Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Fruitsnacks: Ontvang snel meerdere gratis offertesFruitsnacks-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een media markt in Oostakker
Deze fruitmand wordt vrij gebruikt door iedereen op de werkplaats. Momenteel voorzien we ongeveer 10 kilo fruit per week uit de supermarkt. Gelieve een offerte op te maken gericht op 40 mensen
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor een school in Turnhout
Voor onze school hadden we graag een offerte willen ontvangen i.v.m. levering vers fruit. We hebben regelmatig acties met leerlingen die per seizoen soorten fruit eten. Nu weet ik niet of dit iets zal zijn voor leerlingen of voor de leraren zelf.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor een immokantoor in Antwerpen
Graag een offerte van levering vers fruit. We hebben 5 personen aanwezig op kantoor. De levering hadden we graag wekelijks.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen
Wij werken met twee kantoren. In Brussel en Antwerpen. We zouden nu graag voor een wekelijkse fruitlevering in ons Antwerps kantoor een vrijblijvende offerte ontvangen voor een 10-tal mensen. Eventueel zouden we dit dan ook willen uitbreiden naar ons tweede kantoor in Brussel.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een advocatenkantoor in Antwerpen.
Ik wens graag een offerte te ontvangen van een fruitmand op het werk. Is het mogelijk om het te combineren met privégebruik? 7 personen zullen er dan gebruik van maken.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Gecombineerde fruitmand met exotisch en standaard inheems fruit, Antwerpen
Graag een offerte voor: wekelijkse levering van een verse fruitmand: mengeling van standaard inheems gecombineerd met exotisch fruit. Niet elke week exact de zelfde combinatie. Aantal personeelsleden: 5. Bedankt.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Verse fruitmand voor notariskantoor in Aarschot
Wij hadden graag informatie gekregen over uw aanbod. Wij zijn een notariskantoor met 2 notarissen en 15 medewerkers, in totaal dus 17 personen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Fruitsnacks

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De reacties via Bobex zijn heel leerrijk. Leuk om de prijzen te kunnen vergelijken en even le..."

H. Ertrijckx

"Goed, snel en efficient om snel een aantal leveranciers te vinden voor het leveren van het gezo..."

T. Boonen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.