Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Frisdrankautomaat prijs: Ontvang snel meerdere gratis offertesFrisdrankautomaat prijs-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat in Hamme voor
Nu zijn het glazen flesjes in ons frisdrankautomaat. De klassieke frisdranken en zeker alle cola vormen moeten aanwezig zijn. We zouden graag blikjes bekijken als optie. Graag een toestel met een geldmuntjessysteem. Deze gaat binnen staan en er zijn 50 werknemers die van deze machine gebruik maken.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Ikzelf ben verantwoordelijk voor het magazijn. De zaakvoerder had mij gevraagd om te informeren naar frisdrankenautomaat. We wensen deze zo weinig mogelijke zelf te beheren. En dus de aanvulling, onderhoud en ophaling van geld door u te laten verzorgen. Deze automaat is voor een 25-30 mensen dagelijks intern gebruik, plus eventuele leveranciers. En zal binnen kunnen worden geplaatst.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Nieuwe drank- en snackautomaat
Wij hebben nu een oude automaat staan, maar deze functioneert niet langer naar behoren. Wij wensen ook het aanbod uit te breiden met warme dranken en snacks.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor een carwash in Sint-Truiden
Ik wens deze automaat achter mijn carwash te plaatsen. Deze zal dus uiteraard vooral voor extern gebruik dienen. Indien mogelijk wens ik ook een offerte voor een automaat met frisdrank en snacks of eventueel een automaat met ID-lezer, zodat ook alcoholische dranken kunnen worden aangeboden. Deze automaat zal buiten geplaatst worden.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Buggenhout
Ik wens graag een uitgebreide offerte met zowel de aankoop als huurprijs en de full-service voorwaarden. Deze automaat zal voor intern gebruik dienen.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een Wooncentrum in Roeselare
We zouden deze naast de cafetaria willen plaatsen. Voor als deze sluit. We hebben ongeveer 150 medewerkers en bewoners+ bezoekers.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
We openen een nieuwe vestiging waar onze huidige drankleverancier ons niet van drank kan voorzien. Daarom zou ik hier graag een automaat met muntsysteem willen plaatsen.
Koude drankautomaat
Luik
Frisdrankenautomaat voor een vereniging in Luik.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een frisdrankenautomaat. Te gebruiken vanaf 20 personen per dag. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een vereniging in Oost-Vlaanderen.
Wij zijn op zoek naar een frisdrankenautomaat voor glazen flesjes. Te gebruiken vanaf 20 personen. Bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Graag een hele kleine model, want het maximale aantal gebruikers zal tot 9 zijn. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Waregem.
We willen een frisdrankenautomaat voor onze zaak plaatsen. Dagelijks lopen er toch wel meer dan 20 personen langs. Graag een offerte.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor particulier in Antwerpen
Ik ben een particulier en vroeg me af of het toegelaten is een frisdrankautomaat te huren. Ik zou deze willen plaatsen voor mijn deur. Graag had ik hierover meer informatie en offertes gewenst. Alvast dank bij voorbaat.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor Hotel in West-Vlaanderen
De frisdrankenautomaat zou geplaatst moeten worden in een hotel. Op dit moment hebben we een lokale brouwer die drank levert maar we zouden naast hem graag de Drankenautomaat gebruiken zodat ook s 'avonds laat de klanten iets kunnen kopen om te drinken
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een stal in Antwerpen.
We hebben een stal en zouden graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Dagelijks komen er meer dan 10 personen. Alvast bedankt voor de offerte
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor krantenwinkel in Limburg
Wij hebben hier een 2-tal frisdrankautomaten staan maar die zijn stuk. Graag had ik een voorstel gekregen voor een nieuwe frisdrankautomaat om buiten onze winkel te plaatsen. Deze moet dus bestemd zijn tegen onweer e.d. Graag uw beste voorstel. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Voor het ogenblik ga ik zelf blikjes gaan halen in de winkel en hou ik dit bij als een van onze medewerkers een blikje wenst. Aangezien er nu meer en meer vraag is naar een frisdrankautomaat had ik graag een voorstel gekregen. Graag uw beste prijsofferte. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat. 59 personen kunnen er dagelijks gebruik van maken. Alvast bedankt voor de offerte
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Prijsopgave frisdrankautomaat
Wij baten een winkel uit en zouden graag buiten een frisdrankautomaat plaatsen voor als de winkel gesloten is, bvb. de zondagnamiddag, de maandag en ook na 18u, want dan is er hier niks in de buurt.
Koude drankautomaat
Brussel
Kleine frisdrankautomaat voor schoonheidsinstituut, Brussel
Graag een voorstel voor een kleine frisdrankautomaat, dit voor een schoonheidsinstituut in Brussel. Wij beschikken over een kleine frigo dat we zelf aanvullen met blikjes e.d. het probleem is dat sommige klanten wel betalen, anderen niet! Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Drankautomaat voor bedrijf in Lokeren
Wij zijn op zoek naar een automaat voor enkele frisdranken/fruitsappen dit voor een 20 40-tal mensen/dag. Graag een voorstel van prijs. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Voorstel voor frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Graag een voorstel voor het huren of kopen van een frisdrankautomaat. 10 20-tal personeelsleden. Bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Informatie + offerteaanvraag voor frisdrankautomaat, Antwerpen
Offerteaanvraag + inlichtingen omtrent een frisdrankautomaat. Wat zijn de mogelijkheden (full service/kopen/huren/leasing, ...) alsook de kostprijs e.d. Bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor architectenbureau, West-Vlaanderen
Graag uw beste prijsofferte voor een drankautomaat, 40 blikjes per dag?? is dit mogelijk. Bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor bvba in Vlaams Brabant
Graag hadden wij geweten hoeveel het ons zou kosten om een frisdrankautomaat te laten plaatsen (coca cola light met/zonder cafene). Wat zijn de mogelijkheden? Kostprijzen e.d. Bedrijf bestaande uit 5 9 mensen. Bedankt.
Koude drankautomaat
Waals Brabant
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Lasne, Waals Brabant
Graag uw beste prijsofferte, dit voor een frisdrankautomaat gevuld met cola, water, fruitsap, limonade e.d. Het bedrijf telt dit jaar een 5-tal medewerkers en 1 zaakvoerder. Wat zijn de mogelijkheden alsook kostprijs, ... ? Alvast bedankt.

Frisdrankautomaat prijs

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer snelle manier om meerdere leveranciers te contacteren!"

W. Hendriks

"Ik ben bijzonder tevreden over de dienstverlening. De personen die me gecontacteerd hebben, heb..."

D. Van Roy


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.