Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Erp applicatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesErp applicatie-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Boekhoudprogramma voor managementvennootschap
Boekhoudprogramma voor managementvennootschap. Geen BTW aangifte, wegens vrijstelling van BTW. Maar 1 factuur uitgaand per maand, en enkele inkomend. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een bedrijf dat begin dit jaar is opgericht en dus nog sterk kan groeien. Bedankt voor uw prijsofferte.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Bedrijfssoftware aanpassen voor bedrijf in West-Vlaanderen
webwinkel + website + facturatie software, online Bobex kwaliteitscontrole: Op dit moment bezit de klant 3 losse pakketten software, een voor de webwinkel, een voor de website, enz. Hij is nu op zoek naar iemand die hier een software pakket van kan maken en deze online plaatsen zodat hij geen server meer nodig heeft. Op dit moment gebruikt de klant pc's maar zal binnenkort overschakelen op iMac's.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Werk- en wachtregeling voor associatie anesthesie
Voor onze associatie anesthesie zoeken wij een softwareprogramma dat de werk- en wachtregeling kan regelen. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat momenteel over 25 anesthesisten en 4 assistenten, maar deze aantallen zijn variabel in de tijd. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Creatie online planningssysteem
We zijn op zoek naar een online planningssysteem. Ons bedrijf werkt met een aantal elektriciens en deze werken niet altijd voor ons maar ook voor andere klanten. We willen graag een planning kunnen maken waarbij we die elektriciens kunnen inplannen bij onze klanten. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft hier een 50-tal elektriciens. Deze elektriciens moeten de mogelijkheid hebben om in het programma hun eigen planning te maken zodat de klant kan zien of ze al dan niet beschikbaar zijn. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Bedrijfssoftware (ERP)
Oost-Vlaanderen
Dringend: .NET developer voor ERP pakket
Wij zijn op zoek naar een .NET developer om mee te werken aan de ontwikkeling van een op maat te maken ERP pakket. Ontwikkeling in Visual Studio 2010, .NET 4.0 & WPF. Bobex kwaliteitscontrole: Pakket is facturatie, voorraadbeheer, planning, aankoop, verkoop, EDI, productiesturing & rapportage. Bedankt voor uw spoedige offerteopgave. Deze klant liet ook weten dat er bij een goed aanbod gestart kan worden binnen 1 ŗ 2 weken.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
ERP software pakket
We zijn op zoek naar een ERP software pakket voor een firma van +/- 45 arbeiders en 12 administratieve medewerkers. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is een firma gespecialiseerd in de productie van monoblok zwembaden en rolluiken. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over Bobex, want we werden door verschillende leveranciers gecontacteerd."

E. Jongeneelen

"Bobex is zeer handig, het bespaart je veel zoekwerk."

P. Drieskens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.