een vergelijking kan opmaken. Verder had ik ook wat informatie willen ontvangen over de subsidies en groene stroom certificaten. Indien een afspraak nodig is kunt u me altijd op dit nummer bereiken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Gits
Ik wens een offerte voor de installatie van zonnepanelen op mijn garage. Deze is aangebouwd aan de woning en heeft een oppervlakte van ongeveer 115m2. We hebben wel een beetje last van schaduw door de woning zelf. de garage is naar het zuidoosten gericht en de bekleding is Epdm rubber. Het verbruik schommelt rond de 4800 kw. Graag in de offerte ook verdere informatie over de groene stroom certificaten en aftrek van de belastingen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een bedrijf in Bilzen
Het dak , een roofing dak, is ongeveer 210m2 groot maar heeft wek een lichtkoepel. Ik wens graag een offerte voor zo'n 4000-5000kw op te wekken met groene stroom. Graag wens ik ook verdere informatie over de instalatie, groene stroom certificaten en mogelijk fiscale voordelen. Bedankt voor een snelle reactie.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Hoeselt
We wensen de mogelijkheden en de totale prijs te berekenen voor het plaatsen van zonnepanelen op ons nieuw bedrijfsgebouw. Het is een dak van 35x15m met een glaskoepel van 3x10m . We zijn actief in de bouw en onze verbruik is zo'n 8000kw per jaar.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Brugge
De panelen zouden in het midden van volgend jaar geplaats moeten worden. Mijn eerste idee was opm deze te plaatsen op een bijgebouw op een kleien 20m van mijn huis. Deze is zuidleijk gericht en heeft een dakpannen dak van ongeveer 30m2. Indien dit niet genoeg is wil ik ook nog 16m2 van mijn dak zelf gebruiken. Deze is ook zuidelijk gericht en heeft eveneens dakpannen. Ik verbruik momenteel tussen de 6000-7000 kwh. Ik heb een patrimonium woning en kan niet genieten van bepaalde subsidies , gelieve hiermee rekening te houden.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonneboiler voor een woning in Balen
Ik zou deze het liefst in 2013 plaatsen voor zowel sanitair als verwarming. Ik heb een pannendak georiŽnteerd naar het zuiden.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Erpe-Mere
Ik heb een dak uit dakpannen. Dit bestaat eigenlijk uit twee delen aan de achterkant waarbij het het dak van het zuiden het beste licht (gericht naar het zuiden) Is het mogelijk om iemand lang te sturen om ter plaatse te komen kijken, ik ben altijd op dit nummer bereikbaar. We wonen met 2 personen in het huis. Mijn verbruik tijdens de piekuren is 2355 kwh en tijdens de daluren 2078 kwh.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een vzw in Lennik
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. We hebben een plat dak met 2300m≤ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen Ä80000 wordt er jaarlijks aan elektriciteit betaald. Het gaat om een bedrijfsgebouw.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oost-Vlaanderen
Ik heb een woning van 4 jaar oud. Behalve een schotelantenne kan het hele dak gebruikt worden. Het is een open bebouwing dus ik heb voldoende zon.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een offerte ontvangen van zonnepanelen. Het bedrijfsgebouw heeft een 100m≤-500m≤ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Het gaat om een plat dak.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Limburg.
Graag een offerte van een zonneboiler. Heb minder dan 20m≤ op het hellend dak. Maar denk dat een zonneboiler niet zoveel oppervlakte nodig heeft.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Lint.
Graag een vrijblijvende oggerte zonnepanelen voor onze woning in Lint. We hebben een zadeldak van 9.5x4=38m≤ beschikbare oppervlakte an de ene zijde. Maandelijks betaal ik 195euro aan electriciteit. Nu weet ik niet of op hellend dak aan beide kanten zonnepanelen geplaats kan worden.
Zonnepanelen
Henegouwen
Raming voor installatie nieuwe zonnepanelen.
particulier is geÔntreseerd in bijplaatsing van zonnepanelen. Ongeveer 22 zonnepanelen gewenst op de grond, dit is toegestaan in de gemeente. Wenst eerst een raming te maken van de kosten.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor klant in Limburg
Prijsopgave voor de installatie van zonnepanelen, regio Tongeren. Maandelijks betalen wij zo'n Ä130. Dak is net iets groter dan 100m≤. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Antwerpen
Plaatsing zonnepanelen bij firma te Antwerpen
We bezitten een varkenskwekerij te Arendonk en zijn van plan een nieuw bedrijfsgebouw te plaatsen. We hadden gedacht om hier zonnepanelen op te plaatsen. Een concrete schatting van de oppervlakte is moeilijk te zeggen, maar het zal zeker boven de 100 m≤ bedragen. Zou u hiervoor een prijsofferte kunnen doorsturen? Bedankt.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Leggen van zonnepanelen bij klant in West-Vlaanderen
Graag een vrijblijvende prijsofferte voor de installatie van zonnepanelen, betreft plat dak kleiner dan een 20m2. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor bedrijf uit Wemmel
Wij zijn een bedrijf gelegen in Wemmel en wij zouden graag zonnepanelen op ons kantoorgebouw laten plaatsen. Graag ontvangen wij uw offerte.

Groene stroom certificaten

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is de eerste keer dat wij met Bobex.be in contact kwamen en het resultaat is positief uitge..."

E. Lieckens

"Gemakkelijk om via 1 website verschillende firma's te contacteren."

S. Herpelinckx


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.