Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Fruit op werk voor zelfstandige: Ontvang snel meerdere gratis offertesFruit op werk voor zelfstandige-levering fruitkorf

Ontvang nu meerdere offertes: Levering fruitkorfOfferte aanvragen-levering fruitkorf

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitverdeling voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens een offerte voor een maandelijkse fruitbedeling voor onze kantoren. We hebben in het totaal een 16-tl kantoren waar we met 40-45 medewerkers werken. Ik had graag samen met u bekeken welke kantoren we het beste konden bedienen. Graag hiervoor een offerte.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruitkorf voor een school in Parike
We hebben 25tal leraren op school. Nu leek het me interessant voor de school om een maandelijkse fruitlevering te hebben. Kan dat eventueel ook voor alle leerlingen? Graag een prijsvoorstel.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Levering vers fruit voor een carrosserie
We zijn met 6 personen werkzaam. We hadden graag gebruik gemaakt van het leveren van vers fruit voor het bedrijf. Een wekelijkse levering zal ideaal zijn. Graag een vrijblijvende offerte.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Graag had ik een offerte ontvangen voor een 14-daagse levering van fruitkorven op onze hoofdzetel. Hier bevinden zich 185 werknemers, verspreid over 3 verdiepingen, er zouden 6 fruitkorven moeten geleverd worden (gelijkvloers bestaat uit vergaderzalen).
Levering fruitkorf
Brussel
Wekelijkse fruitlevering voor een advocatenbureau in Brussel
Ik zoek naar een leverancier voor fruit bij ons op het advocatenbureau. U zou zich moeten richten op 5 medewerkers. Gelieve enkel een offerte op te maken voor bio fruit.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag prijs voor de levering van 10kg fruit per week, met +/- 10 soorten fruit. Voor meer dan 20 personen. Alvast bedankt.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Levering fruitkorf voor een bedrijf in Kortrijk.
Ik wil graag een offerte ontvangen van het leveren van fruit op het werk. We zijn met 20 personen en willen eventueel wekelijks fruitlevering. Alvast bedankt voor de offerte!
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Fruit voor fittneszaak in West-Vlaanderen
Wij hebben een fitnesszaak en zouden graag fruit aan de klanten aanbieden. Het zou gaan om een 100 ŗ 120 tal fruitmandjes.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag levering van fruit op het werk voor een hotel in Antwerpen.
Graag een offerte betreft het leveren van fruit op het werk. We zijn met 4 vaste werknemers. Ook hebben we regelmatig bezoekers.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag levering fruit op werk voor een bedrijf in Antwerpen.
Bij ons bedrijf zijn er 4 mensen werkzaam. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van fruit op het werk voor ons personeel.$ Alvast bedankt!
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag fruit op werk voor een bedrijf in Vlaams-Brabant
Voor onze zaak in Vlaams-Brabant wensen we graag een fruitkorf aa te vragen. 2 personen zullen gebruik maken van het fruit op werk en eventueel bezoekers. Ligt aan de prijs hoevaak de levering zal zijn.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag fruitkorf voor een bedrijf in Berchem
Graag een offerte fruit op het werk voor onze zaak in Berchem. Wij zijn met 8 vaste medewerkers. Zou een fruitkorf interessant zijn voor ons? Alvast bedankt voor de nodige informatie!
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op werk voor een bedrijf in Meulebeke.
Graag ontvang ik een offerte over de mogelijkheden over fruit op het werk. We hebben veel bezoekers en een aantal medewerkers. Het juiste aantal zal maximaal 9 personen zijn. Is het interessant voor ons om fruit op het werk te laten leveren?
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op werk voor zelfstandige.
Ik wil weten of het mogelijk is om fruit op werk te ontvangen. Ik ben een zelfstandige. Deze aanvraag dien ik in voor 2 personen op de zaak.

Fruit op werk voor zelfstandige

Een regelmatige levering van een Fruitkorf op kantoor zorgt voor een toename van de productiviteit. Elke week een verse mand met appels, perziken, bananen, peren,... Heerlijk Fruit op kantoor, dat smaakt.


Bovendien hoeft u, als werkgever, er bijna niets voor te doen. De leverancier zorgt elke week voor de levering van het fruit. Alles wat u moet doen is zorgen voor een plaats waar het fruit geplaatst kan worden. Uw werknemers kunnen vervolgens smullen van heerlijk vers fruit op kantoor.


Bovendien kan je de fruitmand ook als een relatiegeschenk bestellen. Geen beter cadeau dan een fruitmand, cadeautje met een gezond en fris imago. Zo laat u een professionele en goede indruk na bij uw klanten, leveranciers of andere zakenrelaties.Offerte aanvragen-levering fruitkorf
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Efficace, rapide et indispensable."

Y. Mgs. Sprl

"Bobex is ideaal voor personen die weinig tijd hebben om firma's te zoeken. Ik ga zeker nog bero..."

W. vanhassel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.