Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Frisdrankkoeler: Ontvang snel meerdere gratis offertesFrisdrankkoeler-frisdrank cooler (frigo)

Ontvang nu meerdere offertes: Frisdrank cooler (frigo)Offerte aanvragen-frisdrank cooler (frigo)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frisdrank cooler (frigo)
Vlaams Brabant
Frisdrank ijskast voor een pralinezaak
Ik wil de frisdrank ijskast plaatsen in een praline-zaak waar de mensen ook een drankje kunnen nuttigen of waar men kan langskomen om een blikje te kopen. Wat wens ik er in te zetten: cola, cola light maar ook pepsi max, sprite, fristi, fruitsap, bruiswater, spa reine, melk...
Frisdrank cooler (frigo)
Antwerpen
Flessenkoeler dringend
Wij zijn op zoek naar een flessenkoeler. Deze zou volgende afmetingen moeten hebben: B 154cm x H 163 cm x D 55 cm. Dit is een dringende aanvraag! (mag eventueel 2 kasten boven elkaar zijn). Alvast bedankt.
Frisdrank cooler (frigo)
West-Vlaanderen

Prijs aankoop van een frisdrankkoeler. Geen telefonisch kontakt graag.
Koude drankautomaat
Antwerpen

Wij zijn op zoek naar een frisdrankautomaat of frisdrankkoeler. Kostprijs van de dranken en over welke dranken men kan beschikken.

Frisdrankkoeler

U bent op zoek naar een cooler voor uw frisdranken? Ontvang hier offertes en vergelijk de leveranciers. U wenst een frisdrank cooler te plaatsen in uw bedrijf of organisatie? U wil uw medewerkers, klanten en bezoekers voorzien van gekoelde coca-cola, pepsi, fanta, sprite, ice-tea? Wij helpen u graag. Wij kunnen u snel en vrijblijvend, de juiste informatie of oplossing voorstellen.

Verhuur
U wilt een ijskast met frisdrank in blikjes of flesjes huren? Dat kan. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken, terwijl u het toezicht, de bestellingen, het bijvullen en het verzamelen van de muntstukken voor uw rekening neemt. Wil je een frisdrankfrigo huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes zo vindt u de voordeligste formule voor uw onderneming.

Full Service
Full Service maakt u het leven gemakkelijk. De leverancier zorgt voor alles: plaatsing, bijvullen, onderhoud, het tellen en verzamelen van de muntstukken? Geen werk, geen tijdverlies. Met Full Service hoeft u niets te investeren en geen huurgeld te betalen. U kunt uw werknemers dus een verfrissing aanbieden tegen een heel voordelige prijs. Wilt u een koelinstallatie voor frisdranken met de full-service optie? Vul dan vlug onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes van verschillende bedrijven. Verglijk prijzen voor een frisdrankijskast bij Bobex.

 Offerte aanvragen-frisdrank cooler (frigo)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Hele positieve ervaring."

H. Praet

"Prima dienst met een zeer snelle feedback."

H. Erard


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.