Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Fruitlevering fruit op werk: Ontvang snel meerdere gratis offertesFruitlevering fruit op werk-levering fruitkorf

Ontvang nu meerdere offertes: Levering fruitkorfOfferte aanvragen-levering fruitkorf

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf hoofdzetel in Zwijnaarde
We hadden graag een prijsvergelijking gemaakt met onze huidige leverancier aangezien we over deze samenwerking niet meer tevreden zijn. Daarom graag uw prijsofferte voor de levering van verse fruitmanden op het werk. We wensen 3 vestigingen te bedelen. In Gent ongeveer 250 medewerkers, hiervoor 3 fruitmanden, een voor elke verdieping. Brussel heeft 100 medewerkers, ook 3 fruitmanden voor evenveel verdiepingen. In Aalst, 40 medewerkers, kan een centrale fruitmand aan de receptie worden geplaatst.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Zandvliet
Graag hadden we een offerte verkregen voor de wekelijkse levering van een verse fruitmand op het werk. Graag een offerte voor een fruitmand voor 5-10 mensen dagelijks gebruik.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Temse
Ik wens een offerte voor een verse fruitlevering gericht op 5 mensen. We wensen een fruitmand op een centrale plaats. Graag een offerte met de leveringsprijzen en praktische werking. Deze dienst zal van start gaan in januari.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op werk.
Graag wens ik een offerte aan te vragen over fruit op werk. Ons bedrijf telt 20 bedienden en 60 arbeiders. Wij willen bekijken of het fruit op werk voor al onze medewerkers interessant is.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag fruit op werk.
Graag een offerte voor fruit op werk. We willen bekijken of het aanslaat bij ons op de zaak. Leveringen van fruit om de 14 dagen voor het begin.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruit op werk voor een bedrijf in Appelterre-Eichem.
Graag willen we de mogelijkheden weten over levering van fruit op werk. Op het moment zijn wij werkzaam met 5 medewerkers. In afwachting op een offerte.

Fruitlevering fruit op werk

Een regelmatige levering van een Fruitkorf op kantoor zorgt voor een toename van de productiviteit. Elke week een verse mand met appels, perziken, bananen, peren,... Heerlijk Fruit op kantoor, dat smaakt.


Bovendien hoeft u, als werkgever, er bijna niets voor te doen. De leverancier zorgt elke week voor de levering van het fruit. Alles wat u moet doen is zorgen voor een plaats waar het fruit geplaatst kan worden. Uw werknemers kunnen vervolgens smullen van heerlijk vers fruit op kantoor.


Bovendien kan je de fruitmand ook als een relatiegeschenk bestellen. Geen beter cadeau dan een fruitmand, cadeautje met een gezond en fris imago. Zo laat u een professionele en goede indruk na bij uw klanten, leveranciers of andere zakenrelaties.Offerte aanvragen-levering fruitkorf
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is het eerste maal dat wij gebruik maken van Bobex diensten. En eerlijk gezegd, ik ben aang..."

F. Vanwelkenhuyzen

"Zeer snel leveranciers aangeboden gekregen. Telefoon gekregen ivm bijkomende informatie die nie..."

E. Christiaens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.