Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Erp systeem: Ontvang snel meerdere gratis offertesErp systeem-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Werk- en wachtregeling voor associatie anesthesie
Voor onze associatie anesthesie zoeken wij een softwareprogramma dat de werk- en wachtregeling kan regelen. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat momenteel over 25 anesthesisten en 4 assistenten, maar deze aantallen zijn variabel in de tijd. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Creatie online planningssysteem
We zijn op zoek naar een online planningssysteem. Ons bedrijf werkt met een aantal elektriciens en deze werken niet altijd voor ons maar ook voor andere klanten. We willen graag een planning kunnen maken waarbij we die elektriciens kunnen inplannen bij onze klanten. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft hier een 50-tal elektriciens. Deze elektriciens moeten de mogelijkheid hebben om in het programma hun eigen planning te maken zodat de klant kan zien of ze al dan niet beschikbaar zijn. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Bedrijfssoftware (ERP)
Oost-Vlaanderen
Dringend: .NET developer voor ERP pakket
Wij zijn op zoek naar een .NET developer om mee te werken aan de ontwikkeling van een op maat te maken ERP pakket. Ontwikkeling in Visual Studio 2010, .NET 4.0 & WPF. Bobex kwaliteitscontrole: Pakket is facturatie, voorraadbeheer, planning, aankoop, verkoop, EDI, productiesturing & rapportage. Bedankt voor uw spoedige offerteopgave. Deze klant liet ook weten dat er bij een goed aanbod gestart kan worden binnen 1 à 2 weken.
Bedrijfssoftware (ERP)
Oost-Vlaanderen
ERPsysteem voor groeiKMO
Eenvoudig te implementeren ERP-systeem voor kleine groei-KMO, modulair met mogelijkheid om verder uit te breiden in de toekomst. In eerste plaats logistiek en CRM (contacten, offerte, orders, magazijnbeheer, verzendingen, facturatie), boekhouding. Later uitbreiden naar eventueel internet (e-business). Bobex kwaliteitscontrole: Regio Gent. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte en documentatie en referenties groothandel voedingsproducten, toelevering aan horeca, wijngroothandelaren, delicatessen.
Bedrijfssoftware (ERP)
Brussel
ERP systeem
Ik zoek een meertalig pakket waarbij ik aan call center mensen een toegang kan verschaffen aan de stocktoestand zodat ze telefonisch de beschikbaarheid van het product kunnen melden. Ik schrijf meertalig omdat onze klanten bijna allemaal Franse bedrijven zijn, dus moeten de call center mensen snel en op natuurlijke wijze in de Franstalige versie kunnen inkijken. Verder wens ik dat een inkomende bestelbon automatisch een leveringsbon genereert en opgenomen wordt in de maandelijkse factuur per klant. Mijn grootste klant eist één factuur per project per maand. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/02/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte met alle extra's op voorhand.

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden. Ik kreeg zeer snel reacties op mijn vraag."

"Ik ben zeker tevreden en plan mijn verdere zoektochten naar producten / diensten via Bobex."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.