Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Fruitsnacks bvba: Ontvang snel meerdere gratis offertesFruitsnacks bvba-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Levering fruitkorf
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens een dagelijkse levering of minstens twee keer per week. Het bedrijf telt in totaal zo'n 50 medewerkers. Ik wens graag prijzen te vergelijken alsook wat verdere informatie over de praktische kant, bedeling, leveringen , enz ...
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitverdeling voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens een offerte voor een maandelijkse fruitbedeling voor onze kantoren. We hebben in het totaal een 16-tl kantoren waar we met 40-45 medewerkers werken. Ik had graag samen met u bekeken welke kantoren we het beste konden bedienen. Graag hiervoor een offerte.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Mortsel
We zijn in totaal met 11 mensen op kantoor. Sommige van deze zijn echter vaak op de baan.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Vers fruit voor een bedrijf in Knokke Heist
Graag een vrijblijvende offerte van fruitlevering op kantoor. We zijn met 15 personen werkzaam. We hadden graag de prijsvoorstel willen ontvangen van maandelijkse levering.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Balen
Ik zou graag dit willen invoeren in mijn bedrijf. Daarom dat ik nu graag een eenmalige invoering doen op mijn werk om de directie en medewerkers te overtuigen. Dit zal van mijzelf uit betaald worden. U mag zich richten voor uw offerte op een 30-tal medewerkers. Graag ook verdere informatie over levertermijnen , aanbod, enz...
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag verdere informatie en offertes om voor te leggen op de voorzittersraad. U mag zich richten op een kleine 60 werknemers.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Vlaams Brabant
Dit idee is voorgelegd op de vergadering, vandaar dat we nu op zoek zijn naar de kostprijs en verdere iformatie. Is het waar dat een bedrijf subsidies kan halen door vers fruit op kantoor aan te bieden? Bedankt voor een snelle reactie.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag prijs voor de levering van 10kg fruit per week, met +/- 10 soorten fruit. Voor meer dan 20 personen. Alvast bedankt.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor bouwbedrijf in Antwerpen
Op dit moment hebben we al iemand die wekelijkse fruitleveringen verzorgt maar op dit moment zijn wij niet meer volledig tevreden over de service en daarom hadden wij graag informatie gekregen over uw service en prijzen. Dank bij voorbaat.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Fruit voor fittneszaak in West-Vlaanderen
Wij hebben een fitnesszaak en zouden graag fruit aan de klanten aanbieden. Het zou gaan om een 100 ŗ 120 tal fruitmandjes.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een autobedrijf.
Graag een offerte fruit op het werk voor onze zaak die 45 medewerkers telt. Na het zien van de offerte fruitkorf kan er beslist worden wat de leveringperiodes zullen zijn.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Fruitkorf voor een zaak in Bellegem.
Graag een offerte fruit op het werk voor onze medewerkers. We hadden het graag uitgeprobeert en dan kunnen we beslissen hoe vaak de levering gebeurd van de fruitkorf.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Prijsaanvraag voor levering fruitkorf, Antwerpen
Vrijblijvende offerteaanvraag voor de levering van verse fruitmanden. Ons bedrijf telt in het totaal een kleine 150-tal personeelsleden. Wij beschikken over een aantal automaten met daarin versnapering maar we krijgen nu meer en meer de vraag naar vers fruit. Graag een voorstel. Bedankt.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Prijsofferte voor levering vers fruit, Antwerpen
Vrijblijvende offerteaanvraag voor het leveren van een verse fruitmand, wekelijks of 2x per maand. Graag een voorstel, dit voor een kleine 10-tal medewerkers. Bedankt.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag fruit op werk in Turnhout.
Voor onze zaak in Turnhout wensen wij een offerte fruit op werk. We weten nog niet of er dagelijks gebruik van fruit zal zijn of sporadisch.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Levering fruitkorf, BVBA in Oost-Vlaanderen
Prijsofferte voor wekelijks levering van een verse fruitmand. Op kantoor zijn we met gemiddeld 8 personen (constant aanwezig), daarbij ook nog een 30-tal vertegenwoordigers die nu en dan langskomen. Graag een offerte voor een verse fruitmand, gemiddeld 15 personen. Bedankt.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Levering vers fruit op kantoor, Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor levering van vers fruit. Dit zou ik willen beperken tot 4 mensen (bedienden). Graag een offerte voor levering om de 2 weken +/-. Bedankt.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte levering fruitkorf, tandartsenpraktijk in Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor eenmalig levering van een verse fruitmand. Wij zijn een tandartspraktijk, het aantal medewerkers verschilt dus dagelijks. Graag hadden wij willen beginnen met een gratis proefmand om daarna onze beslissing te nemen. Bedankt.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op werk voor een bedrijf in Wielbeke.
Graag een offerte van fruit op werk. We hebben op dit moment minder dan 10 werknemers op onze zaak.
Levering fruitkorf
Limburg
Offerteaanvraag voor fruit op werk in een bassischool.
Ik zou graag een maand fruit op werk willen uitproberen om te kijken of het aanslaat op onze school. Wij zijn met meer dan 20 leerkrachten.
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag fruit op werk.
Graag wensen wij een offerte te ontvangen voor een bedrijf met meer dan 20 werknemers.
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag fruitkorf
Graag een offerte fruitkorf voor een klein bedrijf.
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Prijs voor leveren verse fruitmand, Vlaams Brabant
Graag had ik even de prijs willen kennen voor het leveren van een verse fruitmand, dit voor een kleine 8-tal mensen. Bedankt voor uw voorstel.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Informatieaanvraag voor leveren van vers fruit op het werk, Antwerpen
Graag had ik informatie ontvangen alsook een voorstel voor het leveren van een verse fruitmand. Kan u mij zeggen wat de mogelijkheden zijn alsook hoeveel dit kost. Bedrijf telt een kleine 20-tal personeelsleden. Bedankt.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Vers fruit op kantoor
Graag had ik wat informatie gekregen alsook een voorstel voor vers fruit op kantoor. Wat zijn de mogelijkheden, hoe werken jullie, wat kost het, ... Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Fruitsnacks bvba

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is een makkelijke en zeer snelle manier om veel leveranciers te bereiken. Wij zullen hier ..."

B. De Smedt

"Bobex is echt wel de website, om iets of iemand te vinden, op het moment dat men iets nodig hee..."

J. Bamps


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.