Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Give aways: Ontvang snel meerdere gratis offertesGive aways-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Prijzen voor een quiz
De voetbal van onze zoon organiseert een quiz en aan alle 150 deelnemers zouden we graag een troostprijs geven. De prijzen kunnen zijn: een fles bier van Leffe of Duvel of koekjes. Bobex kwaliteitscontrole: Prijzen voor een quiz voor particulier.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Promotiemateriaal studentenclub
Voor een jonge, gemotiveerde studentenclub zijn wij op zoek naar promotiemateriaal. De club is nog niet zo lang geleden opgericht en het zou leuk zijn om onze activiteiten en onze club te promoten via allerhande leuk promotiemateriaal. Alles is welkom, liefst tegen een zeer geringe prijs. Bobex kwaliteitscontrole: Ze hebben een breed publiek, gezien hun locatie (Gent). Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte 1000 muntdoosjes
Ik had graag prijsoffertes verkregen voor de aankoop en bedrukking van muntdoosjes. In bijlage het gewenste muntdoosje (zelfde kleur), dat dan bedrukt zou moeten worden met witte of crèmekleurige letters. Bobex kwaliteitscontrole: De bedrukking zou hieruit moeten bestaan: De klant wenst een prijsofferte voor 1000 muntdoosjes en de offertes zouden bij voorkeur per mail moeten worden verstuurd. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Klimmusketon of frigomagneet
Ik ben op zoek naar gadgets zijnde ofwel een klimmusketon met flessenopener in de bedrijfskleuren ofwel een frigomagneet van het bedrijfslogo in reliëf. Bedrijfslogo kan u in bijlage vinden. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat om een aantal van 1.000 tot 1.500 stuks. Klant bevindt zich in 8850 Ardooie. Alvast bedankt voor het opmaken van uw prijsofferte voor beide gadgets.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Give aways voor klanten
Wij zijn op zoek naar give aways voor klanten in lingeriewinkel. Bobex kwaliteitscontrole: Budget van deze klant bedraagt 3 à 4 euro. Bedankt voor uw originele voorstellen voor een totale oplage van 300 à 500 exemplaren.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Promoten van een website
Wij hebben een project ontwikkeld en willen in dat verband de studenten bewust maken van hun omgang met IT. Daarvoor is een website ontwikkeld, en die wensen we te promoten op openbare momenten. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/01/2009: De klant wenst 5000 stuks van het promotiemateriaal te bestellen. Er dient op het promotiemateriaal één tekst afgedrukt te worden in 4 kleuren. Een elektronische versie van de af te drukken tekst kan aangeleverd worden. Bedankt voor het opmaken van een prijsofferte.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aankoop van pins
Ik ben op zoek naar een leverancier van onbedrukte pins. Het gaat om een groot aantal. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/01/2009: De klant wenst 5000 pins te bestellen. De pins zouden koper- of zilverkleurig moeten zijn. De afmetingen van de pins moeten ongeveer 19x13mm zijn. Bedankt voor het opstellen van een prijsofferte.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Klantengeschenk voor opendeur
Ik ben op zoek naar geschenken van 2-3 euro voor kinderen van 8 en 12 jaar, zowel meisje als jongen. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/01/2009: De klant heeft 500 geschenken nodig. De geschenken moeten niet voorzien worden van drukwerk. Bedankt om een prijopgave op te maken voor deze klant.
Promotiemateriaal
Geen regio
Papieren tasjes voor schoonheidsbedrijf
Wij zijn op zoek naar zwarte papieren tasjes, rood bedrukt. Wij hadden graag 1000 stuks bekomen en deze leverbaar voor 1 februari. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/01/2009: Er is een elektronische versie van de af te drukken tekst of logo beschikbaar. Bedankt voor het opstellen van een prijsofferte.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Bedrukken van koekendoosjes
Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons brooddozen, koekendoosjes en bidons bedrukt met ons logo. We verwachten een aankoopoplage van 250 à 500 stuks. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/01/2009: Er is een elektronische versie van het logo beschikbaar. De klant heeft graag dat de promotieartikelen verpakt worden in dozen.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Relatiegeschenken met opdruk
Ik ben op zoek naar een firma die lanyards en jojo's wil bedrukken met een naam. Ik heb maximum 30 jojo's en 80 lanyards nodig. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/12/2008: Er dient één tekst in het zwart / wit op de jojo's en lanyards gedrukt te worden. Een elektronische versie van de af te drukken naam is niet beschikbaar.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Relatiegeschenken
Wij zijn op zoek naar promotiemateriaal om uit te delen tijdens een nieuwjaarsreceptie / opening nieuwe showroom. Wij zijn in 2009 hoofdsponsor van een buurtcomité. Bobex kwaliteitscontrole, op 08/12/2008: De klant dacht aan een sleutelhanger, wandklok, balpen en aanstekers om uit te delen. Verder had hij graag ook ballons gehad. de gebruikelijke kleuren van het bedrijf zijn rood en wit. Er dienen 2 logo's of teksten afgedrukt te worden en dit in één kleur. Er is een elektronische versie, van hetgeen dient afgedrukt te worden, beschikbaar.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Bedrukken van mokken
Als nieuwjaarsgeschenk voor de leden van ons jeugdhuis zijn wij op zoek naar 150 mokken die bedrukt zijn met ons logo. De bedrukking moet uit slechts één kleur bestaan. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/12/2008: De klant had graag een gekleurde mok (grote tas met oor) gehad. Indien dit niet mogelijk is, dan zijn glazen bedrukt met ons logo ook goed. Het af te drukken logo is als elektronische versie beschikbaar.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Aandenken juryleden
Wij zijn op zoek naar geschenken om de juryleden te belonen, die op het Vlaams kampioenschap jureerden. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/12/2008: De klant wenst 500 stuks aan te kopen. Er dient een logo op het geschenk gedrukt te worden. Het af te drukken logo is elektronisch beschikbaar. De klant wenst een gedetailleerde prijsofferte te ontvangen.
Promotiemateriaal
Limburg
Eindejaarsgeschenken
Ik ben op zoek naar nuttige en bruikbare eindejaarsgeschenken. Deze zullen dienen om de huidige klanten te belonen. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/11/2008: De klant wenst 100 stuks aan te kopen. Er dient op de geschenken één tekst of logo gedrukt te worden en dit in één kleur. Wat er op de geschenken moet afgedrukt worden, is beschikbaar als een elektronische versie.
Promotiemateriaal
Limburg
Vlaggen, ballonnen en plastic bags
Wij zijn een groothandel in brandstoffen. Onze firma heeft een nieuw logo gekozen en om het meer bekendheid te geven willen we meer in beeld komen. Hiervoor dachten wij aan vlaggen, balonnen en plastic bags om uit te delen aan kinderen en klanten. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/11/2008: De vlaggen dienen 100 cm x 150 cm groot te zijn. Het logo moet met vierkleurendruk op de verschillende zaken gedrukt worden. Er is een elektronische versie beschikbaar van het af te drukken logo. De klant wenst een gedetailleerde offerte.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima systeem."

S. Van Deun

"Ik ben zeer tevreden over Bobex. Ik heb snel de juiste offertes ontvangen en kreeg een goed ove..."

J. Renes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.