Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Fruitmand voor school: Ontvang snel meerdere gratis offertesFruitmand voor school-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Offerte voor fruitmanden op het werk
Om te beginnen wensen wij onze hoofdzetel te Antwerpen,voor zien van fruitmanden. Op de hoofdzetel zijn er 60 personen. Afhankelijk van het aanbod wensen wij ook onze 18 kantoren ( 3 personen per kantoor) te voorzien van lekker fruit. Vrijdag aanstaande werk ik niet.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Roeselare
We werken met een 40-tal mensen. Momenteel zijn we niet langer tevreden over onze huidige leverancier en zouden we daarom nu graag even een vergelijking opmaken. We hebben in de cafetaria een grote mand staan waarvoor we dan wekelijks enkele kilo's fruit willen aankopen.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor een school in Turnhout
Voor onze school hadden we graag een offerte willen ontvangen i.v.m. levering vers fruit. We hebben regelmatig acties met leerlingen die per seizoen soorten fruit eten. Nu weet ik niet of dit iets zal zijn voor leerlingen of voor de leraren zelf.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit voor een school in Geraardsbergen
Graag een offerte van levering vers fruit. We hadden graag voor meer dan 20 man vers fruit willen dienen. Graag een offerte van wekelijkse levering. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We zijn met 13 personen op kantoor en wensen graag een prijsvoorstel van fruit op het werk te ontvangen.
Vers fruit op kantoor
Waals Brabant
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een Call center in Waals-Brabant.
Graag een offerte van fruit op het werk. Dagelijks zullen er 25ŗ30 personen gebruik maken van het fruit. Eerst zien hoe het loopt en dan kunnen we zeggen wanneer het geleverd moet worden.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Promoten van gezonde voeding voor scholengroep, Oost-Vlaanderen
Wij zijn een vzw verbonden aan een school voor buitengewoon onderwijs. Graag zouden we gezonde voeding willen promoten. De school telt zo'n 85 medewerkers, en zo'n 225 leerlingen. Wat zijn de mogelijkheden? Alvast bedankt.

Fruitmand voor school

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij maken veelvuldig gebruik gemaakt van de diensten van Bobex en meestal komt het hierbij ook ..."

P. De Bruyn

"Bobex is een nuttige dienstverlening."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.