Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Flyers drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesFlyers drukken-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van affiches
Ik ben op zoek naar een drukker voor affiches. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 of 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Flyers in A5 formaat
Ik had graag voor mijn nieuwe zaak een aantal flyers laten drukken in A5 formaat om de mensen kennis te laten maken met mijn zaak. Het betreft een enkelvoudige flyer met aan de voorzijde en achterzijde een druk. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukker in onderaanbesteding
A6 Flyers: - 10.000 stuks - 250 - 300 gr - recto verso ander ontwerp - full color B1 Affiches: - 1000 stuks - 135 gr - één kant bedrukt - full color Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een drukker die ook zaken uitbesteed van klanten die bij hem aankloppen met een opdracht. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken van flyers
Ik had graag een aanvraag gedaan voor het drukken van 1.000 à 1.500 flyers. 2-kleurendruk. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een vastgoedkantoor gelegen in Heusden-Zolder. Bedankt voor uw prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Vlaams Brabant
Drukken flyer
Ik ben op zoek naar een drukker voor een flyer in kleur tegen ten laatste 22/02/2012. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw spoedige prijsopgave voor het drukken van 5.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Affiches en flyers voor evenement
Voor een evenement in 2012 wil ik graag zo'n 300 affiches en 20000 flyers laten drukken op A1 en 13 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Drukwerk voor een evenement.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken van folder
Leverancier gezocht voor het drukken van folders in glanzend papier, A5 formaat/ 1 plooi, 150gr, recto-verso, bedrukt in kleur. Als bijlage krijgt u het ontwerp. U zal zien dat de achtergrond wit is, op de afdruk zou deze achtergrond zwart -15% moeten zijn. Dus eerder naar het super-donker-grijs. Deze bewerking kunt u volgen in de tweede bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een gedetailleerde offerte voor het drukken van zo'n 2.500 exemplaren, deze moeten klaar zijn tegen eind maart. Alvast bedankt voor uw snelle reactie.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken + bedeling van flyers te Antwerpen
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het volgende: drukken flyers of brochures, huis-aan-huis bedeling van flyers of folders (provincie Antwerpen). Oplage voor drukwerk en bedeling 50.000 of 100.000 stuks (of eenheidsprijzen in functie van oplage). Indien u meer informatie nodig heeft , gelieve te contacteren. Wij leveren het materiaal zelf aan, folders zijn reeds ontworpen. Er zijn al reeds een aantal brochures bedrukt geweest. Graag een aantal offertes van andere leveranciers om deze even te vergelijken indien het bij een ander goedkoper zou uitkomen. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex, immobiliënkantoor gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte online. Bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Flyers en posters
Wij zijn op zoek naar een drukker voor flyers full color en posters full color (één opmaak). Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Westerlo. Graag een offerte met opmaak en een offerte zonder opmaak, dit voor 1.000 flyers en 45 posters.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Bedrukken van 200.000 flyers, 2 soorten
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van 200.000 flyers (2 soorten: 2 verscheidene aantallen). Formaat: A6. Bedrukt in quadri. Het materiaal zal door ons worden aangeleverd. Zie offerteaanvraag verder voor meer informatie betreffende de twee soorten flyers. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vertalen van communicatieplannen, e.d. naar concrete uitvoeringen op het terrein. Indien u interesse toont, aarzel niet om uw prijsopgave in te dienen via de site. Met dank.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Flyer beurs
Wij zijn op zoek naar een drukker voor flyers - op kant A reclame bedrijf 1, kant B reclame bedrijf 2 Ontwerp klant - met foto. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken buurtcontracten in A5
Wij zijn op zoek naar een drukker voor flyers. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant uit Antwerpen heeft al meerdere keren van Bobex gebruik gemaakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsofferte voor 3.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukwerk flyers
Graag uw offerte voor het drukken van 8.500 flyers. Formaat 148 x 210mm. Druk recto quadri. Papier maco sat 115g. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/09/2009: PDF wordt klaar voor druk door deze klant aangeleverd. Zal dienen voor bedeling met de post in Groot Aalst. Bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Flyers drukken
Ik zoek een drukker die fFlyers van 15 cm op 15 cm kan drukken recto verso in kleur op 300 gram papier. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/07/2008: Aantal exemplaren hangt af van de prijs. Zeker meer of 2500. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken Flyers A5
Wij zijn op zoek naar een drukker voor 400 A5 flyers. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/06/2008: Offerte aanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken flyer/menu
Graag had ik prijs voor het drukken van een drieluik: Formaat open: 45 x 15 cm gesloten 15 x 15 cm R/V quadri Maco satiné 200 gr. wit afwerking: geplooid Pplage: 1000 - 2500 - 5000 ex. Bobex commentaar 05/02/2008: Offerteaanvraag van een klant goed gekend bij Bobex. Bedankt voor uw prijs offerte.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn tevreden van de Bobex diensten die we gebruikt hebben."

"Tevreden. Kreeg enkele relevante voorstellen."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.