Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Fris water: Ontvang snel meerdere gratis offertesFris water-waterkoeler met fles

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler met flesOfferte aanvragen-waterkoeler met fles

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles
Brussel
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Deinze
Deze zal voor intern gebruik in het bedrijf zelf worden geplaatst. Ook onze klanten zullen van deze waterkoeler gebruik maken. Graag een offerte voor aankoop en huur. Doen jullie ook zelf aan aanvulling?
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor een schoonmaakbedrijf in Niel
We werken in totaal met een kleine 35 mensen, maar hiervan zijn de meeste op de baan. Ik schat het dagelijkse verbruik op zo'n 8 mensen per dag.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Offerte waterkoeler voor school te Gent
Wij zijn een basisschool te Gent en wensen een waterkoeler te plaatsen voor onze leerkrachten. Er zullen in totaal een 30-tal personen gebruik van maken. Dagelijks ligt dit aantal rond de 15 personen, aangezien niet iedereen permanent aanwezig is. De koeler zal hoofdzakelijk tijdens de 3 pauzes (voormiddag, middag en namiddag) gebruikt worden. We verkiezen, indien mogelijk, een waterkoeler op waterleiding. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor school te West-Vlaanderen
Wij zijn een school te West-Vlaanderen en wij zijn op zoek naar een waterkoeler. We hadden graag een prijsvergelijking gemaakt tussen de twee systemen: op waterleiding en met fles. Het apparaat zal ter beschikking staan voor een 60 tot 80 leerkrachten. Is het mogelijk ons een prijsofferte te sturen van beide mogelijkheden? Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor textielbedrijf in Vlaams-Brabant
Wij zijn een bedrijf te Vlaams-Brabant, actief in de textielsector, en wensen een waterkoeler te installeren. In totaal zijn wij met ongeveer 25 werknemers. We willen een waterkoeler met leidingwater plaatsen. Kan u hiervoor uw prijsofferte opsturen? Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Limburg
Prijsofferte waterkoelers voor bedrijf te Limburg
Wij zijn actief in het bedrukken van decortpapier om er onder andere laminaat van te maken, en hebben interesse in waterkoelers op waterleiding. Momenteel hebben we reeds waterkoelers op fles, maar we wensen deze te vervangen om eventueel kosten te besparen. In totaal werken er 265 mensen in ons bedrijf. We hadden graag een prijsofferte van u ontvangen. Alvast bedankt voor uw reactie.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor kinesitherapie-praktijk in De Pinte
Wij zijn een kinesitherapie-praktijk die interesse heeft in het plaatsen van een waterkoeler op waterleiding in onze praktijk. Dagelijks ontvangen wij een 40tal bezoekers in onze praktijk. Alvast bedankt
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Offerte waterkoeler op waterleiding vergelijken
3 of 4 waterkoelers. Met het bezoek van Cafebar (via jullie organisatie) werd toevallig reeds met hen de mogelijkheid van waterkoelers besproken. Ik heb dus reeds 1 offerte in handen.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler leverancier aankopen zonder gesleur flessen water
Wij zijn een groot rustoord en geven altijd water bij het eten van de bewoners. Maar het gesleur met flessen is wel vermoeiend. Welke opties zijn er om met waterkoelers te werken?
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Offerte waterkoeler
Ik ben van plan in de loop van het najaar 2010 een eigen winkel te openen. Ik zal er ook een opleidingscentrum en een koffiebar hebben. Ik vraag mij echter af welke de (eventuele) verschillende samenwerkingsmogelijkheden zijn om vb. uw producten te verkopen en/of te verdelen? Graag een bezoek in uw bedrijf of ontvang ik een vertegenwoordiger om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken. Bekijkt u de mogelijkheden even en laat u iets weten? Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Inlichtingen voor het aankopen van een waterkoeler
Ik wens wat inlichtingen te ontvangen via E-mail omtrent het aankopen van een waterkoeler alsook de verscheidene modellen die op de markt beschikbaar zijn. Wij zijn momenteel een nog niet al te grote onderneming en graag zou ik een idee willen hebben van wat het ons zou kosten voor deze aan te schaffen. Met dank.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Inlichtingen omtrent aankopen van waterkoelers
Graag ontvang ik via E-mail bijkomende inlichtingen omtrent het aankopen of huren van een waterkoeler (verscheidene systemen/modellen?), een eventuele prijsopgave mag altijd. Met dank.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Prijsopgave aankopen van waterkoelers
Graag ontving ik bijkomende inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aankopen van waterkoelers voor het gebruik van 300 personen. Dank u.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Offerte aankopen van een waterkoeler
Graag had ik een prijsopgave ontvangen alsook bijkomende inlichtingen voor het aankopen of huren van een waterkoeler, deze met fles (+ levering van deze) en en op waterleiding. Met dank.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Offerte voor het aankopen van een waterkoeler
Ik wens een prijsofferte te ontvangen met daarbij ook inlichtingen wat betreft het aankopen/huren van een waterkoeler, deze met fles en op waterleiding. Met dank.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor interimbureau
Voor een interimbureau. Zij zijn momenteel met 2 medewerkers + bezoekers. Graag meer informatie over de kostprijs van een waterkoeler.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler plaatsen voor bezoekers en 20 werknemers
Deze klant wil graag meer informatie ontvangen voor het plaatsen van een waterkoeler op kantoor. Er zijn ongeveer 20 werknemers + bezoekers.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler plaatsen in kantoor
Voor een bedrijf actief in chapewerken, bedankt om deze klant te contacteren met een offerte voor de plaatsing van een waterkoeler.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler met luchtvochtigheid voor 13 medewerkers
Graag had ik meer informatie gewenst voor het huren/aankopen van een waterkoeler met luchtvochtigheid. Deze voor ongeveer 13 medewerkers. Een paar bezoekers is altijd mogelijk.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Informatie en prijs voor huur waterkoeler aangesloten op waterleiding
2 waterkoelers voor huur gedurende de 2 vakantiemaanden (juli en augustus) voor de speelpleinwerking Aalter en Bellem
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Prijs en voorwaarden huren waterkoeler gezocht, verhuis naar groter pand
prijs van een waterkoeler en voorwaarden graag, omwille verhuis naar groter pand, eventueel koeler aankopen.
Waterkoeler met fles
Antwerpen

Ik had graag permanent fris en warm water voor mij, personeel en klanten.

Fris water

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.Offerte aanvragen-waterkoeler met fles
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Toen ik zelf offertes aanvroeg, kreeg ik nergens een antwoord. Via Bobex wel en snel."

F. Vanderlinden

"Ik ben zeer tevreden over Bobex."

E. Van Wassenhove


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.