Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Frisdrankautomaat huren: Ontvang snel meerdere gratis offertesFrisdrankautomaat huren-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor een scoutsbeweging in halle
We zouden deze graag in onze lokalen plaatsen. hij zal voornamelijk op vrijdag en zaterdag gebruikt worden door onze leiding en leden.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
We gebruiken momenteel een lokale brouwer. Door uitbreiding van het bedrijf is dit niet meer praktisch en daarom zouden we graag overgaan op de plaatsing van een Cola automaat. Graag een offerte via mail.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor bibliotheek in Vlaams Brabant
We zouden de frisdrankautomaat willen plaatsen in de gang van de bibliotheek. We schatten dat dagelijks maximum 80 mensen gebruik zullen maken van de frisdrankautomaat. Gelieve een gerichte offerte op te sturen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor particulier in Antwerpen
Ik ben een particulier en vroeg me af of het toegelaten is een frisdrankautomaat te huren. Ik zou deze willen plaatsen voor mijn deur. Graag had ik hierover meer informatie en offertes gewenst. Alvast dank bij voorbaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor krantenwinkel in Limburg
Wij hebben hier een 2-tal frisdrankautomaten staan maar die zijn stuk. Graag had ik een voorstel gekregen voor een nieuwe frisdrankautomaat om buiten onze winkel te plaatsen. Deze moet dus bestemd zijn tegen onweer e.d. Graag uw beste voorstel. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Voor het ogenblik ga ik zelf blikjes gaan halen in de winkel en hou ik dit bij als een van onze medewerkers een blikje wenst. Aangezien er nu meer en meer vraag is naar een frisdrankautomaat had ik graag een voorstel gekregen. Graag uw beste prijsofferte. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor kringwinkel
Wij zijn een sorteermagazijn van meubelen, huisraad en kledij en hebben continu een 50-tal mensen op onze werkvloer lopen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Prijsopgave frisdrankautomaat
Wij baten een winkel uit en zouden graag buiten een frisdrankautomaat plaatsen voor als de winkel gesloten is, bvb. de zondagnamiddag, de maandag en ook na 18u, want dan is er hier niks in de buurt.
Koude drankautomaat
Brussel
Kleine frisdrankautomaat voor schoonheidsinstituut, Brussel
Graag een voorstel voor een kleine frisdrankautomaat, dit voor een schoonheidsinstituut in Brussel. Wij beschikken over een kleine frigo dat we zelf aanvullen met blikjes e.d. het probleem is dat sommige klanten wel betalen, anderen niet! Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Drankautomaat met frisdrank
Ik ben op zoek naar een drankautomaat met frisdrank.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Drankautomaat voor bedrijf in Lokeren
Wij zijn op zoek naar een automaat voor enkele frisdranken/fruitsappen dit voor een 20 40-tal mensen/dag. Graag een voorstel van prijs. Bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor 3 vestigingen
Frisdrankautomaat voor 3 vestigingen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Huren van frisdrankautomaat voor op postkantoor
Graag offerte voor het huren van een frisdrankautomaat waar enkel flesjes van 0,5 liter in kunnen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Voorstel voor frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Graag een voorstel voor het huren of kopen van een frisdrankautomaat. 10 20-tal personeelsleden. Bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Informatie + offerteaanvraag voor frisdrankautomaat, Antwerpen
Offerteaanvraag + inlichtingen omtrent een frisdrankautomaat. Wat zijn de mogelijkheden (full service/kopen/huren/leasing, ...) alsook de kostprijs e.d. Bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor architectenbureau, West-Vlaanderen
Graag uw beste prijsofferte voor een drankautomaat, 40 blikjes per dag?? is dit mogelijk. Bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor bvba in Vlaams Brabant
Graag hadden wij geweten hoeveel het ons zou kosten om een frisdrankautomaat te laten plaatsen (coca cola light met/zonder cafene). Wat zijn de mogelijkheden? Kostprijzen e.d. Bedrijf bestaande uit 5 9 mensen. Bedankt.
Koude drankautomaat
Waals Brabant
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Lasne, Waals Brabant
Graag uw beste prijsofferte, dit voor een frisdrankautomaat gevuld met cola, water, fruitsap, limonade e.d. Het bedrijf telt dit jaar een 5-tal medewerkers en 1 zaakvoerder. Wat zijn de mogelijkheden alsook kostprijs, ... ? Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor personeelsleden NMBS
Frisdrank voorzien voor personeel NMBS in Turnhout, Lier en Herentals. Het verbruik is het totaal beeld. Nu betaald men in een open kassa zonder toezicht, verder uitleg hoeft niet denk ik. Bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Kleine frisdrankautomaat voor uitzendbureaus
Graag had ik een offerte ontvangen voor een aantal kleine drankautomaten. Tot heden boden we gratis drank aan onze werknemers maar ik had dit toch graag iets beter onder toezicht willen hebben. Als uitzendbureau beschikken we over een aantal verschillende kantoren: Paal: 5 tot 9 personen Hoofdkantoor: 5 tot 9 personen Antwerpen: 5 tot 9 personen Sint Truiden: 3 personen Genk: 4 personen Charleroi: 2 personen (nvt want te klein). Graag uw prijsofferte. Bedankt.
Koude drankautomaat
Brussel
Vending machine voor bedrijf in Brussel
Kleine vending machine met coke/coke light of zero, orange juice etc.. Facturatie einde maand of na 3 maanden- dus geen machine met coins. Misschien heeft u alternatieve oplossingen?
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Prijsofferte voor compact frisdrankautomaat, Landen
Graag een offerte voor een compact frisdrankautomaat. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Drankautomaat voor beperkt gebruik, Antwerpen
Graag een voorstel voor een drankautomaat voor beperkt gebruik. Tussen 5 9 bezoekers/dag. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca Cola drankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Graag had ik informatie gekregen i.v.m. een drankautomaat, dit voor een 45-tal medewerkers. Wat zijn uw voorstellen? Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor klanten, Antwerpen
Wij zijn op zoek naar een basis service, dit voor een frisdrankautomaat voor onze klanten. Graag een voorstel. Met vriendelijke groet.

Frisdrankautomaat huren

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Geweldig en voor particulieren heel praktisch"

E. Van Den Bleeken

"De service is heel stipt en duidelijk - bedankt."

B. Hannosset


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.