Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi๋ | Ander land

 search

Externe incasso: Ontvang snel meerdere gratis offertesExterne incasso-incasso

Ontvang nu meerdere offertes: IncassoOfferte aanvragen-incasso

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Meulebeke
Dit is voor 1 eindfactuur die momenteel nog moet worden opgestuurd. Deze Gaat over werken aan de elektriciteitsleidingen van een Landbouwbedrijf. Deze hebben gelopen van 2007-2009 waarop ze op vraag van de eigenaar zijn stopgezet. Tussentijdse facturen zijn reeds opgestuurd en betaald. Maar de eindfactuur van 14.000 € wensen deze mensen niet te betalen en is zelfs zeer agressief door hen afgewezen bij contactpogingen. Graag had ik wat meer informatie gewenste over wat mijn mogelijkheden zijn om deze facturen via een externe incasso te verkrijgen.
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in zaventem
Ik heb op dit moment enkele 10.0000 € aan openstaande facturen, net iets minder dan 100 facturen in totaal. We zijn zowel op de b2b als de b2c markt gericht. Normaal werken we met een eigen advocaat maar ik wens graag een prijsvergelijking door te voeren met een onafhankelijk incassobureau. Graag hiervoor een offerte en verdere informatie over uw diensten. levert u enkel aan zuivere incassodiensten of doet u ook aan factoring?
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Brugge
Normaal gezien werken we via aan advocaat maar wensen nu een prijsvergelijking te maken met een extern incassobureau. De openstaande rekeningen bedragen momenteel tussen de 10 en de 15.000 euro. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen
Het is de eerste keer dat we een externe incasso zullen gebruiken De openstaande facturen bedragen momenteel grofweg tussen de 10.000 en de 15.000 €. We zijn enkel gericht op de Belgische b2b markt. Graag een prijsofferte en verdere informatie over uw diensten.
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Boezingen
We maken momenteel gebruik van een advocaat om deze zaken te regelen. Maar omdat dit een zeer kostelijke en tijdrovende bezigheid is wou ik graag een prijsofferte voor een externe incassobureau vragen. Momenteel staat er een dikke 100.000€ aan onbetaalde facturen open. Ik had graag hiervoor een prijsvergelijking en praktische informatie ingewonnen. Deze wanbetalers zijn zowel bedrijven als particulieren. We doen bijna uitsluitend zaken op de Belgische markt, heel uitzonderlijk een Nederlands bedrijf.
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Lot
150 000€ in totaal. Deze staan open bij bedrijven bedrijven. Het overgrote deel hiervan hebben een Belgisch btw-nummer, maar het is uitzonderlijk mogelijk dat er een buitenlands bedrijf tussenzit.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Zelzate
Ik heb een openstaande factuur voor 1000€ bij een bedrijf waar ik een herstelling heb gedaan. Dit bedrijf weigert mij sinds enkele maanden te betalen. Is het mogelijk dit bedrag via incasso terug te vorderen? Het bedrijf heeft een Belgisch btw-nummer.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Daknam
Momenteel heb ik een openstaande factuur bij een bedrijf. Deze staat al ongeveer een jaar open. Het is een bedrijf met Belgische btw-nummer. Naast een offerte wens ik ook verdere informatie over uw werking.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Ingelmunster
Ik heb enkele openstaande facturen bij particulieren. Ik stuur deze normaal door naar mijn advocaat. Maar omdat dit nogal lang duurt zou ik nu willen kijken of ik geen incassobureau onder de arm kan nemen.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Gent
Het gaat hier over vervallen facturen. Het totale bedrag hiervan zal zeker boven de 10.000€ liggen. Momenteel maken we al deze facturen over naar onze raadsman , maar omdat hiervan de kosten heel hoog liggen zouden we graag een vergelijking doorvoeren met een incassobureau. De facturen staan bijna allemaal open bij Belgische bedrijven.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Nijlen
De totale schuld bedraagt een dikke 80.000 €. Het gaat om 4 facturen bij buitenlandse bedrijven. De Btw nummers zijn van Zwitserland en Luxemburg.
Incasso
Brussel
Incasso voor een bedrijf in Brussel
We hebben enkele rekeningen die open blijven staan. Dit gebeurd wel vaker maar meestal betalen de bedrijven na een periode van 30 dagen, maar momenteel zijn er enkele rekeningen waarmee er problemen zijn. Het totale bedrag zou tussen de 50.000 en de 70.000 € liggen. Wij doen enkel zaken met bedrijven met een Belgische Btw-nummer.
Incasso
Limburg
Incasso voor een achtitectenbureau in Berbroek
We hebben enkele rekeningen openstaan bij zowel particulieren als bedrijven. Gemiddeld is elke rekening tussen de 1000 en de 3000€. We hebben reeds een advocaat op een zaak gezet, maar omdat dit nogal traag vooruit gaat wensen we offertes te ontvangen van Incassobureaus. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven en particulieren.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Anzegem
We hebben momenteel al een incassobureau die onze openstaande facturen opvolgt maar we wensen graag een prijsvergelijking te maken , om te kijken of we bij een andere bureau een betere service kan leveren. we hebben momenteel 1000 achterstallige klanten. Waarvan het gemiddelde bedrag zo'n 3500€ is. Sommige van deze bedragen zijn echter al naar een kleine 900€ zullen bedragen. We hebben enkel bedrijven als klant in : Belgi๋, Nederland, Frankrijk, UK en Polen. we doen nooit zaken buiten de EU.
Incasso
Geen regioIncasso voor een exportbedrijf in Roeselare
De rekeningen staan opne bij enkel bedrijven. We zijn actief in de export naar EU landen. De bedrijven zijn dus geen belgische bedrijven. Er staan een tiental rekeningen open voor een bedrag tussen, hoofdzakelijk, 10 rekingen, 150.000 200.000
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Boom
We hebben twee bedrijven die nog openstaande facturen hebben bij ons. In het totaal gaat het om zo'n 4000€.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor terugvorderen van onbetaalde rekeningen, Kontich
Het openstaande bedrag van alle rekeningen zal ongeveer 7000€ zijn. Dit bedrag staat voornamelijk open bij bedrijven. Al deze bedrijven zijn ofwel in Belgi๋ ofwel in Nederland gevestigd;
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een architectenbureau in berchem
Ik heb in totaal 3 facturen die nog betaald moeten worden bij twee verschillende bedrijven. Een bedrijf ,een Belgisch, heeft een totale schuld van een kleine 15000€ . Het andere ,Nederlandse bedrijf heeft voor 35000€ achterstaande rekeningen. Alle rekeningen zijn opgemaakt in 2011. Zou het ook mogelijk zijn om eventueel een lange termijncontract af te spreken voor wanneer er weer openstaande facturen blijven staan?
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een incassobureau. Een paar particulieren hebben onbetaalde facturen van €100,- openstaan. Dat zijn bedragen die me geen zorgen maken. Wat me wel zorgen maakt is dat een bedrijf €1300,- bij me heeft openstaan, ze zijn zelfs bezig met verhuizen. Ik had graag een offerte willen ontvangen van een incassobureau.
Incasso
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Er zijn ongeveer 4 wanbetalers (bedrijven) die een totaalbedrag van €300.000,- niet willen betalen. Nu werken we al met een advocaat en naar mijn idee loopt dat niet vlot genoeg. Nu wil ik weten of een incassobureau wat meer voor me kan betekenen. Graag een offerte van een incassobureau.
Incassobureau
Brussel
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf regio Brussel.
Een persoon moet me €8400,- betalen. Nu wacht ik een tijdje en heb het bedrag nog altijd niet binnen. Graag een offerte van incassobureau. Bedankt alvast.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een restaurant in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van incassobureau. Het betreft een 4tal facturen van het restaurant aan een Italiaanse montagebedrijf. Totaalbedrag aan onbetaalde facturen zal rond €6000,- zijn. Facturen zijn 9maanden - 1 jaar oud.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een garage in West-Vlaanderen.
Particulieren zijn me meer dan €50.000,- verschuldigd. De facturen lopen op tot meer dan 100. Op het moment werken we met advocaten en deurwaarders. Toch zou ik een offerte willen ontvangen of een incasso beter is voor ons. Bedankt alvast!
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een boekhoudkantoor in Limburg.
Ik ben een boekhouder en heb veel onbetaalde facturen van bedrijven openstaan. Het gaat om bedragen boven de €10000,- Ik wil graag een offerte ontvangen van een incassobureau. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Een VZW heeft 1 factuur van €4218,- niet betaald. De factuur staat al bijna 2 jaar open. De vervaldatum van het factuur was 01/10/2010 en ik heb nog altijd geen cent ontvangen. Graag een offerte van een incasso.

Externe incasso

Het kan wel al eens gebeuren dat een factuur niet betaald wordt. Uiteraard kan je niet blijven wachten tot de klant het geld terugbetaald. Een zaak moet vooruit kunnen en dat kan moeilijk zonder een goede cashflow. Meer zelfs steeds meer bedrijven in België gaan kopje onder door de toenemende druk van wanbetalers. Vermijd dus een faillissement en reken op de steun van een incassobureau.

Wanneer een factuur lang onbetaald blijft doe je er goed aan een incassobureau in te schakelen. De stap naar de deurwaarder kan je later zetten. Met een incassobureau kan je snel en beleefd het geld terugvorderen.

Vergelijk daarom meerder offertes voor incasso en ontdek de manieren waarop u het geld kan terugvorderen van wanbetalers.Offerte aanvragen-incasso
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft direct gevolg gegeven aan mijn offerteaanvraag voor een nieuwe betaalterminal."

G. willems

"Zeer tevreden over de Bobex diensten."

H. De Groote


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ฉ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.