Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Genereren afspraken: Ontvang snel meerdere gratis offertesGenereren afspraken-telemarketing & inbound callcenter

Ontvang nu meerdere offertes: Telemarketing & inbound callcenterOfferte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Genereren van afspraken voor vertegenwoordiger, Oost-Vlaanderen
Er moeten afspraken gemaakt worden met bedrijven voor onze verkoper. Provincies: Oost-Vlaanderen en deel Vlaams Brabant. Graag een voorstel. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Help-desk bij afspraken regelen met eigenaar of zaakvoerder, Vlaams Brabant
Database van bedrijven in Vlaams-Brabant en Limburg. afspraken regelen met eigenaar of zaakvoerder. B2C of B2B2C bedrijven. Ze moeten plannen hebben om te innoveren (steun nodig), een e-business project of een overname. Bij klant worden krijgen ze gratis workshops mits een begeleidingstraject en worden lid van een netwerk van zaakvoerders.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Zoeken van nieuwe panden in verkoop voor immobiliŽnkantoor
Wij zijn op zoek naar een telemarketing bedrijf voor het zoeken van nieuwe panden in verkoop, zowel in Vlaanderen als ik WalloniŽ. Een database kan bij ons verkregen worden, maar indien jullie over databases beschikken des te beter. Graag een voorstel, liefst via e-mail aangezien het kantoor niet vaak bemand is. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Plannen van afspraken bij particulieren voor zelfstandige in bijberoep West-Vlaanderen
Wij zoeken een call center om afspraken te regelen bij particulieren thuis voor een verkoopsgesprek. Het betreft een bijkomende sociale en financiŽle zekerheid. Straal van +/- 100 km is mogelijk. Gemiddeld 15 ŗ 20 afspraken per week. Bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Genereren van afspraken bij prospects, Antwerpen
We zijn een IT-bedrijf die ERP-software verdelen. We zijn op zoek naar iemand die belt om afspraken te maken bij prospects. Deze prospects kunnen al dan niet gecontacteerd worden na de maandelijkse nieuwsbrief die wordt verstuurd naar de prospects. Bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Maken van afspraken voor verzekeringskantoor, Antwerpen
Ik ben op zoek naar iemand om afspraken te maken bij mogelijke prospecten i.v.m. verzekeringen. Graag uw prijsofferte. Bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen
Call center voor grootste verdeler Telenet in Vlaanderen
Wij zijn de grootste verdeler van Telenet in Vlaanderen. Graag hadden wij samen gewerkt met een call center voor outbound. Dit in het kader van acties die we uitvoeren. Budget maakt niet zo veel uit. Tijdje geleden hadden we er aan gedacht maar hebben nooit tijd gehad aangezien we het zeer druk hebben. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Call center voor cold - selling bedrijf in Antwerpen
Wij zijn op zoek naar een telecenter die voor ons cold-selling zou doen. Wij zijn bereid te betalen per gemaakt afspraak.

Genereren afspraken

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.Offerte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima"

H. Coppieters

"Goede service, correcte behandeling."

A. De blander


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.