Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Grafisch ontwerper: Ontvang snel meerdere gratis offertesGrafisch ontwerper-reclamemateriaal ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Reclamemateriaal ontwerpOfferte aanvragen-reclamemateriaal ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Ontwerp reclame krantenartikel
Ontwerp reclame krantenartikel 1 of halve pagina. Flashy met foto's van eventueel een truck (trekker / dumper) en oplegger + vermelding van reserveonderdelen. Bobex kwaliteitscontrole: De bedoeling is om naambekendheid verwerven. Bedankt voor uw prijsofferte.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen van een mailing
Leverancier gezocht voor het ontwerpen van reclame met onze diensten. Wij wensen een direct mail (1 pagina) met daarin tekst, logo (reeds bestaand) & illustraties. Graag een opvallend & aantrekkelijk ontwerp voor bouw-verbouwingen, op de eerste plaats chapewerken, vloer- en tegelwerken alsook voegwerken. Doelgroepen: architecten en bouwers. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gespecialiseerd in dekvloeren, renovatie & verbouwingen gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Bedankt.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Roll-up banners + advertenties
Graag het technisch ontwerpen van twee 2 roll-up banners met als afmetingen 80cm x 200cm, een ervan zal klaar (gedrukt) moeten zijn tegen half januari, daarbij ook het ontwerpen van 2 ŗ 3 advertenties in onze huisstijl waaronder 1 in A4 formaat en 2 x 1/2 A4 formaat= A6 formaat. Deze moeten bedrukt worden in maart 2011. Doelgroep: bedrijven (IT sector). Bobex kwaliteitscontrole: graag een indicatieve offerte + termijn waarbinnen de opdracht gerealiseerd kan worden; informatie of men ook drukwerk kan leveren en info inzake termijnen. Reactie liefst per mail.
Reclamemateriaal ontwerp
Oost-Vlaanderen
Grafisch ontwerper voor event
Grafisch ontwerper voor restyling affiches en flyers voor evenement. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Gent. Bedankt voor uw prijsofferte.
Reclamemateriaal ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerp huisstijl + folders, affiches en materiaal
Wij zijn op zoek naar iemand voor een algemene huisstijl en ontwerpen voor folders, affiches en standmateriaal, dit in een blijvende samenwerking in functie van nieuwe productgamma's. Bobex kwaliteitscontrole: Sector betreft medische apparatuur. Graag een prijsopgave. Reageren mag rechtstreeks. Alvast bedankt.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Gezocht: zelfstandig grafisch ontwerper
Wij zijn een full-service bureau bestaande uit zelfstandige grafici en aanverwante specialiteiten, en zijn op zoek naar een extra grafisch ontwerper, om in de toekomst bij te kunnen springen in het ontwerp en de productie van gedrukte media. Bobex commentaar, op 10/01/2008: Offerte aanvraag van een Bobex abonnee. Bedankt om uw portfolio aan deze klant over te maken.

Offerte aanvragen-reclamemateriaal ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een goede hulp geweest in het vinden van offertes. Ik kreeg vlug antwoord."

C. Van Der Velpen

"U hebt mij goed op weg geholpen. Bedankt daarvoor."

P. Calluy


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.