Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Frankeren van brieven: Ontvang snel meerdere gratis offertesFrankeren van brieven-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Limburg
Frankeertoestel voor een Vzw in Genk
Momenteel hebben we een toestel van Neo-post. Ik wens een vergelijking door te voeren, uiteraard gaan we met de meest voordelige verder. Naast binnenlandse poststukken hebben we ook meer sporadisch buitenlandse poststukken. Meestal zitten hier ook aangetekende zendingen of zelfs postpakketjes tussen. Graag een uitgebreide offerte met de verdere uitleg over het frankeren van de brieven, de prijzen van dit frankeertoestel en eventueel onderhoud.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren,
Ik zoek een offerte voor de aankoop of huur van een frankeermachine. Onze poststukken zijn voornamelijk gewone brieven. Wel hebben we zowel binnen als buitenlandse zendingen, nooit buiten de Eu.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Roeselare
We hebben wel een zeer sterke schommeling in onze poststukken; er zijn dagen dar we geen post hebben, anderen moeten we er meer als 500 brieven frankeren . Dit zijn enkel nationale zendingen met heel uitzonderlijk een aangetekende zending.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Kuurne
We zouden deze machine ook gebruiken voor folders die we per post versturen. Dus moet de machine ook op brieven van groot formaat ,A4, berekend zijn.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Berlare
Ik heb een vrij grote correspondentie, maar deze kan van week tot week sterk schommelen. Gelieve voor alle mogelijkheden een offerte op te maken, dank u.
Frankeermachine
Brussel
Frankeermachine voor bedrijf in Brussel
Graag een korte prijsofferte voor het aankopen/huren van een frankeermachine. Wat zijn de mogelijkheden, kostprijzen e.d. Bedankt.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine met logo
Bedankt voor uw offertes voor een frankeermachine met logo.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende prijsofferte voor het aanschaffen van een frankeermachine, dit voor het verzenden van een 10 tot 50-tal zendingen per dag. Bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine
Informatieaanvraag omtrent het aankopen van een frankeermachine, dit voor een eenmanszaak. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Frankeermachine
Antwerpen

Wij zijn op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van een frankeertoestel.

Frankeren van brieven

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben aangenaam verrast dat er een internet-platform bestaat om leveranciers te zoeken voor sp..."

"Ik ben zeer tevreden over de werking van Bobex. Er is een goede opvolging, duidelijke communica..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.