Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Frankeermachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesFrankeermachine-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Antwerpen
Aanvraag Frankeermachine te Heist-Op-Den-Berg
Wij zoeken offertes (huur -en aankoop) voor een frankeermachine. Wij gebruiken reeds een frankeermachine en wensen prijzen te vergelijken. Wij behandelen binnenlandse post, bestaande uit gewone brieven en aangetekende zendingen.
Frankeermachine
Limburg
Aanvraag frankeermachine te Hasselt
Graag ontvangen wij offertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij nog geen frankeermachine, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen voornamelijk gewone brieven, en dit enkel als binnenlandse post.
Frankeermachine
Antwerpen
Aanvraag Frankeermachine te Mortsel
Graag ontvangen wij offertes voor een Frankeermachine, momenteel maken wij geen gebruik van een Frankeermachine. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen enkel binnenlandse post, bestaande uit gewone brieven en aangetekende brieven (postpakketjes behandelen wij zeer sporadisch).
Frankeermachine
Antwerpen
Aanvraag Frankeermachine te Mechelen
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij geen frankeermachine, en wij behandelen binnenlandse post (95%) en buitenlandse post (5%) en deze bestaan voornamelijk uit gewone brieven (heel zelden zitten hier aangetekende brieven of postpakketjes bij).
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Frankeermachine te Herentals
Wij zoeken offertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij geen frankeermachine, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen binnenlandse post en dit zijn meestal gewone brieven en aangetekende brieven (en heel soms zijn er pakketjes bij).
Frankeermachine
Andere regio's
Aanvraag Frankeermachine te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij geen frankeermachine, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes met elkaar af te wegen. Wij behandelen enkel binnenlandse post en deze bestaat uitsluitend uit gewone brieven. het betreft een vrij kleine praktijk.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Frankeermachine te Erpe-Mere
Wij zoeken offertes voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij geen frankeermachine. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen enkel binnenlandse post en dit bestaat uit gewone -en aangetekende brieven.
Frankeermachine
Antwerpen
Aanvraag Frankeermachine te Ravels
Wij wensen een offerte (dit mag zowel een huur als aankoopofferte zijn) te verkrijgen voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij een frankeermachine en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Wij behandelen binnenlandse en buitenlandse post en deze bestaan uit gewone brieven.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Aanvraag Frankeermachine te Bekkevoort
Wij wensen offertes te verkrijgen voor een frankeermachine. Momenteel gebruiken wij geen frankeermachine, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij behandelen binnen -en buitenlandse post, en gewoonlijk zijn dit gewone brieven.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor bedrijf in Leuven
We hebben momenteel al een frankeermachine maar die gaat mee naar een andere afdeling vandaar dat wij een nieuw toestel nodig hebben. gemiddeld sturen wij 30 brieven per dag. Af en toe komt daar ook een mailing bij van een 100 tal brieven naar onze klanten. Bij deze mailing kan ook een brochure zitten. Graag hadden wij van jullie een vrijblijvende prijsofferte ontvangen.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor bedrijf uit Antwerpen
Wij zijn een bedrijf dat zo ongeveer 20 a 30 brieven per week versturen. Daarnaast zijn er ook een klein aantal aangetekende zendingen. Nu we hebben op regelmatige basis wel mailings en dan spreken we over 300 a 400 brieven per week. Graag hadden wij da informatie gekregen over een frankeermachine. Een afspraak is altijd mogelijk na een telefonische afspraak.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Firma uit Moerbeke denk aan een frankeermachine
Daar onze bedrijvigheden gaan uitbreiden en bij gevolg ook de verzending zal verhogen denken wij aan de aanschaf van een frankeermachine.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Waregem
Ons huidig contract loopt af binnen twee maanden. Vandaar dat ik even een prijsvergelijking wou maken naar andere leveranciers. Ik wens zowel prijsofferte voor aankoop als huur van een frankeermachine. Het betreft hier voornamelijk binnenlandse zendingen van groot formaat.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
offerte voor frankeermachine te Rekkem
Vooral internationaal, voornamelijk binnen Europa maar ook soms naar buiten de de EU. Het gaat over +- 150 brieven per maand.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Sint-Pieters-Leeuw
op regelmatige basis versturen wij aangetekende zendingen, vooral in het begin van de maand. Op dagelijkse basis schat ik dat we gemiddeld zo'n 50 brieven versturen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Bellegem
Ik doe deze aanvraag in opdracht van mr. Debrabandere. We hebben dagelijks zo'n 20-30 poststukken per dag. Naast brieven zitten hier ook soms pakjes en getekende verzendingen tussen.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Gent
We versturen 250 brieven/facturen per maand. Graag had ik een afspraak willen inplannen om te zien hoe en wat een frankeermachine inhoudt. Zijn voordelen bekeken en het in werking zien gaan. Hartelijk bedankt om me te bellen voor een afspraak.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in
We hebben 2 of 3 keer per jaar een grote mailing van 800 brieven dat we de deur uit doen. Soms hebben we ook 10ŕ40 brieven dat de deur uitgaan dagelijks. Graag een offerte van een frankeermachine. Dit zal de eerste ervaring zijn. Vriendelijk bedankt alvast.
Frankeermachine
Antwerpen
Wat zijn de voordelen van een frankeermachine?
Wij hadden graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een frankeermachine. Nu werken we nog met postzegels. Bedankt voor uw informatie opgave.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een garage in Vlaams Brabant
We hebben vooral brieven maar af en toe ook een pakkertje voor DHL. Kunt u een offerte opmaken voor een frankeermachine voor enkel brieven en een voor zowel paketjes als brieven, dank u.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We versturen dagelijks 5ŕ10 brieven. Graag een offerte te ontvangen van een frankeermachine.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor dakwerkenbedrijf
Frankeermachine voor dakwerkenbedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave wat de mogelijkheden zijn.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeertoestel voor overheidsinstelling
Als overheidsinstelling hebben wij gemiddeld een 5-tal zendingen. Wij genieten nu wel van een voorkeurstarief van de post, maar misschien kan het nog voordeliger met een frankeertoestel? Bedankt voor uw offerte.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor gemiddeld een 10-tal brieven per dag
Frankeermachine voor gemiddeld een 10-tal brieven per dag. Soms zijn het er 40, vooral facturen dan, andere dagen dan weer bijna niks. Bedankt voor uw prijsopgave.
Frankeermachine
Luik
Offre commerciale pour une machine ŕ affranchir
Je souhaiterais avoir de plus amples informations concernant la machine ŕ affranchir; j'envoie plus ou moins 7 courriers par jour et j'aimerais faire un comparatif au niveau du prix afin de voir si cela était intéressant pour mon entreprise. J'attends vos propositions. Merci beaucoup

Frankeermachine

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de Bobex diensten."

H. De Groote

"Ik ben zeer tevreden over de vlugge service."

H. Casteleyn


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.