Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Frankeer: Ontvang snel meerdere gratis offertesFrankeer-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Menen
We hebben zowel binnen als buitenlandse zendingen, ook buiten de EU. Op regelmatige basis hebben we ook aangetekende brieven, postpakketten of brieven van groot formaat. Ik wens zowel offertes voor de aankoop als de huur van een frankeermachine.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een vereniging in Lochristie
We zijn een vereniging en we versturen 1 keer per jaar 600 uitnodigingen uit. Nu is de grote vraag of een frankeermachine dan aantrekkelijk is voor ons. Graag een vrijblijvende offerte.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Genk
Graag een offerte van een frankeermachine. We hebben een gemiddelde van 10 uitgaande brieven per dag. Pakketjes gaan gewoon via upc of THL. Hartelijk dank voor een huurprijs of koopprijs.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Tielt
Wij richten een zakencentrum op samen met nog andere bedrijven. Daarom lijkt het mij handig om een frankeermachine aan te kopen om samen met deze andere bedrijven gebruik van te maken. We zullen van start gaan in maart/april 2013
Frankeermachine
Waals Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Waals-Brabant.
Per dag verbruik ik een pakje postzegels van 100 stuks. Maandelijks hebben we 1500 facturen dat we uitsturen. Graag een offerte van een frankeermachine. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een accountant in Mechelen.
Wij versturen 20 brieven gemiddeld per dag. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van een frankeermachine. Alvast bedankt!
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Meer informatie frankeermachine aub, ook prijsgegevens
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij hebben al jarenlang een frankeermachine. Ik krijg graag meer info & prijs van de frankeermachines van jullie partner, teneinde dit te vergelijken.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
informatie en offerte voor een frankeermachine. Wij verzenden +- 150 brieven per week.
Frankeermachine
Limburg

Ik had gratis en vrijblijvende informatie gekregen over frankeermachines.
Frankeermachine
Antwerpen

Gezien we veel postzegels gebruiken, kan een dergelijke toestel handig zijn. Daarom hadden we graag informatie over dit toestel (aankoop of huur), exacte besparing per postzegel. Hoeveel postzegels op maandbasis moeten er gebruikt worden om toestel rendabel te maken?
Frankeermachine
Antwerpen

Ik zou graag meer informatie willen hebben over de prijs van een frankeer machine.

Frankeer

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden."

P. De Bruyn

"Zeer goed opgevolgd"

L. Van Rompaey


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.