Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Folders drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesFolders drukken-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van flyers
Ik zoek een drukker van flyers. Afmetingen: standaard A5 en A6. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van folders voor jeugdbeweging, Vlaams Brabant
A5 boekje - 16 p - kleur - geniet Bobex kwaliteitscontrole: Is voor een jeugdbeweging. Offerte voor 4000 en 5000 exemplaren. Indien u een beetje in de buurt bent kan de klant zelf het transport regelen.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van 20.000 flyers
Wij wensen 20.000 flyers 4 pag A4 formaat quadri te laten drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is zelf een drukker, maar kunnen deze oplage niet aan, en hebben ook maar een 2 kleuren pers staan. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukker voor bladwijzers - grote oplages
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een bladwijzer van 15cm op 6cm. Deze opdracht betreft een oplage voor 22.000 exemplaren. Dit zou echter kunnen oplopen tot 550.000 exemplaren op jaarbasis. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een federale vereniging. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze eerste oplage.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken affiches en folders
Wij zijn op zoek naar een drukker voor 100 affiches en 500 folders. Bobex kwaliteitscontrole: Postcode van deze klant = 9170. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken Folder Grote oplage Mechelen
Offerte voor het drukken van een folder. Twee versies. Aantal :versie 1: 75.000 exempl. Aantal :versie 2: 50.000 exempl. Formaat A4. Twee luiken. Bobex kwaliteitscontrole:voorstel voor grafisch werk: ontwerp campagnebeeld, folder nationaal en internationaal. Bedankt voor uw offerte indien u kunt helpen
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folders
We zouden een 5000 folders willen laten drukken om nadien met de post te versturen. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is er nog niet uit of het formaat A5 of A6 moet zijn, dat is afhankelijk van de kostprijs. Alvast bedankt voor de prijsopgaves.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Drukken van nieuwe bedrijfsfolder
Gezocht: leverancier voor het drukken van onze nieuwe bedrijfsfolder in A4 formaat, +/- 12 à 14 pagina's, 80gr, standaard papier, kleurendruk voor kleurenfoto's. We hebben een InDesign bestand met een voorontwerp maar daar zal nog wel iets moeten aan veranderd worden. Oplage: tussen 200.000 à 300.000 exemplaren in kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van op maat gemaakte veranda's alsook zonweringen e.d. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van folders + visitekaartjes
Graag een leverancier voor het drukken van: 1) folders, A3 formaat, L420mm x B297mm, standaard papier, 3 luiken (voorkant) alsook 3 luiken (achterkant), 90gr, 3 kleurenprint, afwerking: nummeren en vouwen, oplage 300 exemplaren 2) drukken van visitekaartjes, 85mm x 55mm, standaard papier, 300gr/400gr, bedrukt in 3 kleuren, oplage: 200 à 300 exemplaren. Materiaal bij ons te verkrijgen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een mini-onderneming gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte, liefst zo snel mogelijk reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Folders bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van 20 verschillende versies van folders, 1.000 exemplaren per versie. A4 formaat open, US opstaand formaat gesloten, 2 vouwen (rolvouw): 3-luik, 150mg, fsc gelabeld, full colour. We leveren zelf de pdf's aan. Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte voor het drukken van een bijlage van 20.000 exemplaren. Reageren kan online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Drukken reclame
Reclame voor Eindejaars-afhaalmenu en iedere zondag gastronomische brunch. Het betreft 3 afhaalmenu's met telkens voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert. Prijs per menu en adres gegevens om te bestellen. Oplage: 1.000 stuks, A4 formaat, 80gr, liefst groen kleurtje, standaard papier. Materiaal zal ik zelf aanleveren. Bobex kwaliteitscontrole: Feestzaal gevestigd in West-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte, reactie online. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken folders
Graag een leverancier voor het drukken van folders, A4 formaat dubbelzijdig, 6 luiken, 3 vouwen, bedrukt in 6 kleuren, standaard papier. Materiaal leveren we zelf aan. Oplage: 3.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Vijfde offerteaanvraag op Bobex. Graag een summiere offerte via Bobex of mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Folders voor webwinkel
Graag had ik een gedetailleerde offerte ontvangen alsook meer inlichtingen/details alsook aanbiedingen (voorbeelden) omtrent het drukken van folders met foto's. Het is mij bedoeld om een financieel plan te kunnen opstellen en voorleggen (opstartende zaak). Het is dus belangrijk dat ik weet welke mogelijkheden er bestaan en de cijfers (eindtotaal duidelijk zijn). Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant start in maart 2011 met een webwinkel. Heropening van dit project aangezien geen reacties. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken affiches, toegangskaarten en flyer
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken in quadri van 200 affiches waarvan 50 in A2-formaat en 150 in A3-formaat, ook het drukken van 800 toegangskaarten formaat A7 alsook het drukken van 1.000 flyers A6 formaat. De affiches en toegangskaarten hoeven niet zo dik te zijn maar mogen wel over een degelijke stevigheid beschikken, flyers liefst niet te dik. We zullen het grafische gedeelte zelf doorsturen. Bobex kwaliteitscontrole: Voor klanten gelegen in Oost-Vlaanderen. Graag een richtprijs, voor verdere informatie over het uitzicht van deze affiches/flyers/toegangskaarten of andere zaken kan er steeds contact opgenomen worden met hen via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van via de post te verdelen folders
Wij zijn op zoek naar een drukker van folders, te verdelen via de post. Het betreft een A4, 2x gevouwen, dus met 3 luiken. Oplage: 70.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant kan zelf de perfecte bestanden aanleveren in PDF-formaat (aangepast voor drukwerk). De bestanden zijn op dit ogenblik nog in opmaak. Bedankt voor gedetailleerde offerte via Bobex.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Folders drukken
Wij zijn op zoek naar een drukker voor folders. Oplage: 5.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: PDF-formaat wordt zelf aangeleverd. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken 3.000 folders A2 geplooid naar A6
Wij hebben momenteel een opdracht voor 3.000 folders A2 geplooid naar A6, recto/verso bedrukt +/- 115gr glanzend papier. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is reseller van drukwerk. Ze hadden graag de levering in de offerte inbegrepen gehad.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Folders drukken
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een 800-tal gevouwen, langwerpige uitnodigingen voor ons galabal. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft zelf een grafisch ontwerp, in PDF-formaat. Bedankt voor uw gedetailleerde of summiere offerte, of catalogus.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Aanvraag prijs druk folders
Gelieve prijs af te geven voor het drukken van folders 16 pag. - 20 pag - 24 pag, papier 170 gr. altijd per 15.000 stuks in 1 versie. Bobex kwaliteitscontrole, op 19/06/2009: Locatie klant: Houthulst. Bedankt voor uw prijsofferte voor 10.000 en voor 15.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Luxemburg (BE)
Doorverkoop folders tank
Drukker gezocht voor doorverkoop folders. Oplage: 50.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/04/2009: Deze klant is ook een drukker, maar is op zoek naar een een betere prijs dan dat ze het zelf kunnen drukken. Bedankt om anders eerst contact met hen op te nemen vooraleer u een offerte maakt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van folders
Ik zou graag een offerte aanvragen voor het drukken van 11.500 folders. Dit zijn de gegevens die ik terugvond op het factuur van de drukkerij waar ik de folders vorig jaar liet drukken: formaat: 21 x 29,7 cm, gevouwen tot 10 x 21 cm papier: houtvrij offset wit 90 grs/m² bedrukking: 2/2 Bobex commentaar, op 24/07/2008: Tweede offerte aanvraag van deze klant op Bobex. De folders zouden ten laatste op 14 augustus moeten klaar zijn.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Drukken van folders - grote oplages
Momenteel heb ik een eigen drukkerij in Amsterdam. Oplages boven 20.000 besteed ik uit. Zulke opdrachten (meestal 50.000 A3 of 100.000 A4) komen maandelijks 3 à 4 keer voor. Bobex kwaliteitscontrole, op 16/06/2008: Bedankt voor uw prijsofferte indien interesse in een samenwerking met deze Nederlandse klant.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken folders
Ik wil een folder laten drukken in quadri. Deze folder moet een ronde vorm hebben, omdat ons logo rond is. De folder is dus geen simpele rechthoek. De cirkel heeft een diameter van 12cm. De verschillende pagina's van de folder worden aan één kant van de cirkel aan elkaar geniet. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 31/01/2008: Deze klant heeft de prijs nodig voor zo'n 1.000 exemplaren. Maar ook hoeveel de meerkost bedraagt bij het drukken van nog meer folders.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Folders/Stickers drukken
Het zou gaan om het drukken van zowel leaflets als stickers. Leaflets: gevouwen A4 (bijv. maco satiné 115gr), recto verso, 2kleurendruk --> 15.000/17.000 exemplaren Stickers: 40 x 50mm, recto bedrukt, 2kleurendruk, zelfklevend met split achteraan --> 15.000/17.000 exemplaren Bobex commentaar, op 28/01/2008: Tweede prijs aanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor de hierboven vermelde hoeveelheden.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een zeer efficiënte manier om leveranciers te zoeken."

D. Hans

"Ik ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling van mijn vraagstelling."

A. Scherrens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.