Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Energiebesparing: Ontvang snel meerdere gratis offertesEnergiebesparing-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen gezocht in Zwalm
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij zonnepanelen. Dit voor een gezin van 5 personen en een stroomverbruik van 5150 kilowatt/j. We hebben een zadeldak met dakpannen als bekleding.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerte voor zonnepanelen te Gent
Als eigenaar van een rijwoning met een 7 m gevel zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij betalen 200€ aan gas en stroom per maand. Wij wonen hier met 2 personen. We hebben een plat dak met epdm afwerking. Dit dak is zeker 70²m. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Meise
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn zaak/prive(bijbouw). Plat dak met EPDM, 4000 kwh, opp. 48m², voor eind dit jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Sint-Niklaas
Het huis is van 1997. Het is een 3 gevel woning met een dakpannen dak. We verbruiken een 8500 kilowatt met 5 bewoners. Nu zoeken we een offerte voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Diepenbeek
2005 als bouwjaar. 2000€ aan gas en stroom. Ik heb ondertussen een zwemvijver sinds de zomer met 2 pompen die dag en nacht aanstaan. Ook een bijbouw bijgezet. Ook 2 kindjes aanwezig. Vrijstaande woning. Normale dakpannen. 1 Velux aan de achterkant. 11,10m op 9m, hellingsgraad van 45°.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
zonnepanelen installatie voor een woning in Hoboken
Halfopen bebouwing met een pannendak. Deze is eerder oostelijk gericht. Er zit een dakvenster in de beschikbare oppervlakte, maar ook dit weg geteld vermoed ik dat de oppervlakte boven de 20m² zal zitten. Momenteel hebben we via dakisolatie en plaatsing van een condensatieketel al energiebesparende maatregelen genomen met het oog ons verbruik naar beneden te krijgen. Voor het huidige verbruik op te meten, alsook een geschikte offerte en informatie over een zonnepanelen installatie te verkrijgen. Had ik graag, na telefonisch contact, een afspraak ter plaatsen geregeld. Ik ben bereikbaar tijdens de kantooruren op dit nummer.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oostkamp
Dit is een zuidelijk gericht dak met sneldek pannen. Een afspraak ter plaatse is mogelijk na telefonisch contact. Liefst na 17u.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wevelgem
Graag een offerte voor een nieuwbouw waar vanaf eind juni de panelen op kunnen worden geplaatst. Ik wens volledig onafhankelijk te worden van het elektriciteitsnet en wens dus zo'n . Dus in totaal wens ik zo'n 3500 kw aan zonne-energie op te wekken. Het gaat hier om een open bebouwing met een Epdm dak van ongeveer 120m2 zonder hindernissen. Is het naast de offerte ook mogelijk om verdere informatie te geven over de winst op de factuur, subsidies en groene stroom certificaten.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Mechelen
Ik zou graag zo snel mogelijk, waarschijnlijk vroeg voorjaar, willen laten plaatsen. Ik heb een dak in roofing van ongeveer 70m2, Hier staat op de zijkant wel een vrij grote koepel dus de totale oppervlakte zal iets kleiner zijn. Ik betaal jaarlijks 1800€ aan energie, ik wens de zonnepanelen dus ook op redelijke termijn terug te verdienen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Sterrebeek
Ik vermoed dat ik de panelen binnen 6 maanden, een jaar maximum zal plaatsen. Zeker na deze winter maar voor de de volgende. Het dak is een zuidelijk gericht pannendak van ongeveer 7x10m. De oppervlakte is volledig vrij en ik heb ook nergens last van schaduwen. ik heb geen idee van mijn jaarlijks verbruik maar momenteel betalen we 200€ per maand voor de combinatie gas en elektriciteit.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen aanvraag voor een privéwoning in Antwerpen
Om de subsidies niet te missen dienen de zonnepanelen indien mogelijk dit jaar nog geïnstalleerd te worden. Dak is naar de zuidkant gericht en heeft geen hindernissen in de buurt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvulling zonnepanelen in Oost Vlaanderen
Vorig jaar heb ik een negental zonnepanelen laten instaleren. Ik ben hier zeer tevereden over en zou graag een tiental willen bij instaleren. Verder ben ik geintreseerd in toepassingen van zonneboilers.
Zonnepanelen
Antwerpen
Informatieaanvraag voor een zonneboiler, Antwerpen
Op dit moment stook ik op mazout maar ben nu op zoek naar een goedkoper alternatief. De ketel wordt nu leeggestookt en daarna zou ik over willen schakelen. Gelieve tijdig uw informatie op te sturen *** enige mogelijkheid is verisol, morgen doorsturen, vandaag al vol 17:19 13/09 ***
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Grimbergen.
Ik wil graag zonnepanelen op mijn tuinhuisje plaatsen. Het heeft een plat dakje van 24m². Van de laatste 5 jaar heb ik een gemiddelde voor het dagtarief 3815KWh en nachttarief 10353KWh aan elektriciteit verbruikt.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Limburg.
Ik wil graag een afspraak inplannen met een leverancier van zonnepanelen. De zonnepanelen kunnen vrijwel overal geplaatst worden. Alleen welke plek is het best en hoeveel ruimte moet er vrijgemaakt worden. Bedankt voor het contact alvast!
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Essen.
Ik wil graag zonnepanelen en zonneboilers plaatsen voor zowel warm water, als gewoon elektriciteit. Jaarlijks verbruik ik 5978KWh aan elektriciteit. En het hellend dak is vrij groot en daar zal ongeveer 100m² beschikbare oppervlakte zijn om zonnepanelen te plaatsen. Bedankt voor de offertes.
Zonnepanelen
Limburg
Installatie stroomcabine eenmanszaak, Limburg
Als eenmanszaak hebben wij al een aantal zonnepanelen liggen (+/- 32.000 kWp). Graag hadden wij daar nog zonnepanelen bij willen leggen maar dit mag niet meer indien we zelf geen stroomcabine laten installeren. Wij zijn dus op zoek naar een bedrijf die voor ons een stroomcabine kan plaatsen met dan nog de nodige zonnepanelen. Graag hetzelfde dat wat we nu al hebben. Dak is ongeveer 600 m² groot (enkel zuidkant). Nu al iets minder dan 500 m² gevuld. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerteaanvraag voor installatie zwarte zonnepanelen, Antwerpen
Wij zijn van plan om in de komende 3 à 4 maanden heel ons dak te laten vervangen met de bedoeling daar ook zonnepanelen op te laten installeren. Geïnteresseerd enkel in de zwarte zonnepanelen! Gezinswoning recent gekocht. Gemiddeld verbruik piek/dal = tussen de 3.500 en 4.500 kWh op jaarbasis. Graag communicatie via e-mail. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Limburg.
Graag een offerte van zonnepanelen. Omdat ik het exacte oppervlakte niet goed ken van het dak wil ik graag een afspraak inplannen met leveranciers van zonnepanelen. Zodoende kunnen we bekijken of het interessant is om zonnepanelen te plaatsen. Vriendelijk bedankt.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. Hellend dak heeft 20m²à100m² beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Ik wens eventueel zonnepanelen en zonneboiler aan te schaffen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een prive woning in Oost-Vlaanderen
Het platte dak heeft een oppervlakte van 5 op 2,5 m . Ik heb op dit moment al een zonneboiler en ben nu op zoek naar zonnepanelen om deze te laten werken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Prijsofferte zonnepanelen , Vlaams Brabant
De beschikbare oppervlakte is 7 op 14 m, op een hellend dak zonder enige vorm van hindernissen. Graag op voorhand uw offertes.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zulte.
Ik heb 20à25m² beschikbare oppervlakte op mijn hellend dak. Ik verbruik 2500-3000Kwh elektriciteit op jaarbasis. Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen van zonnepanelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een privewoning in West-Vlaanderen.
Mijn plat dak is 16m². Ik wil graag een offerte ontvangen van zonnepanelen. Wat is de kostprijs? Alvast bedankt!
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vlaams-brabant.
Ik heb naar schatting 20à30m² beschikbare oppervlakte om op mijn hellend dak zonnepanelen te plaatsen. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van leveranciers. Alvast bedankt!

Energiebesparing

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Alles verliep naar wens."

D. Dereere

"Bobex is de tool voor al je offerte aanvragen!"

H. Schillemans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.