Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Firma: Ontvang snel meerdere gratis offertesFirma-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaarten gezocht te Tielt
Beste, Als firma hebben we 3 kaarten nodig. 2 keer diesel en 1 keer benzine. Nu zijn we klant bij een kleine lokale speler, maar we zoeken een kaart voor heel België. Kan u mij bellen voor een offerte ? Dank u,
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Retie
Wij zoeken offertes voor 5/6 tankkaarten voor 2 personenwagens (diesel), 2 bestelwagens (diesel) en een vrachtwagen (diesel). Wij zijn hoofdzakelijke binnen de landsgrenzen actief en hebben reeds een tankkaart (wij wensen de prijzen te vergelijken). Ik ben zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Aanvraag Tankkaart te Leuven
Graag ontvingen wij offertes voor 1 tankkaart bedoeld voor 1 voertuig (een personenwagen dat op diesel rijdt). Momenteel hebben wij geen tankkaarten, en wij verplaatsen ons binnen België. Ik ben office manager binnen de firma.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Aalter
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor 2 tankkaarten voor 2 voertuigen (2 personenwagens) die op diesel (1 personenwagen) en benzine (1 personenwagen) rijden. Wij zijn hoofdzakelijk binnen België actief. Wij hebben momenteel geen tankkaarten. Ik ben de zaakvoerder van de firma. Wij staan open voor meerdere mogelijkheden van de betaalterminal (zoals betaling parking...).
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Bellem
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor 3 tankkaarten voor 3 voertuigen ( 1 bestelwagen, 1 pick-up en 1 personenwagen). Deze rijd op LPG. Ik ben de zaakvoerder van de firma en wij zijn hoofdzakelijk actief in Benelux. Wij hebben momenteel een tankkaart van Total, en wensen te stoppen met deze leverancier. Indien mogelijk hadden wij ook een tankkaart willen aanvragen voor een boot (benzine).
Tankkaart
Vlaams Brabant
Aanvraag tankkaart te Hoegaarden
Wij zijn op zoek naar een offerte voor 1 tankkaart voor een personenwagen (diesel). Wij zijn hoofdzakelijk actief in Benelux, en heel zelden in Frankrijk en Duitsland. Ik ben de zaakvoerder van de opstartende firma.
Brandstofkaart
Brussel
demande de devis pour des cartes essence
Nous aimerions avoir un devis pour 2 cartes essence à titre professionnel pour la belgique. Merci pour votre offre.
Brandstofkaart
Henegouwen
demande de devis pour des cartes essence
Nous aimerions avoir un devis pour une carte essence à titre professionnel pour la belgique. Merci pour votre offre.
Boekhouder
Limburg
boekhouder voor firma in Maaseik
Voor onze winkel (beveiliging artikelen/electronica / beveiligingssystemen) in Maaseik (met 1 zaakvoerder) zouden wij graag een offerte voor de Administratieve werkzaamheden ontvangen.; Boekhoudkundige verwerking en BTW-aangiften Tussentijdse resultaatberekening Jaarbalansen en fiscale aangiften Betreft: - Aantal verkoop-facturen +/- 200 p/jaar. - Aantal aankoop- facturen +/- 12 P/jaar - Aantal bankverrichtingen (stortingen van contanten) +/- 40p/boekjaar
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Firma uit Budingen wenst een frisdrankautomaat te plaatsen
Wij hebben onze zaak langs een druk bezochte fietsroute. Wij zouden graag een frisdrankautomaat plaatsen. Hierover wensen wij zoveel mogelijk info te krijgen welke modellen welke prijs enzovoort.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Firma uit Koekelare op zoek maaltijdcheques.
Ik ben zoek naar maaltijdcheques voor drie personen. Dit mogen al elektronische cheques zijn.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart gezocht door firma in Sint Katelijne Waver
Ik bezit een diesel personenwagen en rijdt gem. 100 a 150 km. per dag.
Tankkaart
Limburg
Firma uit Lommel is op zoek naar een Tankkaart
Momenteel hebben wij drie bestelwagens die op diesel rijden en twee personenwagens een daarvan rijdt op diesel en een op benzine. Alles in het totaal doen wij om en bij de 100000 kilometer per jaar. We zijn op zoek naar vijf kaarten. Total is te duur, en we willen dus weten welke kaart het best bij ons past. Wij willen ook vrij zijn in de keuze van tankstation zodat we niet speciaal moeten omrijden om in een bepaald station te gaan tanken. We zijn gevestigd te Lommel.
Brandstofkaart
Brussel
Firma uit Brussel is op zoek naar leverancier tankkaarten
j'ai 2 cartes VAB fleet (Benelux): 1 essence, 1 diesel. Débitent mon compte prof. CBC. Cherche carte essence+diesel Europe et utilisable avec la banque Belfius ou de préférence avec toute autre banque.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Firma uit Moerbeke is op zoek naar tankkaarten
Momenteel hebben we één personenwagen die op Diesel rijdt. Normaal gezien zal er kortelings een tweede bijkomen. Onze verplaatsingen zijn voorla in België maar momenteel doen we wel ongeveer 50000 kilometer per jaar.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Firma uit Moerbeke denk aan een frankeermachine
Daar onze bedrijvigheden gaan uitbreiden en bij gevolg ook de verzending zal verhogen denken wij aan de aanschaf van een frankeermachine.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Firma uit Keerbergen is op zoek naar tankkaart.
Wij hebben een wagen waar zowel ik als mijn vrouw mee rond rijdt. Het gaat over een personenwagen diesel waarmee ongeveer 30000 kilometer per jaar gereden wordt. We willen een kaart voor mij en een voor mijn vrouw.
Tankkaart
Limburg
Firma uit Zolder is op zoek naar een tankkaart
Ik ben op zoek naar een tankkaart voor mijn personenwagen. Ik doe momenteel tussen de 10000 en 12000 kilometer per jaar.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaarten gezocht voor Firma in LOCHRISTI
Ik wil 2 tankkaarten geldig in ALLE stations.
Tankkaart
Antwerpen
Firma in KAPELLEN is op zoek neer een tankkaart.
het gaat over één wagen waarvoor ik een factuur met BTW nodig heb als een éénmans bedrijf onderhevig aan BTW. verbruik is voornamelijk in België Verbruik is 25.000 à 30.000 km per jaar
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Firma in VILVOORDE een KOFFIEMACHINE
Wij zijn een begrafenisonderneming en zijn op zoek naar een koffiemachine. Deze machine zal gebruikt worden om onze bezoekers de kans te geven een warme drank te nuttigen bij een bezoek aan ons centrum.
Schoonmaakbedrijven
Vlaams Brabant
Firma in Leuven zoekt schoonmaakbedrijf
Wij zijn op zoek naar een schoonmaakbedrijf. Nu we weten nog niet of we onze kantoren dagelijks of wekelijks gaan onderhouden. Hier wachten we op raadgevingen van de bedrijven af.

Firma

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een goed en efficiënt systeem. Ik zou het opnieuw gebruiken. Het geeft een goed overzi..."

A. Goris

"De snelheid en duidelijkheid zijn grote pluspunten. Ik was op zoek naar een goed toestel en heb..."

N. De Cuypere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.