Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Folder drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesFolder drukken-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van flyers
Ik zoek een drukker van flyers. Afmetingen: standaard A5 en A6. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van folder en flyer
Wij wensen 1) een folder van 4 pagina's op A4 formaat. 2) een flyer 1 pagina A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Bedoeling is het produkt, diensten en promoties via bus aan bus bedeling kenbaar te maken en aan te prijzen. Bedankt voor uw prijsopgave voor telkens 50.000 stuks.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken van huisstijl
Prijsaanvraag voor drukken van huisstijl (naamkaartje + briefpapier + envelop) en een brochure (A5 - 16 pagina's). Hierbij wil ik u even laten weten dat er een kleine fout in de aanvraag staat, nl. het formaat van de enveloppen: dit moet 114x227 mm zijn i.p.v. 114x297 mm Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor een gedetailleerde offerteaanvraag met aantallen exemplaren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van flyers voor startende zelfstandige
Ik ben startende zelfstandige en had om reclame en naambekendheid graag flyers gehad om in de brievenbussen te steken. Ik had gedacht aan een A5 formaat zwart op wit druk. Dus geen speciaalheden. Ikzelf heb nog geen voorontwerp hoe het er moet uitzien dus graag een voorstel voor het grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijs voor 1.000, 2.500, 5.000 en 10.000 formulieren. Zelfstandige actief, voornamelijk isolatiewerken. Alvast bedankt voor uw offerte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Folders bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van 20 verschillende versies van folders, 1.000 exemplaren per versie. A4 formaat open, US opstaand formaat gesloten, 2 vouwen (rolvouw): 3-luik, 150mg, fsc gelabeld, full colour. We leveren zelf de pdf's aan. Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte voor het drukken van een bijlage van 20.000 exemplaren. Reageren kan online of via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken folders
Graag een leverancier voor het drukken van folders, A4 formaat dubbelzijdig, 6 luiken, 3 vouwen, bedrukt in 6 kleuren, standaard papier. Materiaal leveren we zelf aan. Oplage: 3.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Vijfde offerteaanvraag op Bobex. Graag een summiere offerte via Bobex of mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Visitekaarten + pamflets
Graag 1. het drukken van 500 visitekaartjes, recto/verso, luxepapier, formaat: 85mm x 55mm, grammage: 300gr?, 2, 3 of 4 kleurendruk, 2. drukken van 500 pamflets, afmetingen: 21cm x 10cm, geen luiken/vouwen, recto/verso, 2,3 of 4 kleurendruk, grammage ?. Het logo zal moeten opnieuw ontworpen worden heb het niet in de nodige bestandsformaten. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou graag een gedetailleerde prijsopgave ontvangen zodat ze deze kan voorleggen aan de baas. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van leaflets
Wij hebben nodig: Een leaflet die aan weerszijden bedrukt is in quadri, A5-formaat, ca 100gr/m≤,papier: ongestreken vb offset, Munken, ... 1 luik. Geen speciale afwerking. We leveren zelf een printklare pdf. Graag een offerte via mail. Liever geen telefoon. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een gedetailleerde offerte voor volgende aantallen: 1.000 stuks, 1.500 stuks, 2.000 stuks, 3.000 stuks en 5.000 stuks. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Folder in quadri
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een folder in quadri. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage. Plooien in 3-luik. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Bedrukken van 200.000 flyers, 2 soorten
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van 200.000 flyers (2 soorten: 2 verscheidene aantallen). Formaat: A6. Bedrukt in quadri. Het materiaal zal door ons worden aangeleverd. Zie offerteaanvraag verder voor meer informatie betreffende de twee soorten flyers. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vertalen van communicatieplannen, e.d. naar concrete uitvoeringen op het terrein. Indien u interesse toont, aarzel niet om uw prijsopgave in te dienen via de site. Met dank.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Folders drukken
Ik heb een klant die graag 10.000 folders (eventueel tot 50.000 stuks), full color, 6 bladzijden A4 formaat, dus 3 recto/verso A3 geplooid. Bobex kwaliteitscontrole: Deze zijn bedoeld om rond te delen, dus graag wat licht papier. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Offerte voor drukken van 100.000 folders
Folder A4, 8 bladzijden, blinkend papier 70gr, met foto's en (tweetalige) tekst. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft een A3 gevouwen tot A4. Het materiaal zal door deze klant geleverd worden maar ze verwachten wel hulp voor lay-out etc. Bedankt voor uw offerteopgave voor het drukken van 100.000 folders en met levering in het Brusselse.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken folder in zigzagvouw
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een folder in zigzagvouw - 4 luiken 2500 ex NL 1250 ex FR Quadri - RV Bobex kwaliteitscontrole, op 06/05/2009: Dit is een dringende aanvraag. Bedankt voor uw spoedige prijs oferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Andere regio's
Folder drukken
Wij wensen een folder te laten drukken. 500 stuks 250 grams 4/4 mat folie open: 594x210 gesloten: 297x210 Bobex kwaliteitscontrole, op 09/02/2009: Offerteaanvraag van een Nederlandse klant die al regelmatig van Bobex gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsopgave. Herlancering door deze klant van deze aanvraag van 30/01/2009.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Mailing menu's en thema's restaurant
Wij willen graag een mooie maar budgetvriendelijke gedrukte uitvoering van onze menu's om te verspreiden o.a. via onze mailing naar bestaande en nieuwe klanten. Onze huisstijl is tijdloos en ongedwongen. We houden van gezelligheid en willen dat ook laten uitschijnen. Jong en oud zijn bij ons welkom voor zowel een korte lunch als een uitgebreid diner, maar uit het oog is uit het hart dus daarom zou het niet slecht zijn om ze af en toe nog eens te herinneren aan onze activiteiten. Daarom moet ook duidelijk zijn dat niet enkel menu's verkrijgbaar zijn. Er kan ook aan de kaart gegeten worden, of een van onze suggesties kan gekozen worden. Voor elk wat wils... Bobex kwaliteitscontrole, op 07/11/2008: Tweede aanvraag van dit Oostvlaams restaurant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 2000 max 8000 folders.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Drukken folder
Drukken folder Vierkant drieluik Afmeting: 15 cm hoog, 45 cm breed In kleur Eerste versie NL, daarna ook in FR, ENG en DUITS Bobex kwaliteitscontrole, op 08/09/2008: Graag prijs voor 2000 exemplaren + meerkost voor 500 extra.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van catalogus full color
Wij zoeken een drukker voor het bedrukken van catalogus full color, 200 bladzijden (100 bladen), A5 formaat, glanzende kaft, 30.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 03/07/2008: postcode klant: 3000. Het is een bedrijf in oprichting. Hebben investeerders gevonden en starten er binnenkort mee. Dank u voor uw prijsopgave op Bobex.
Drukken van folder, flyer of affiche
Geen regio
Folder drukken
Folder: 1 blad formaat A3 recto verso gevouwen tot 4 pagina's A4 druk: kwadri op maco 110 gr satin Er wordt ook prijs gevraagd voor hetzelfde werk in zwart wit. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/04/2008: Locatie: Nevele. Bedankt voor uw summiere offerteopgave voor 4.000 exemplaren.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel erg handig. Makkelijke manier om mensen uit de streek te vinden. Snelle reactie van uw die..."

A. Vloebergs

"Goede ervaring! Zal bij voortgang van de werken zeker opnieuw beroep doen op Bobex voor mijn of..."

N. Burms


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.