Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Frankeermachine voor bvba: Ontvang snel meerdere gratis offertesFrankeermachine voor bvba-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Lierde
We wensen deze aan te kopen voor onze correspondentie. Dit zijn voornamelijk brieven. Ik leg deze offerte voor aan de directie die dan tegen eind november de beslissing zal nemen.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Antwerpen
De postpakketjes zijn voornamelijk brieven. De beslissing met wie we verdergaan zal tegen eind oktober vallen.
Frankeermachine
Brussel
Offerteaanvraag frankeermachine voor een zelfstandige in Brussel.
Ik heb al jaren een frankeermachine bij Neopost en wens dat stop te zetten. Graag een offerte te ontvangen van een andere leverancier. Gemiddeld verstuur ik 10 brieven per dag. Alvast bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Reningelst.
Graag een offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in Reningelst. Wij versturen gemiddeld 510 brieven per dag.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor apotheek in Antwerpen
Als apotheek hadden we graag even willen weten indien een frankeermachine voor ons van nut zou kunnen zijn. Wij versturen dagelijks minder dan 10 brieven, wat dus niet heel veel is. Graag een voorstel met bijkomende informatie. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor bvba, Antwerpen
Graag een voorstel voor een frankeermachine, < 10 zendingen per dag. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor BVBA in Antwerpen
Is het mogelijk ons een vrijblijvende prijsofferte te bezorgen voor een frankeermachine. Tussen 10 50 zendingen per dag. Bedankt.

Frankeermachine voor bvba

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer vlugge respons en verschillende info van verschillende firma's."

J. mees

"Zeer goed opgevolgd"

L. Van Rompaey


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.