Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Fruitmand: Ontvang snel meerdere gratis offertesFruitmand-levering fruitkorf

Ontvang nu meerdere offertes: Levering fruitkorfOfferte aanvragen-levering fruitkorf

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
fruitlevering voor een bedrijf in Veurne
Ik zoek een fruitmand voor 4-5 mensen per dag. Op dit moment nog nooit gebruik gemaakt van een fruitmand . Graag ook de verschillende mogelijkheden voor de leveringen, wekelijks, twee wekelijks of maandelijks.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
fruitlevering voor een bedrijf in Gent
Ongeveer 30 mensen op dezelfde site. Onze collega's hebben in het verleden op een ander bureau reeds gebruik gemaakt van een fruitmand. Dit wel van een andere leverancier.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
offerte fruitmand in Antwerpen
Wij zijn een vzw. (ondernemingsnummer 0408.344.759) We zijn elke dag met een ander aantal mensen op kantoor, maar het gemiddelde is 7-8 (Totale kantoorpopulatie is 13 personen, maar niet iedereen is altijd aanwezig... ). Het is de eerste maal dat we hiermee starten. Alles mag in één mand.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Schoten
Wij zoeken offertes voor het leveren van Vers fruit op kantoor. Wij hebben momenteel geen leverancier hiervoor, en er zouden 8personen gebruik van maken. Wij wensen deze in 1 fruitmand of in maximaal 2 fruitmanden (voor 2 locaties) te laten toekomen.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Ekeren
Wij wensen offertes te ontvangen voor het verkrijgen van vers fruit op kantoor. Wij hebben hier geen leverancier voor op dit moment, en er zouden 658 leerlingen en een 70tal leerkrachten gebruik van maken. Het fruit mag in 1 fruitmand toekomen.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Aartselaar
8 mensen dagelijks gebruik. We hebben in het verleden reeds gebruikt gemaakt van een andere leverancier. Toen vonden we echter dat we te weinig keuze van fruit hadden in de fruitmand. Daarom dat we nu een offerte aanvraag ter prijsvergelijking met andere leveranciers.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Gent
Graag ontvangen wij offertes voor vers fruit op kantoor. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor (een kennis brengt maandelijks appels mee). Hier zouden een 60tal personen gebruik van maken en wij wensen de fruitmand(en) te laten verdelen op basis van departement.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de zaakvoerder. We wensen dit systeem in te voeren op het bedrijf. In de eerste instantie zouden we wel een test wensen te doen om te kijken hoeveel en hoe regelmatig we deze fruitlevering het beste kunnen toelaten. We zijn met een zeer wisselend aantal op kantoor. Minimaal 20 mensen maar op drukke dagen kan dit oplopen tot 50. Fruit mag toekomen in 1 centrale mand.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Geel
Graag een offerte voor de wekelijkse levering van een fruitmand gericht naar 25 tot 30 personen. Het is de eerste keer dat we een fruitmand zullen bestellen, dus graag ook meer informatie over de praktische kant van de zaken.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitmand voor een bedrijf in Antwerpen
We verkiezen een een levering op maandag of dinsdag en het liefst biofruit. In totaal zijn we met een kleine 50 medewerkers. Graag een offerte en praktische informatie voor de wekelijkse levering van dergelijke fruitmand.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitmand levering voor een bedrijf in Melle
Dit is de eerste keer dat ik gebruik zal maken van een fruitmand. Graag had ik naast de offerte dus graag ook wat meer praktische informatie verkregen. We zullen van deze fruitmand gebruik maken door 18 mensen. Indien u nog andere informatie wenst kunt u mij altijd telefonisch bereiken.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit op kantoor in Wijnegem
Graag een offerte voor vers fruit op kantoor. Het gaat hier om een bedrijf met 5 werknemers die er allemaal wensen gebruik van te maken.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Tienen
Graag een offerte voor een wekelijkse levering van 2 verser fruitmanden, deze zullen dienen voor een totaal van ongeveer 50 mensen, dus +- 25 elk.
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Zaventem
We zijn een bedrijf van 200 tot 250 mensen. Ik had graag een eerste contact verkregen voor de opstartring van een wekelijkse verse fruitlevering. Mijn eerste idee was het leveren van een verse fruitmand per dienst; maar ik sta uiteraard open voor uw advies voor een andere verdeling. Graag een eerste algemene offerte met prijzen voor levering en praktische informatie zoals leveringstermijn, ophaling, aanbod van fruit enz...
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Zandvliet
Graag hadden we een offerte verkregen voor de wekelijkse levering van een verse fruitmand op het werk. Graag een offerte voor een fruitmand voor 5-10 mensen dagelijks gebruik.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
Ik heb opdracht gekregen om offertes van een wekelijkse fruitlevering te verkrijgen. Deze beslissing zal zeker binnen de drie maanden vallen. Ik wens een offerte voor 35 man. Ofwel wensen we de levering van een fruitmand in de cafetaria ofwel een op elke verdieping, twee in totaal. Graag naast de prijsofferte ook verdere informatie over de levering, aanbod enz...
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Weelde
Momenteel hebben we al een andere leverancier, maar omdat we niet langer tevreden zijn met de kwaliteit van het fruit wensen we een vergelijking te maken met andere leveranciers. De beslissing zal voor eind februari vallen. Graag een offerte voor de leveren van wekelijks een verse fruitmand voor 10-15 mensen.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Ruisbroek
Ik had graag naast de offerte wat verdere informatie over de praktische werking van uw zaak. We zijn namelijk met 60 medewerkers verdeeld over 2 verschillende verdiepingen en wens daarom te weten wat de leveringstermijn, het aanbod en de ophaling van de fruitmanden inhoud. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bibliotheek in Oostkamp
Ik heb van de gemeente de opdracht gekregen om offertes aan te vragen voor een tweewekelijkse fruitlevering. U mag een offerte opmaken gericht op 14 mensen. We wensen een fruitmand op een centrale plaats te zetten.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Momenteel beschikken wij over een snoep pick & pay', dit betekent dat onze werknemer een kleien bijdragen leveren per snoepreep. Bestaat fruitbevoorrading ook in dergelijke formule? Ik wens een prijsofferte voor een verse fruitmand gericht naar 19 mensen. Deze zal op een centrale plaats voor onze medewerkers gezet worden. Ik wens in december eerst een test te doen om dan in januari de uiteindelijke beslissing te nemen. Graag ook informatie over uw aanbod en praktische werking
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Lede
We zijn recentelijk gestopt met onze leverancier en zouden daarom n graag de kostprijs van verschillende leveranciers voor een wekelijkse fruitmand vergelijken. Graag een offerte voor 10-12 man. we willen een fruitmand op een centrale plaats aanbieden.
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitmand voor een bedrijf in Genk
Ik wens graag een offerte voor de levering van verst fruit. Ik zou een fruitmand in de kantine willen plaatsen voor al het personeel, 10 mensen.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Temse
Ik wens een offerte voor een verse fruitlevering gericht op 5 mensen. We wensen een fruitmand op een centrale plaats. Graag een offerte met de leveringsprijzen en praktische werking. Deze dienst zal van start gaan in januari.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruitkorf voor een school in Parike
We hebben 25tal leraren op school. Nu leek het me interessant voor de school om een maandelijkse fruitlevering te hebben. Kan dat eventueel ook voor alle leerlingen? Graag een prijsvoorstel.
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een media bedrijf in Vilvoorde
Ik ben nog niet helemaal zeker of we deze per week of per maand zullen nemen. Dit valt af te zien van de offerte. We zouden deze fruitmand graag willen aanbieden aan onze medewerkers, 40 mensen in totaal. Deze zal naar waarschijnlijkheid in de kantine van onze nieuwe kantoorruimte geplaatst worden. we zouden dit willen invoeren vanaf begin volgend jaar.

Fruitmand

Een regelmatige levering van een Fruitkorf op kantoor zorgt voor een toename van de productiviteit. Elke week een verse mand met appels, perziken, bananen, peren,... Heerlijk Fruit op kantoor, dat smaakt.


Bovendien hoeft u, als werkgever, er bijna niets voor te doen. De leverancier zorgt elke week voor de levering van het fruit. Alles wat u moet doen is zorgen voor een plaats waar het fruit geplaatst kan worden. Uw werknemers kunnen vervolgens smullen van heerlijk vers fruit op kantoor.


Bovendien kan je de fruitmand ook als een relatiegeschenk bestellen. Geen beter cadeau dan een fruitmand, cadeautje met een gezond en fris imago. Zo laat u een professionele en goede indruk na bij uw klanten, leveranciers of andere zakenrelaties.Offerte aanvragen-levering fruitkorf
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over de snelle reactie, maar we hebben nog niet beslist met wie we zullen samenwerken."

G. Van Breda

"Zeer tevreden en snel geholpen. De service en het advies van Contravocht waren ook super!"

J. Paesen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.