Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Fanta cola blikjes: Ontvang snel meerdere gratis offertesFanta cola blikjes-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 15 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte coca cola frisdrankautomaat
Hier op de site zijn we met 45 personen ongeveer. Ik krijg graag een offerte van coca cola om hier een frisdrankautomaat te plaatsen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte kleine frisdrankautomaat
Bij klanten zag ik een frisdrankautomaat maar een klein type, dit interesseert me, we zijn maar met 4 personeelsleden maar ik wil mijn mensen goed behandelen, graag info en offerte voor een dergelijke coca cola automaat.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Full service frisdrankautomaat
een Full services frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat
Graag wat inlichtingen alsook een prijsindicatie omtrent het aankopen of huren van een frisdrankautomaat. Ons bedrijf telt een 100-tal werknemers verspreidt over 3 verschillende vestigingen. Elke vestiging telt een of meerdere coca cola automa(a)t(en). Graag zouden we eens willen vergelijken met wat er momenteel op de markt staat. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte voor aankopen of huren van frisdrankautomaat Coca Cola
Ik ontvang graag een offerte voor een automaat van Coca Cola te huren/kopen. Wat kost dit en voorwaarden? Er zouden zo'n tiental personen gebruik van maken.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Aankoop of huur van Coca-Cola frisdrankautomaat gezocht, info opties dranken, prijzen en service
Coca cola frisdrankautomaat. Ik zoek ook een koffieautomaat en een snackautomaat, indien deze alledrie van dezelfde leverancier kunnen komen zou dit ideaal zijn. Graag contact.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola drankautomaat gevraagd om te plaatsten aan voetbalveld
Ik heb een automaat van Pepsi staan maar die is kapot, ik wens deze te vervangen. De automaat staat aan mijn garage, die aan een voetbalveld ligt, waardoor er vrij veel gebruik van gemaakt wordt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Graag voorstel en prijs voor plaatsen van Coca-cola drankautomaat
Beste, ik had graag de prijs geweten voor een aankoop van een drankautomaat enkel met blikjes, om buiten aan het cafť te plaatsen. Groot aantal gebruikers.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cocacola-automaat gezocht voor voedseldistributeur te Antwerpen
Interesse in frisdrankautomaat. Gemiddelde van zeker 10 dagelijkse gebruikers.

Fanta cola blikjes

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben erg tevreden. Snelle service."

B. Bonte

"Goede ervaring! Zal bij voortgang van de werken zeker opnieuw beroep doen op Bobex voor mijn of..."

N. Burms


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.